Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 13:35

Skroz vas kužim, moje udara od jutra do mraka, čim se namjestim evo ga isto imam osjećaj da će probit van, na naše glasove se isto miče jako. 😀

• Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 13:36

Barbs mene skroz izživcira dok me netko silom nutka alkoholom, a dobro zna da sam trudna i da inace rijetko popijem. I muka mi je od ljudi kojima se sve vrti oko alkohola, to mi je dno dna.😝😝

Inace, kad jos nisam znala da sam trudna, jedne veceri gledali smo tv i meni se iznenada pila piva, bas jako, a kako mi nije bilo na kraj pameti da sam trudna, uzela sam pivu i popila. Tek sam kasnije skuzila otkud ta iznenadna zelja. Malo me mucilo to jedno vrijeme, al onda sam shvatila da ima vise trudnica koje nisu planirale pa nisu ni pazile od samog pocetka, a bebe su zive i zdrave. 🙄🙄

url=https://lilypie.com]

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 13:47

Vjerujem da malo nebi skodilo da se popije ali ipak i izbjegavam alkohol u trudnoci , kao i neku hranu ... i bas to nervira me kad kazem ljudima da pazim jer eto strpiti se mogu tih 9mj ako treba i vise da ne nastetim bebi pa mi i dalje nude ... i to neces vjerovati uglavnom zene koje su vec rodile i kazu ma daj ajde sta ce ti biti 😨😨😨 ... ma nista ali hvala ne zelim !!!

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 13:48

Barbs i treba neka mazi i pazi ☺☺ to je bas lijepo kad se brinu.
    Sto se tice alkohola ja rijetko popijem pola case piva pa tako i u trudnoci. Bas smo prosli tjedan sjedili vani i muz kupio pivo od bazge pa sam oko deci popila da probam. I pravila sam svoj visnjevac pa sam probala. Nije da izbjegavam, ali nije da popijem ni cijelo pivo.
    Mene i muza najvise zivcira kad dodemo negdje onda svi njega napadaju ajde hoces pivo ajde popi pivo (ovdje vecina muski svaki dan pije pivo i vise) a on ak popije 2-3 piva gotov je 🤣 nekad popije pivo, njemu da je samo soka i to na litre svaki dan, sve vrste samo da je sok ☺

barbs
    11. Kolovoz 2017. 13:49

Ah, curke znam kako vam je kad vam se jedna straka trbuha totalno izdeformira! 
    Sretna, vidim da nisam jedina  Još sam si pomislila: neće valjda krenuti vani?!  Žena od našeg frenda je pila pivo tijekom cijele trudnoće i ništa nije bilo.
    Dzenny, samo se nemoj preforsirati. Sve pomalo i idi odmoriti. Ja sam Rubi pustila vani, pa smo se malo prošetale. Čak me iznenadila kako me i čeka.  Ja sam stala, a ona gleda onom facom: hoćeš li ili nećeš?!  Sad ću se ja baciti na kauč i odmoriti malo, da ovo stvorenje ne izleti vani  Kosa mi se u roku od 10ak min totalno osušila vani  Toplo je, ali srećom nije nepodnošljivo kao i proteklih tjedan i pol. Ono je bilo katastrofa. Kao što sam i rekla - ispod 30°u hodniku do danas nismo izmjerili..
    Dena, ma ne misle oni zlonamjerno... odnosno, rekli su mi da ako me uhvati želja, da popijem; ne sada na hektolitre, ali od čaše piva s vremena na vrijeme mi ništa ne bude. K'o za inat, prije nego je test pokazao dvije crtice, svake subote sam imala fešte  Prvo je bio doček N.G., onda fešta iznenađenja povodom rođendana od frendica, pa je slijedeće subote bio kumin rođendan... To se OPAKO feštalo 3 vikenda za redom... Inače nisam izlazila pretjerano vani, s vremenom bi otišli na neko piće ili kod nekih frendova na druženje, ali ovo sam bome fino odradila  Žao mi je samo što se nisam pošteno izguštirala za svoju djevojačku, aliiiiiiiiiiiii bilo mi je svakako odlično. 
    Inače, primijetila sam da svaki dan pijem limunadu i to bež šećera  Znači, mene natjerati piti limunadi i to BEZ šećera je bio uspijeh, ali već mjesecima obavezno čašu dnevno popijem  I to bude onako KISELOOO... Njaaaaaamiiii

