Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 14:10

Curkeeeee evo jedva sam pohvatala sve stranice opet😂
    Danas sam kao nova😊😊
    Dzenny…u prvoj trudnoci sam imala lazne trudove mjesec dana prije termina jedan ili dva dana tjedno da se jisam migla dici po nekoliko sati navecer pa sam ipak prenijela 10 dana. Kazu da je to sve nirmalno dok se beba osjeca i nema krvarenja. Ako se bojis odes na hitnu pa ako te vrate nista zato.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    10. Kolovoz 2017. 14:13

Yel

Hvala Mamuka.
    I meni je sinulo da to namjerno radi ali previse su u k s novcima i rekla je da ne zeli da joj djeca idu od kuce.
    Sumnjam da nas zele potjerat.
    Ili mene podje…sa idejama da mi dokaze suptilno da sam na 'njenom'.
    A bogati ludog…
    Pa ne kuzim jesam luda ja ili oni, pa se pozalim ovdje da vidim komentare..
    Necu moc ja ovako. Solucija 'na stan' me sve vise vuce.

Mozda ona zeli dokazat da si tu na njenom.i da ce bit po njenom a naravno kako ste tu morat cete im davat i novca. Ali onda znas na sta ce to licit. Ti ces pucat konstantno i to nit je dobro za tebe, za bebu jos i manje a i odnos sa muzem ce bit koma.
    Ona ako zeli da ste tu onda mora bit spremna na kompromise. I ti naravno. Ali tu se radi o maloj bebi i nije mi jasno da su joj zivoti je vaznije od nje. Eto to me najvise cudi.
    Obavezno sidi s muzem u popricajte. Al krajnje iskreno i dogovorite se najprije vas dvoje a onda s njima. Ako hoce se prilagodit dobro, ako ne opet dobro jer cete znat sta dalje.
    Sritno!❤

• Natasha555
    10. Kolovoz 2017. 14:20

Mamuka- sto brzi oporavak, da nemate nikakvih hitnih intervencija.
    Yel- stvarno se morate ti i dragi dogovoriti, nije u redu od njih! 
    Jel su nam to prvi blizanci u grupi?? Preslatko

Ja se okupala, najela, čekam mm s posla pa idemo na pregled  

10. Kolovoz 2017. 14:22

Mamuka grozno za micicu. Mogu mislit sta ti je prolazilo glavom kad je dok spomenuo helikopter😱
    Bude to dobro, oporavit ce se malecka...
    Barbs bas je lijepa komoda!! Nas kindac dolazi iduci tjedan👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:29

Natasha,jos malo i pregled!!  Javi nam se kasnije! 
    Sanjchi, hvalaaaa!!  A otkud ste kindac narucili?? Sto je s kolicima?? Kako potraga napreduje!?
    KleaIva,drago mi je sto ti je bolje... Ocito je neka viroza bila u pitanju!! 
    Daaaaaa... Imamo i blizanceke 

• Natasha555
    10. Kolovoz 2017. 14:30

Sanjchi- uzivaj još na moru!
    Barbs- jako lijepo 
    Klealva- drago mi je da se viroza stisala, sad uzivaj u moru!

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:31

Hvala, Natasha 
    Ja sam htjela smjedji krevetic i smedju komodu jer dolje nam je sve u toj boji (BOJA BUKVE), ali muz je htio bijelo, pa rekoh: aaaaajdeeee, uzmi bijelooo!! 
    Zato smo i coffee table iz Ikee kupili bijele boje 

10. Kolovoz 2017. 14:34

Slazem se cure, s dragim cu pricati. A i sa svekicima otvoreno.
    Barbs, super je prematalica i komoda! 

Kiki156
    10. Kolovoz 2017. 14:34

Barbs tako se i meni cini stalno isi dok me ne vidi netko ko me dugo nije vidio 😂 A moz kaze da raste i da se vidi! 
    Sanjchi uzivaj sad lijepo na moru, blago tebi! A i najavljuju da ce vrucine prestati, vec od sutra bi trebalo biti bolje. 
    Mamuka bas mi je zao za malenu... nisam sad pohvatala gdje ste tocno, ali ako joj je tako lose zasto ne odete doma prije intervencija s helikopterom? 
    Yel ja ti isto nisam za zivotinje u kuci ili stanu. Ok ako netko ima veliko dvoriste, ali bas da imas sto zivotinja u kuci...ne znam... iako sam i ja kao klinka imala macke i svasta ali evo sad kad imam svoj dok ne bi to dopustila. Ako imate mogucnost otici sami zivjeti negdje mislim da bi vam to bilo najbolje, pogotovo ako imate razlicite poglede na zivot. Pricaj s dragim, nadam se da cete odliciti sto je za vas troje najbolje. 

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 14:35

Ajme zeko u kuci 🤔🤔 uff veselo.. guzva na sve strane. Neki ljudi bas pretjeruju sa zivotinjama, ok i ja obozavam pse pa opet sam svjesna da kad dode beba sve se mjenja i posto je moj muski pesek razmazen i voli samo da se oko njega nema sanse da cu ostavit djete bez nadzora blizu psa, mislim da ce trebat 2 god da se navikne pas na novi zivot, a zenska nam je vec stara i ona je bas dobra, vidi se da joj je dosta nekih stvari. Bas mi je zao sto imas problema kud ste svi skupa tu jos i zivotinje 😐
    Barbs komoda je lijepa a prematalica je bas fora 😊😊
    Mi idemo u nedelju u kupnju svega sto nam jos treba, bas pisem popis. Jer rekla sam muzu sto prije sa rijesimo do kraja sve jer meni se ne da zadnji mjesec razmisljat sta nam jos treba. 
    Sto se tice sesirica, jeste sve kupile to? Ja bas citam da je to vise za uvucene bradavice, a moje su bas vani, zeza me muz da mi izgledaju kao dude 😂
    Ne znam dali uzet ili ne. Jer ak mi zatreba odmah uvijek u roku pola sata mi moze netko donesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.