Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2017. 12:55

Super za dobre vijesti s pregleda! Nove curke, dobod

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Kolovoz 2017. 12:56

sanjchi255

Super za dobre vijesti s pregleda! Nove curke, dobod

Nove cure dobrodosle 😘

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 13:25

Mene zanima kako se steriliziraju sesirici za dojenje? Jel se isto prokuha ili?

url=https://lilypie.com]

babylove28
    10. Kolovoz 2017. 13:27

Dena1009

Moja susjeda prokuhava😅

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 13:31

babylove28

Dena1009

Moja susjeda prokuhava😅

A jel ima koji drugi nacin ili?🤔

10. Kolovoz 2017. 13:33

Sanjchi, uzivaj na moru 🤗

(Joj opet cu offtopicarit, sveki me obavijestila da ce u novi dnevni boravak stavit zeca koji sad boravi vani u kavezu, a preko zime je bio u podrumu. Zbilja ne znam sto misliti vise o svemu..uz dva psa i zeca i 5 odraslih zajedno; jel imate iskustva sa zecevima, alergijama?)

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 13:34

Imaju i neku pumpicu, nemam pojma cemu sluzi?🤔🤔

loira
    10. Kolovoz 2017. 13:34

drage mame! evo i mene nakon par tjedana, nikako da nađem vremena da vas čitam i da se uključim...nadam ste da ste svi dobro i da bebice lijepo napreduju :) mi smo super, danas 32+3 tt, i dalje većinom poletno, mala je na pregledu prije tjedan dana imala već 2kg (dugačka je na tatu i mamu :D ), a ja u plusu 8kg.
    obavljali smo kupovinu robice i opreme u zadnje dane, nemamo ipak od koga posuditi stvari pa smo se istrošili...baš nam je stigla s ebaya fora torba za ni 20eura koja inače po dućanima košta 40-50 na više, ja zadovoljna :)
    uživajte!!

10. Kolovoz 2017. 13:36

Yel zeca??? Mislim da to nije pametno uz bebu?!?!

• Mamuka
    10. Kolovoz 2017. 13:37

Bog cure!
    Novima dobrodosle!
    Super za sve preglede. Koliko se sican svi ste dobro.
    Nova mama na cuvanju, vec si daleko stigla i jos koji tjedan cete se nekako strpit. Bit ce to dobro. Veliki dio je prosao i sad jos samo malo i bebice su tu.
    Sanjchi, l_me, Suncokretica i Yel super slicice i trbuscici. Vidi se da napredujete i da bebe rastu.
    Mi se jos borimo s virozom. Jutros smo opet isli kod doktora jer vec 4. dan micica ne zeli jest. A pije onako. Mogla bi i vise. Srica pa temp vise nema al proljev i povracanje su jos tu. Al je jadna cila toliko oslabila da ne moze ni hodat, cak se ne moze sama na krevet popet i to mi je koma jer je bas zilava i ziva pa sad kad je vidim ovakvu kako cila visi bez snage dodje mi da placem.
    Jutros smo zvali naseg doktora i reka nam da je vodimo na infuziju pa sam zvala doktora tu da provjerim jel radi i sestra nam je rekla ukoliko mora primit infuziju a ne mognu joj je dat jer je mala i iscrpljena pa se vene suze da idemo hitno za St i onda sam se rasplakala. Vec sam nas vidila u helikopteru i u bolnici. Dosla sam doktoru placuc pa nas je ispitiva 15 min sve i svasta i pogleda je i zakljucio da ne triba ipak infuziju ali da treba pocet jest pa sta god to bilo. Ukoliko joj se temp opet povisi zove helikopter po nas.
    Uspili smo joj dat pola veceg montea i 2 gutljaja jogurta i nesto vode. Pred vecer je trebamo izvest na zrak pa cemo otic do plaze. Nadam se da ce popodne jos malo jest da ne bi se temp vratila i da malo povrati snagu. Sve samo sa ne zavrsimo u helikopteru i bolnici...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.