Od junka imam zelju PIZZA I CHEESBURGER... Sad odjednim bih bila sretna da pojedem burek s mesom....
Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂
😂😂😂😂😂 prvo mcdonalds pa pizza pa u kentacky...njam njam 😄
13° i kisa vec par dana, kolko got da se obucem, zrak je bas hladan i ruke i nos su mi ledeni, otvorila sam na 1 tolko da se zrak ugrije i odma je malo bolje.
Mc Donalds sam probala jednom, kad sam imala 6g i nikad vise nisam htjela okusiti. A prosle godine sam probala KFC i isto ga vise nisam pozeljela.
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😘
Barbs,pa sto se tice zgodnosti,tu smo mi 😉 sve mamice sa stomakom su prave zgodnice 😉 aa do sada finih neki 11 kg sam dobila.. 😮
Sanchy,nisam ja napisala za grijanje.. kod Dene je hladno,ja eto danas normalno disem,nije toliko vruce..
Cure,necemo o hrani,ipak sve gledamo da dobijemo sto manje kila,aa bgm na ovakav nacin to nece ici.. vec me zove frizider.. 😂
Dena, boooomeeeee vam je veselo Bolje da nisi ni nastavila jesti..
Dzenny, tako je! Sve smo mi lijepe i zgodne! i ja sam ULTRAGLADNA
Zelimobebujel to ovak neki madrac? Išla bi ovaj kupiti odmah, na akciji je do sutra 😂
Barbs neznam sta mu je, moze bit😔
Uh i ja sam tu negdje, cca 10 kg...mi evo bas fino rucali...radila sam pileci rizoto i jos u to umijesala sataras (duved) pa je bilo i povrca i mesa i svega...i krastavce s vrhnjem kao salatu...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji