Violeta, znam da ti dragi ima ročkas kad i ja!
Meni ne smeta kad trudnice pope čašu vina, pive.... kao što si ti napisala, ružno mi bude kade vidim da pope 2-3-4 piva i puše, ali to nije moja stvar. Tko voli nek' izvoli. Njihov izbor. Ja znam što želim i što ću si dopustiti. Inače nisam pušač, pa me to uopće ne interesira
Barbs samo popi slobodno, nece ti nista biti ☺ Ja sam prije znala popit bambus dok sam bila mlada al sad mi nikako ne odgovara. Jeger kivano pijem kad su neke prilike najvise, ili ta neka kratka pica. A preko ljeta obavezno radler, iako ovo ljeto ne znam jel sam 2 sve skupa popila
LadyN, evo slikica sa stranice magic babya jer ih više nemam na kompu/mobitelu...
Violeta, znam da ti dragi ima ročkas kad i ja!
Meni ne smeta kad trudnice pope čašu vina, pive…. kao što si ti napisala, ružno mi bude kade vidim da pope 2-3-4 piva i puše, ali to nije moja stvar. Tko voli nek' izvoli. Njihov izbor. Ja znam što želim i što ću si dopustiti. Inače nisam pušač, pa me to uopće ne interesira
Potpisujem sve 😉 Znam da je neko reko da ima isto tad rodos a to si ti hehe... imas duplo slavlje makar ☺ a i fora je nekak taj datum rodendana
Violeta, ajme... jeger A jako volim gin-tonic ljeti, ali što je tu je... Popit ću slijedeće godine, ako ne budem dojila!
Barbs tako i ja si kontam, nagodinu cu ovo ono hehe ☺ Jos imamo i svatove za sada jedne i rekla sam muzu da jedva cekam. Preko dana ide mali s nama a navecer kod moje mame na cuvanje a nas dvoje ima da tulumarimo u svatovima 🤣 uh kako se radujem sitnicama sada ☺
Violeta, kad idete na svatove? I mi moguće da idemo slijedeće godine krajem 4. mjeseca, ali to još nije 100% sigurno. I ja sam mislila da proslijedim dijete ili svekićima ili svojima kad budemo išli da se malo opustimo.
Cure, jel se vi farbate u trudnoći? Odnosno, ima li onih koje se farbaju iz tamnijeg u svjetlije? Ja sam se kad sam saznala da sam trudna vratila u svoju boju (inače plava bila) i sad mi nekakva totalno bzvz.. malo bi si osvježila boju, pogotovo jer imamo dva pira uskoro, a neznam Moze li biti štetno za bebaca? 🤔
Alkohol inace ne pijem,niti me privlaci,mozda nekad kad odemo na more..tako da stim nemam problema.. pusila nekad jesam,prije trudnoce sam samo poneku cigaru zapalila,mozda u 2 mjeseca jednu,ali kako sam ostala trudna niti jednu.. aa svaka mama se brine za svoje dijete,pa tako na noj je odluka sta hoce a sta ne.. 😉
Dzenny, super je kadica. Mi smo namjerno uzeli bijelu!
Mokiica, ja sam se zadnji put farbala u 4. mjesecu ove godine... I tada mi baš i nije bilo ugodno. Ona boja me pomalo i gušila. Htjela sam se farbati krajem ovog mjeseca jer idem na vjenčanje, ali ću samo ošišati kosu i drugom prilikom otići na farbanje. Ako ti nije loše od mirisa, zašto ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji