Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    10. Kolovoz 2017. 14:44

Hvala cure na dobrim zeljama!
    Barbs super vam je komodica, unisex i trajna. Ja sam mislila nesto tako slicno ali ipak cu uzet Ikea komodu obicnu i stavit taj podlozak za prematanje pa poslije komodu staviti u nas walk in ormar.
    Koliko znam jedina dezinfekcija tih pomagala za bebe je otkuhavanje. Bilo po starinski u loncu ili u mikrovalnoj u posudama koje se dobiju za to. Ali na kraju se sve svodi na otkuhavanje.
    Za rucak spremam pileci rizot s povrcem sto inace voli pa se nadam bar 5-6 kasika da ce uzet. Ja bi bila zadovoljna.
    Inace nisam mama koja place kad boli bebu, cak ni s upalom pluca kad su nas poslali u bolnicu nisam plakala al sad mi je bilo previse. Daleko smo od St i ipak je ovo otok i nisu tako dobro opremljeni. A i ja sam usla u 7. mj i u zadnje osjecam neke ne bas tako dobre stvari pa me stra da i trudnocu ne dovedem u ozbiljno stanje....

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 14:45

Barbs ovo je bilo u kutijici, neznam jel pumpica il kako bih nazvala, lici na pumpicu. Inace su Aventovi.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 14:46

Kiki156

Violeta moje frendice su te sesirice znale koristiti i kod ostecenih bradavica, ono kad prokvare pa za zastitu. Al sad ne znam kako su to i u kojem trenutku stavljale… Jedna ih je koristila jer joj je mala jako rano dobila prve zube pa ju je grizla dok je dojila i ti su je sesirici spasili.

Ja sam to i koristila za tu svrhu.
    uvucene bradavice nikad nisam imala a to bi im inace isto bila namjena...iako za uvucene bradavice postoje i kao mini pumpice (ja u prvoj T kupila chicco za 50ak kn) koje na vakum "izvuku" bradavice netom prije nego stavis bebu na sisanje

žena-majka-carica:)

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 14:47

Barbs tesko je sa ljubimcima kad dode bebe, ja bas gledam mi smo mala obitelj, nas dvoje i dva psa i eto 5 god nam je tako, sad nam stize bebac i bit ce nezgodno, al eto vidit cemo.
    Hahahaha i tvoj tebe zeza hahahaha...eh ti nasi muski 😊 moj me zove pahuljice ili tenkicu 🤣🤣 bas danas mi kaze gle imas sala i na prstima hahha....a on od kad sam ja trudna dobiva kile kao i ja, i vise njega zezaju kad idemo kako se udebljo mene nitko ni ne komentira kad je pokraj mene on 😂😂

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:49

Treca sreca, sto te briiigaaaa!!! Uzmi komodu!! Tako cete si biti kvit  Mislom 1200kn... Nisam sigurna...
    Sanjchi, super! Ti se ni ne moras muciti s ovom vrucinom... Ja sveki NAMJERNO nisam htjela dopustiti da kupuje ono sto sam joj pokazala s neta jer se jako petljala oko MOG izbora svega (pa cak i ljuljacke/njihaljke koju cemo si naruciti) pa iz principa nisam htjela... Hahahahhahaha
    Zato je sada nesto dooobra u zadnje vrijeme i ne znam ako je muz s njom uopce o tome pricao, pa mozda se odlucila povuci i pustiti rekao nas da disemo...
    Mamuka, ja sam htjela taj od Ikee, ali kako imamo stan od 30kvadrata mi je bilo potrebno da imam gdje staviti i nase i njegove stvari... Ali inace, znam da se masovno kupuje ta za presvlacenjene u Ikei... Aaajmeeeee gustiras me ruckom 

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 14:50

Nisam ni vidjela to u lidlu... Barbs jel mislis na nepropusnu podlogu? 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:53

Dena, ja sam u Mulleru kupila od TTa... Zato nisam vidjela tu pumpicu...
    I ja sam kupila tt jer me strah ozlijeda od cicanja...
    Violeta, ma samo ne smijemo na njih zaboraviti i to je to... Posvetiti se i njima jer su do nedavno oni bili nase bebe... Tj.jos uvijek jesu... I naravno, glupa je usporedba, ali realna.. Mene muz zove BACVICA ilo MORZU (zivotinja veca od tuljana) ahahahhaa a onda ga cujes: a zasto imas tako mali trbuh?! Ali bas je lijep i okrugao mali trbuh hahahahaha slatki

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:53

Tako je, Violeta  Da ne ostetim tako brzo madrac kad se popiski i pokaki...

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 14:55

Barbs hahaha nadimci haha 😂
    Ja sam uzela u kiku, tamo mi je bilo najpovoljnije😉

barbs
    10. Kolovoz 2017. 14:55

Inace, ona podloga za previjanje koju stavis na prematalicu/krevet/gdje god... Frendica kaze da pratim akciju... Znaci ovdje s akcijom dodje koliko sam ja platila bez akcije u Mulleru... Kad mi je oka pricala da se isplati... Eee, pa ne bas... Ja sam mislila da su vece akcije... Mada ocito ovisi kako kada... Ali moram si kupiti jos tih podloga za previjanje i blaznice i kupit cu vlazne maramice nek se nadju... Ionako ih i ja koristim hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.