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 13:51

Najgore mi je bilo vidjeti prije par god kod nas u birtiji trudnica, stomacina do zubi, pije pivo i pusi. I to ono kao da je na nekoj festi i kao da nije trudna. Inace ms smeta mi ni ako nekad trudnica popije casu piva/vina ili ako zapali, al ovo mi je bilo tako jadno za vidjeti. Doslovno ko slonica nelica a pivo i cigara skoro jedno za drugim. 

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 13:54

Cure, 
     kakvu ste kadu za kupanje kupile ili kupujete za bebice ?! 

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 13:55

barbs

Ah, curke znam kako vam je kad vam se jedna straka trbuha totalno izdeformira!Sretna, vidim da nisam jedinaJoš sam si pomislila: neće valjda krenuti vani?!Žena od našeg frendaje pila pivo tijekom cijele trudnoće i ništa nije bilo.
    Dzenny, samo se nemoj preforsirati. Sve pomalo i idi odmoriti.Ja sam Rubi pustila vani, pa smo se malo prošetale. Čak me iznenadila kako me i čeka.Ja sam stala, a ona gleda onom facom: hoćeš li ili nećeš?!Sad ću se ja baciti na kauč i odmoriti malo, da ovo stvorenje ne izleti vaniKosa mi se u roku od 10ak min totalno osušila vaniToplo je, ali srećom nije nepodnošljivo kao i proteklih tjedan i pol. Ono je bilo katastrofa. Kao što sam i rekla - ispod 30°u hodniku do danas nismo izmjerili..
    Dena, ma ne misle oni zlonamjerno… odnosno, rekli su mi da ako me uhvati želja, da popijem; ne sada na hektolitre, ali od čaše piva s vremena na vrijeme mi ništa ne bude. K'o za inat, prije nego je test pokazao dvije crtice, svake subote sam imala feštePrvo je bio doček N.G., onda fešta iznenađenja povodom rođendana od frendica, pa je slijedeće subote bio kumin rođendan… To se OPAKO feštalo 3 vikenda za redom… Inače nisam izlazila pretjerano vani, s vremenom bi otišli na neko piće ili kod nekih frendova na druženje, ali ovo sam bome fino odradilaŽao mi je samo što se nisam pošteno izguštirala za svoju djevojačku, aliiiiiiiiiiiii bilo mi je svakako odlično.
    Inače, primijetila sam da svaki dan pijem limunadu i to bež šećeraZnači, mene natjerati piti limunadi i to BEZ šećera je bio uspijeh, ali već mjesecima obavezno čašu dnevno popijemI to bude onako KISELOOO… Njaaaaaamiiii

Hehe ovo isto kao i kod mene sve bilo s festama dok nije pokazao se plusic ☺☺ Jos smo i muzev rodendan imali jer je on 31.12. Roden pa je ove godine slavio poslije doceka rodos.

barbs
    11. Kolovoz 2017. 13:56

LadyN, tako je - što će ti biti? Ali TKO su oni da tebi govore što i kako? Ako ti nećeš, nećeš! 
    Violeta, naravno da se moraju brinuti. Zato ja govorim svojim frendicama kako ponekad zna biti jako naporan jer ne mogu, kako se kaže , ni prdnuti, a da on ne pogleda gdje sam, što sam i ako trudovi nisu krenuli!  Moj muž popije pivo kad  ide s frendovima na piće nakon treninga, s time da se vrati doma praktički odmah... I kad idemo negdje popije 2-3 piva.. I bude ok... I onda znam kad ga lupi  da je popio više  Meni je nedavno došla želja da popijem radler  ali i pivo... ali i dec bambusa  

violeta1
    11. Kolovoz 2017. 13:58

Lady ja sam uzela one klasicne kadice za kupanje i uz to jos podlozak sto se stavi unutra da se ne mora bebu drzati

Evo nase
    Evo nase

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.