Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    11. Kolovoz 2017. 09:19

Sanjchi...samo obicni paracetamol i aquamarus i isla moos pastile i eventualno tantum verde sprej smijes. On spasava grlo zacas. 
    Naotecenost dolje mi je normalna pojava bila od negdje 18 tjedna i javlja se povremeno nakon veceg napora i to je sve normalno.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

11. Kolovoz 2017. 09:43

Bila sam u ljekarni pa sam uzela aquamaris i dala mi je zena neke pastile, kao bimboni su pakirane, to trudnice smiju. Nos me toliko i ne zafrkava koliko grlo. Sigurno od hladnoga...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Kolovoz 2017. 09:58

Angle...sogi je imala Stokke...bila je zadovoljna...ali ja osobno mislim da tu placas samo marku...jer su bila stvarno skupa, 1000 eura...a da se i za manje nac solidna kolica. Mislim, svako sebi kupuje ono sto mu pase i sto moze kupit. Al evo, ja osobno nebih stokke..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 10:19

Ja mislim da se kod stokke vise placa ime. Osobno ne bi nikad dala toliko novaca na kolica, ali to sam ja. I sportski dio na stokkeu je po meni premali, usporedujuci s nasim sportskim dijelom

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:25

Vidim sliku chicco next2me krevetica.
    ja sam bacila oko na nj isto, cini mi se zgodna stvar! Jer moze full uz krevet bracni...a kindac koliko god spustis ogradu uvik bar 10ak cm daske ostane kao pregrada izmedju bracnog i baby madraca a onda je preko tog tesko prebacit usnulu bebu....
    ali je 1500kn nov taj chicco....a ima slican
    od marke freeon tako nesto duplo jeftiniji ali ja bih bas taj chicco.......pokusavam ga ubost polovno ali nasla u Istri pa nezgodno za slanje.....da je bar u Zg

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:27

Za stokke potpisujem...to smo vec komentirale.
    Ne kazem da je losh brand ali ne volim placat 50% ima a tek 50% kvalitet/proizvod.....osjecala bih se ko budala.

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:28

50% ime.........lapsus

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:30

Suncokretice ovi lidl grudnjaci su ti bez ikakve podstave....laganiji od mullerovih jos!

kleaiva
    11. Kolovoz 2017. 10:37

Slazem se s placanjem imena. A i toliko sam se puta uvjerila da ime ne znaci ni kvalitetu tako da se obicno okrecem recenzijama i probam u svoje ruke da vidim jel to to ili nije😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 10:44

Mamuka

Cure vidim da ste sve u potrazi za kolicima i to se svima svidjaju ona malo konkretnija i veca. Moj savjet je pogledajte prije kako cete ih u auto moc spremiti. I racunajte da kad idete na put osim kolica vam treba i veelika torba krcata stvari. Ako ne jos i uz to koja dodatna manja torba.
    I muz i ja imamo veca auta (mercedes c, muz prije audi a6 a sad audi a4 karavan - znaci komotna auta) i kad negdi idemo na par dana uvik se sa kolicima skupi hrpetina stvari da se jedva potrpamo. A nisam bas da cu ponit 100 gluposti pa eto mozda zatriba. Bebama jednostavno triba puno stvari.
    Mi imamo peg perego book plus i stvarno smo zadovoljni. Ali mislim da sa 2 malaca nam nece biti dovoljno mista u gepeku i uzet cu neka kisobran kolica, elodie details koja su mi lipsa ili babyzen yoyo koja su manja tj sklope se u vrlo mala. Al to tek sljedece ljeto/ jesen tako da do tad iman jos vrimena.
    Cure popodne me pocelo bolit u livoj preponi. Ne boli me kad lezim al kad hodam ili neki okreti osjetim dosta. Ne mogu skuzit jel to od kuka ili sta vec. Jel koja imala takvih problemcica?
    I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine….. Sorry na opisima al ne znam kako drugacije upitat. 😜
    Pregled mi je u sri a ja sam vec na iglama jer sam najprije imala ludi tempo i sad sam pod stresom zbog micice i imam feeling da cu dobit od doktora postenu jezikovu juhu uz zabrane. Bebu osjecam bas dosta i nemam iscjedak cudan. Nadam se da me samo panika pere zbog svega sta procitan i da me osjecaj vara. Nadam se…. 😕

Nisi jedina koja ima taj osjećaj, to se i meni čini pa ne znam jel si umišljam 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI