Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Kolovoz 2017. 15:09

Barbs, ja se nabrijavam na.mcdonalds,tako mi fali junk food da ti ne mogu opisat 😂 ovdje toga nema. Rekla sam da odmah taj dan kad se vratimo doma idem na mcdrive 🤣

• Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 15:09

Barbs na slici ne izgleda bas spusteno, al u zivo je uvijek drugacije, pa ti vjerojatno one mogu bolje reci.
    Dzenny lijepa busa 🙂

Jucer sam zavrsila sa ciscenjem i sad sam tolko nemirna, lezim i nikako da se opustim 😥 inace sam upalila grijanje i bas pase...
    Sad sam zvala doma i veli mi mama da je od rođaka pas ubio naseg malog macica u nasem dvoristu 😢😟

url=https://lilypie.com]

11. Kolovoz 2017. 15:11

Lijepe busice curke! 😊
    Ja i dragi smo evo opet na VI😂😂😂😂 dugo je mir trajao... Uzasno me zivcira kad netko konstantno izvalci nesto iz proslosti i to gura na nos..ak je odlucio prec preko necega i to zaboravit onda mi nemoj to spominjat svakih mjesec dana😾😾😾 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Kolovoz 2017. 15:13

Dzenny grijanje????

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 15:14

Mokiica ja redovno farbam izrast (blajham) svaka dva mjeseca. 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:15

Hvalaaa 
    ladyN, ja sam kuma 3.9. Nadam se da se do onda necu poroditi! 
    Sigurna sam da ce ti ostale cure znati dati savijet sto se kadice tice... Meni je malo veca najvise pasala ..
    Sretna, pravac McDrive kad se budete vracali 
    Dena, zar je kod vas hladno??? Ma frendica me preko slike vidjela... 
    Aaajmeeeeee, grooooznooooo za macku!! STRAAAASNOO!!!
    SANJCHI, zar je dragi u PMSu mozda??? 

mc_mouse

Zelimobebu jel to ovak neki madrac? Išla bi ovaj kupiti odmah, na akciji je do sutra 😂

barbs

Mamuka, kako je malena??

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 15:16

Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂😂😂😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:18

Ja sam nA pocetku t otisla pojesri BigMac ahahahhha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.