Barbs hahaha nadimci haha 😂
Ja sam uzela u kiku, tamo mi je bilo najpovoljnije😉
Hvala Otici cu pogledati... Je l znas kako se vrte cijene? Ako se sjecas?
Barbs, one su rekle neka si mi izaberemo, ja sam nasla, izabrala i eto. Mislim da to sto sam izabrala svake lipe vrijedi jer kasnije imas cijelu djecju sobu, i radni stol i sve. (Necu opet stavljat slike jer sam vec puno puta kacila😅)
A sta cu ic sad guzvat se, i pogotovo ak ce bit vruce. Izbor je moj, i ja zadovoljna. I madrac ce nam uzet pa tako da smo sto se toga tice mirni. Samo da prode ovaj mj i da se kuca dovede kraju pa cu krenut gomilat stvarcice😀😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, sjecam se kindaca!! Taj je i meni bio zanimljiv, ali ne znam kad ćemo krenuti s izgradnjom stana,pa rekoh da cu kupiti onaj klasican.
ja sam sad 30+5 tt, termin je tek 14.10., ali budući da su blizanci bilo bi dobro da ih izbacim do kraja rujna
šta se pregleda tiče,moj gin mi je još u lipnju reka da dalje idem u bolnicu i da mi je onu univerzalnu uputnicu, kako sam se nedavno vratila iz st u zg mislila sam u ponediljak u merkur (nadam se da neće bit navala između nedjelje i blagdana), tamo još nisam nikako bila, a ne treba se naručivat
Pozdrav 😃To je uputnica za dnevnu bolnicu ili?
I meni takvo nešto treba jer ne znam u kojem gradu cu roditi... pa ako nije problem da mi napišeš nešto vise o tome da znam sta da tražim od njega :)
Kiki na Visu smo i voznja trajektom traje 2 ipo sata s tim da moramo cekat i na ukrcaj skoro sat vremena. A kako je poprilicno jak vitar trajekt ce dosta ljuljat i to joj moze izazvat povracanje sta ne zelim riskirat. Zato cekamo sub da se malo oporavi da moze u trajekt.
Cure ovi podlosci za prematanje su sveta stvar. Ja sam ispocetka dok ih nisam otkrila stavljala tetru i jos dolje podlozak al kako je micica bila prava seravica svako malo sam to morala prati i dezinficirati a ovo samo smotas i bacis.
Imaju i jednokratni baverini/slinceki/podbradci koji su super kad idete vani. Isprlja se i bacis. Odlicna stvar.
Treca sreca uzmi komodu, zasto ne ako je u ok stanju. Pa vi ste njima posudili krevetic, sad vam oni vracaju, neces bit duzna.
Ja sam isto uzela u Ikei komodu i njihovu prematalicu na koju ide mali kao rucnik/navlaka koja se pere, samo treba staviti svakako i onu veliku pelenu za presvalcenje 😂 Ne znam kako se to zove tocno... imamo i njihov bijeli kindic i uzet cemo njihov madrac, frednovi imaju i zadovoljni su. A narucili smo i kolica neki dan, Peg perego uzimamo. Sanjchi da, Bebeto imaju puno vece kotace od Pega.
Meni su isto bradavice ogromne, kao da su se razlile evo to je najbolji opis! Ogromne su i tamne, al citala sam da se to dogada da beba bolje vidi sisu 😂
Loira da li možda imaš sliku torbe s eBaya :)
Yel ajme stvarno ti nije lako. Ja nisam apsolutno za nikakve životinje u stanu, a bome ni pored kuće jer uopće nemamo vremena da se posvetimo njima niti bi ih ikad ikome mogli ostaviti na čuvanje. To je za nas veći luksuz nego dvoje dijece 😂 Ali tko voli neka izvoli. Svakome je potreban vlastiti mir neovisno sad o životinjama... no to vec znate i sami.. bas zeznuto :(
Mamuka aha sad mi je jasnije....bolje onda da pricekat da joj bude bolje nego da se jos vise muci u trajektu! Nadam se da cete i ona a i ti biti dobro do subote, cuvajte se! 😘
Pricala sam s frendicom koja je isla na carski jer joj je beba bila na zadak i isla je na onaj dogovoreni, kaze da je standard 39+1 tako su nju narucili, pa evo samo za info.
Mamuka, gdje se mogu kupiti ti jednokratni bavarini? Srećom pa mi je frendica rekla za tu podlogu za previjanje
Svakakve dobre ideje mi je dala...
Nadam se da će mala što prije ozraviti i doći k sebi, pa da krenete doma... Kako je Treca sreca rekla, kad su tako maleni i bolesni... aaajmeeeeee... baš duša boli
Kiki, što se tiče tamnih bradavica - jučer je muž šok doživio! HAHAHAH Ah ti dečki!
Jaaaao, Bebettova kolica Meni majkemi dođe da kupim nova kolica kad mi sjedne stambena štednja... Ova nisu loša, ali nemaju košaru za stavljati torbu i ostale stvari. Pitali smo u Magic babyu i rekli su da ne postoji neka univerzalna, da pogledamo na ebay(NARAVNO da smo pogledali!) jer da naručimo od CAMa bi nas puno došlo koštati
Ne znam što da radimmmmm.... A ne želim mužu priznati da sam se previše zaletila što se tiče kupnje kolica jer nisam uopće gledala polovna nego kad sam dobila priliku da idem pogledati sam ju odmah izabrala
Sortiraj odgovore
Najstariji