Aaaajmeeeeee, SRECOM pa je rucak uskoro gotov .. TURBOOO SAM GLADNA...
Ja sam primijetila da mi se jako i Nutella jede... Inace bih izbjegavala slatkog, junk food i grickalice... Naravno, s vremenom bih si to prijustila, ali sada je bas teskoooo.... Odnosno, ne trcim svaki put kad me volja uhvati jesti sve to, ali ako vidim da me drzi nekoliko dana za redom MORAM pojesti... Nekako se suzdrzavam... Sto npr frendice su rekle da nisu
.. rekle su da su si sve prijustile, ALI da bi plakače lad bi stale na vagu
Sinoć taman kad smo legli u krevet kažem ja mužu da mi se jedu palačinke i jutros ja se probudim, a on muti palačinke meni. 😍
Sinoć taman kad smo legli u krevet kažem ja mužu da mi se jedu palačinke i jutros ja se probudim, a on muti palačinke meni. 😍
E to je pravi muz😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)
Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉
To je inace HESPO madrac pa ako imate priliku kupite ga izravno kod njih, jeftinine je! Inace imam jedan od te serije za bracni krevet i fantastican je, vrijedi svake lipe!!!
url=https://lilypie.com]
Barbs,
Znam,znam da smo tu negdje saa kilama 😉 jaoo,ja se evo sad tjesim vocem,bar tamo do 6h da ne jedem.. uhh,pricaj mi o nutelli,prije sam je bacala a u trudnoci je na tone mogu pojesti (PALACINKE I NUTELLA,JA SRETNA I DEBELA 😂😂)
Ejj mozes pored mog nika staviti i ime za curicu Alara 👩
Ja mislim da ni mene danas nece promasiti palacinke.. 😉 bas mi se jedu..
Sortiraj odgovore
Najstariji