Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 14:37

Curke stvarcice i buse su vam preslatke. Kad vas gledam s tim shopingom sad bih najrade da mi je prvo dijete😂😂😂 sve imam manje vise i kupovina ce biti simbolicna😂😂😊😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Kiki156
    10. Kolovoz 2017. 14:37

Barbs bas je lijepa komoda! 😊

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:40

Hvala, cure!! 
    Violeta, i nasa kunica pokojna je bila umiljata i jako draga i kad nam je Rubi bila mala se o njoj brinula k'o mama... I onda je dosao i macak i isto tako oko njega... I naravno da je trazila paznju i ona, ali eto nasa Rubi je jos mlada i razmazena i obozava moga muza, pa vec vidim da ce nam veselo biti kad dodje beba... Dok se ne privikle...
    Sesirice za cice sam kupila za svaki slucaj! I meni su bradavice vani i jucer me isto tako muz zezao da su mi toliko velike da mali nece znati cicati hahahahahahahaha Budala 

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 14:41

Mamuka bas mi je zao za malecnu....najgore ih je gledat tako male izmrcvarene od viroza. Srecom brzo se oporave al da ti se srce potrga dok traje. Drzi se...
    Yel -za suzivot…mamuka je sve rekla, nema se tu sta dodat. Ako ste dovoljno jaki zajedno, s dragim se spakuj i osnujte svoj kutak....ovako ces se potrosit i prije nego beba dodje. A kad beba dodje sve je jos 15 puta teze i kompliciranije.

žena-majka-carica:)

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 14:41

Sanjchi nadam se da je na moru lijepo 😊😊 kod nas je pakao, 40 stupnjeva 😫
    Mamuka zao mi je za malenu i drzim fige da sto prije bude bolje 😘😘
    A blizanci ajme divotica, kako se snalazis, jel guzva u stomaku? Bas lijepoo 😊😊
    Meni svi tko me vidi kaze jao pa stomak si samo dobila ili stomak ti je narasao i take komentare. Sve u svemu ok komentari. Iako ja vidim po sebi da sam svagdje dobila, od glave do pete 🤣 bitno da mi djete bude zivo i zdravo i da mi docekamo dan kad cemo iz bolnice doci doma, a kile, ima vremena, do iduceg ljeta sam rekla da se moram vratit na pocetnu kilazu u trudnoci, a ako bude bilo dobro i jos da smrsavim. Vidit cemo😊

10. Kolovoz 2017. 14:42

Barbs, kindac sam ja nasla koji zelim a sogi ce ic iduci tjedan u ZG pa ce ga kupit. Nemoram ja ic s njom kad sam si izabrala..to ce ona i svekici popola kupit. Kolica...hmmm...drzim se peg peregovih, nisam jos gledala dal ima sta na njuskalu kad sad cekamo da doma zavrse radovi(tu nam novci trebaju) pa kad rijesimo to onda cu trazit ako nadem sto polovno..ako ne nadem, onda cemo nova uzet. Mada se opet predomisljam da bi uzlea bebetto vulcano..cini mi se da imaju vece kotace nego peg perego? Netko od mama je kupio takva, ko se ne varam? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:43

Ja u ponedjeljak idem u Lidl kupiti neke sitnice..
    Osim robica ima i ovo:.

I fali mi odjeca za izlazak, spavacice i moram kupiti zastitu za madrac..
    Znate gdje se zastite za madrac mogu kupiti???

Kiki156

Violeta moje frendice su te sesirice znale koristiti i kod ostecenih bradavica, ono kad prokvare pa za zastitu. Al sad ne znam kako su to i u kojem trenutku stavljale... Jedna ih je koristila jer joj je mala jako rano dobila prve zube pa ju je grizla dok je dojila i ti su je sesirici spasili. 

Violeta, u kucici smo pod ventilatorom, u kupacem sam pa mi nije vruce..jos mal

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 14:44

Barbs prematalica je jako slatka! Koja lova?
    Meni muz danas popodne ide po kindac koji je bio u frendova, a usput su nam ponidili i neku komodu. E sad glupo mi odbit a opet nisam dosad uzimala nista (a pogotovo tako veceg) u nikog.
    mada, nas kindac je bio u njih 3god pa kontam da je to onda kvit...ne bih bila "duzna"

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.