Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 16:10

Ok. Sad ste me nafrkale na palačinke 😢😂

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 16:14

Mc_mause,
    Budi dobra,pa ustani ih sama sebi napraviti.. haha necemo cekati na muzeve,ne isplati se 😂😂 moj je samo otisao na posao.. a i ako smo same,mi vise dobijemo,a njima sta ostane 😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 16:20

Dzenny, eto, kad budem na komp cu azurirati 
    Palacinke - jucer meni muz da ga naucim praviti palacinke... Oooodusevljen kako se smijesa BRZO napravi.... Krenemo ih raditi i rekao je: ajde ih ti peci, a ja cu mazati ... HAHAHAHAHAA FINO ME ZAJ*****.. PROKUHALA SAAAAAAAM!!!!!!!!! Na zadnjoj sam mu rekla: ZAVRSI! MORAM POD TUS!!! (a taman lijepo rashladilo)
    Prosli tj sam mu ih napravila jer je rekao da ih duuuugo nije jeo... A ja sam isla par dana prije kod frendice na druzenje i palacinke, pa kao - jadan - napravit cu mu ih 
    Ali jucer me baaaaaaaas zeznuo hahahahha 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 16:22

P.S.Inace godisnje moooooozda 2x jedemo palacinke... 

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 16:25

Barbs, oki 😊
    Uhh,kod nas su palacinke bgm cesto na listi,kod nas su najmanje 2x mjesecno ako ne i vise.. 😉

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 16:30

Barbs krajem 7mj iduce god su svatovi. Tako da ce mali bit vec velik i moci ce i nesta drugo papati nece bit razloga da ne ostane spavat, jedino ako ne bude bio mamino i tatino derle 🤣
    Sto se tice farbanja, ja sam se farbala dva puta, prvi put cijelu kosu i jos na to pramenove a drugi put pramenove samo. Sad planiram opet al kontam da cu trebati cijelu kosu i onda cu bit mirna opet par mj, taman kad se mali rodi da ne moram nikuda. Jedino sto bih radila keratin na kosu opet ali to je 2-3h sjedenja +2h sjedenja za boju ufff...ne znam da cu izdrzat. A malo ms i strah da mi ne uhvati dobro kao zadnji put keratin jer sam trudna. 

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 16:31

Cure prelijepi su vam stomacici 😚😚😚
    A jelo...meni se jede sve lagano i hladno. Toliko mi je vruce da nemam ni apetita bas. Sad mi svekrva donela grozde ono s velikim bobama, ajms bas mi fino sjelo☺🍇

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 16:34

E da i primjetila sam u zadnje vrijeme muz kad zapali i ude u kucu (jer u kuci ne pusimo) meni tako smrdi uzas. Svaki put jadan mora oprat zube, umit se i ruke oprat. Sad je bas bio zapalit i usao a meni mrak na oci...nikad mi nije tako smetalo, cak ni na pocetku kad sam povracala.

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 16:43

Uh, kod nas su palacinke cesto na meniju 😄
    A inace obozavam i.kfc i mcdolands i burger king. Prefino mi je to kolko god da je junk, davim se u tome 😂

Suncokretica
    11. Kolovoz 2017. 16:47

Alkohol- ni inače ga ne pijem baš (možda malo kad je neka fešta) tako da ga sad u trudnoći u potpunosti izbjegavam. Makar mi je jedan dan došlo da popijem malo finog bijelog vina, ali strpit ćemo se 
    Kadica- nismo  ju posebno kupovali nego dobili s komodom u kompletu
    Barbs- baš se lijepo vidi kako rastete, da ti si bome blizu termina, proletit će to 
    mokiica- farbala sam se prije trudnoće, a sad izbjegavam, puštam svoju prirodnu boju pa ću vidjeti kak će mi se dati poslije poroda...
    dzenny, super izgledate!
    Mamuka- hvala na savjetu za grudnjak, pogledati ću onda u HM jer sve drugo mi je premekano
    Junkfood- ne volim ga, nisam tip koji bi jeo u mcdonaldsu, meni to jednostavno nije fino, prije bi si porciju graha uzela 
    Ali zato PALAČINKE- ne spominjite! Ne smijem ništa od toga sada kada mi OGTT nije bio dobar. Neki dan pekla mužu palačinke jer se zaželio (omiljeni mu desert) i ja ga samo gledala kako jede 
    Nisam tip koji inače ima neke prohtjeve i želje za hranom, čokolade pojedem 2 kocke i meni dosta, ali bi si htjela nešto priuštiti tu i tamo. Očito tek iza poroda tak da ne spominjite ovdje hranu da lakše živimo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.