Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:19

Od junka imam zelju PIZZA I CHEESBURGER... Sad odjednim bih bila sretna da pojedem burek s mesom.... 

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 15:23

mc_mouse

Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂

😂😂😂😂😂 prvo mcdonalds pa pizza pa u kentacky...njam njam 😄

• Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 15:25

13° i kisa vec par dana, kolko got da se obucem, zrak je bas hladan i ruke i nos su mi ledeni, otvorila sam na 1 tolko da se zrak ugrije i odma je malo bolje.

Mc Donalds sam probala jednom, kad sam imala 6g i nikad vise nisam htjela okusiti. A prosle godine sam probala KFC i isto ga vise nisam pozeljela. 

url=https://lilypie.com]

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 15:25

Hvala cure 😘 
    Barbs,pa sto se tice zgodnosti,tu smo mi 😉 sve mamice sa stomakom su prave zgodnice 😉 aa do sada finih neki 11 kg sam dobila.. 😮
    Sanchy,nisam ja napisala za grijanje.. kod Dene je hladno,ja eto danas normalno disem,nije toliko vruce.. 

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 15:27

Cure,necemo o hrani,ipak sve gledamo da dobijemo sto manje kila,aa bgm na ovakav nacin to nece ici.. vec me zove frizider.. 😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:29

Dena, boooomeeeee vam je veselo  Bolje da nisi ni nastavila jesti.. 
    Dzenny, tako je! Sve smo mi lijepe i zgodne!  i ja sam ULTRAGLADNA 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:30

P.S. i ja sam na cca 10-11kg..

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 15:32

mc_mouse

Zelimobebujel to ovak neki madrac? Išla bi ovaj kupiti odmah, na akciji je do sutra 😂

11. Kolovoz 2017. 15:32

Barbs neznam sta mu je, moze bit😔 
    Uh i ja sam tu negdje, cca 10 kg...mi evo bas fino rucali...radila sam pileci rizoto i jos u to umijesala sataras (duved) pa je bilo i povrca i mesa i svega...i krastavce s vrhnjem kao salatu...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 15:33

Joj cure i meni se samo brza hrana jede 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.