Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Kolovoz 2017. 07:47

Sanjchi, nadam se da ves ubrzo biti bolje. Na zalost mista od ljekova ne.smijes u tridnoci tipa maxflu, sumeci lupocet i sl. Ako ti je grlo nadrazeno, a i za kasalj je dobro, smijes isla moos pastile. I natavno sprej na bazi propolosa.
    Luce, super trbuh, veliki! 😊

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 07:57

Isla moos 

isla casis
    tako nesto (ne znam tocno spelovat drugu rijec naziva)
    Su SAVRSENE za kasalj i nadrazeno grlo.
    znaci ako netko kasljuca....ja ih godinama koristim i uvik inam doma kao sto ljudi imaju andol i sl
    znaci one su za grebuckanje i kasljucanje
    na bazi islandskog lisaja...full prirodne
    a ako imas nesto sto vuce na UPALU GRLA zdrijela onda pastile tipa Propolki (propolis s dodacima vit c itd) 
    ...trece, ako je nos problem imas aquamaris (classic ak samo curka, a ako treba odstopati onda "strong" verzija...)
    Eto to je od lijekova koje ja koristim za grlo/nos...

žena-majka-carica:)

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 08:08

Pozdrav, sanjchi ja sam prije mjesec dana bila tako prehladena ... isto pocela sa grlom ... uzimala sam na zlicu med i cuclala polako , pila topli caj i nista ... nos sam ispirala sa fizioloskom i uzela pastile za grlo Isla ali malo mi olaksalo, da bi pocela jako kasljati i na kraju otisla kod doktorice i zavrsila 10 dana na cefalelsinu ... jer mi se upalilo i zdrijelo, trahea i grlo ...i odmah 2 dan nakon antibiotika mi ke bilo puno lalse ...e sad da li bi bilo proslo i bez njega ne znam ... i da mislim da je bilo od klime jer nisam imala gdje pokupiti (nitko oko mene nije bio bolestan jedino ako nije bio prenosioc bez simptoma ) a imunitet je u trudnoci puno slabiji pa je lakse na sebe navuci svasta ... 

maca1510
    11. Kolovoz 2017. 08:20

treca_sreca

Barbs gdje ste ono madrac uzeli?
    I jel tko gledao ponudu madraca u ducanu magic baby lately?
    Danas je u jednom TC u Splitu popust 15% u njihobom ducanu pa gledam da rijesim madrac ali ne znam sta imaju…samo klasik osnovni onaj ili imaju malo vishe vrsti/kvaliteta na izbor?

Bas sam i ja gledala danas da imaju popust da bi se zaletila pogledat, zanima me krevetic,komoda i madrac. Nemam pojma ni priblizno koliko novaca bi bilo ok na to potrosit,da nije neko sranje a bome da nije ni najskuplje. 

url=https://daisypath.com]

• Bebushka
    11. Kolovoz 2017. 08:24

Sta se tice madraca, ja sam mislila iskoristit onaj popust od 40% u vitapuru koji se dobije u dm knjizici s popustima za trudnice, neki bambus madrac, jel ima ko kakvo iskustvo jesu dobri?

• Bebushka
    11. Kolovoz 2017. 08:36

Inace i moja mama je rodila blizanke i znam jos dosta ljudi tako da se imam di raspitat za kako je...
    sta se tice brige i straha, kad me dok isprepadala s prijevremenim porodom (razmeksan crrviks od 23 mm i y znak u 25. tt) bila sam koma i nije mi islo u glavu jer sam se osjecala izvrsno, kupala se, radila po kuci, isla pjeske na pregled i tamo cekala 3 ure ugl da skratim, vise se uopce ne zivciram, moramo mislit i na psihicko zdravlje beba a taj stres i strah im sigurno ne pomazu, dobila sam hormone za pluca tako da su spremne a dalje sta bude, medicina tu nista ne moze jer ne znaju uzrok (nije upala) osim sta mogu zaustavit trudove onom odvratnom tokolizom, al trudove i tako nisam imala medju simptopima tako da mirujem jos koji tjedan a onda cemo nadoknadjivat

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 08:39

Da li netko ima iskustva ili zna nekoga tko je ovo koristio ?! 

Suncokretica
    11. Kolovoz 2017. 09:02

Pozdrav, napokon se lakše diše i spava 
    Sanjchi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj za početak sa medom i propolisom, oni će ti sigurno ublažiti. A za nos koristi sprej.
    LadyN, meni je to uvijek djelovalo super, ali mi nažalost uz sav namještaj, nemamo mjesta za tako nešto. A kinderbet nam je na kotačiće pa ću po potrebi ja to povući prema svom dijelu kreveta 
    Ima li tko grudnjake za dojenje iz LIDL-a? Vidim da su u pon na akciji ali tražim da su onako lijepo oblikovani, bar malo podstave da imaju, a ne oni skroz mekani. Zna li netko kakvi su ovi što će sada biti na akciji?

• Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 09:03

LadyN i Bebushka dobro nam dosle 🙂

Ja sam neko vrijeme imala nizak tlak,  nije ugodno, al ipak bolje nego visoki. Ja sam znala kad mi je bilo bas lose popiti prst kupinova vina jer kava i slicno nije mi pomagalo.

Sanjchi ako osjetis da ti duze neide na bolje odi obavezno lijecniku.  Ja sam na pocetku trudnoce također kasljala, bolilo me grlo, zacepljen nos..i dugo sam pokusavala sa prirodnim metodama, a onda mi je vec bilo zao bebe kolko me to sve naprezalo pa sam otisla doktoru i dao mi je nesta od lijekova koje trudnice smiju koristiti i za par dana mi je bilo bolje.

Inace propolis sprej br 1 i kad nisam trudna ☺

url=https://lilypie.com]

Angel03
    11. Kolovoz 2017. 09:09

Jutro cure! A što mislite o Stokke kolicima? Mislite li da su puno previše novaca za ok kolica ili da kvaliteta pokriva malo veći trošak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI