Barbs, ja se nabrijavam na.mcdonalds,tako mi fali junk food da ti ne mogu opisat 😂 ovdje toga nema. Rekla sam da odmah taj dan kad se vratimo doma idem na mcdrive 🤣
Barbs na slici ne izgleda bas spusteno, al u zivo je uvijek drugacije, pa ti vjerojatno one mogu bolje reci.
Dzenny lijepa busa 🙂
Jucer sam zavrsila sa ciscenjem i sad sam tolko nemirna, lezim i nikako da se opustim 😥 inace sam upalila grijanje i bas pase...
Sad sam zvala doma i veli mi mama da je od rođaka pas ubio naseg malog macica u nasem dvoristu 😢😟
url=https://lilypie.com]
Lijepe busice curke! 😊
Ja i dragi smo evo opet na VI😂😂😂😂 dugo je mir trajao... Uzasno me zivcira kad netko konstantno izvalci nesto iz proslosti i to gura na nos..ak je odlucio prec preko necega i to zaboravit onda mi nemoj to spominjat svakih mjesec dana😾😾😾
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzenny grijanje????
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvalaaa
ladyN, ja sam kuma 3.9. Nadam se da se do onda necu poroditi!
Sigurna sam da ce ti ostale cure znati dati savijet sto se kadice tice... Meni je malo veca najvise pasala ..
Sretna, pravac McDrive kad se budete vracali
Dena, zar je kod vas hladno??? Ma frendica me preko slike vidjela...
Aaajmeeeeee, grooooznooooo za macku!! STRAAAASNOO!!!
SANJCHI, zar je dragi u PMSu mozda???
Zelimobebu jel to ovak neki madrac? Išla bi ovaj kupiti odmah, na akciji je do sutra 😂
Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji