Violeta Hvala!! 😊 ja pijem isto magnezij. Meni je rekla najviše da stepenice izbjegavam, najgore mi je to ležanje jer mi je dosadno…jel ti to od nedavno? Meni to da je nisko nitko do sad nije rekao, ali i sama sam u zadnje vrijeme osjetila dolje baš pritisak, pogotovo nakon piškenja…
Isla sam na pregled 26.7.i kad me vaginalno gledala napipala je prstima glavicu i rekla da je beba glavom skroz dole, ali sam zatvorena sto je dobro pa nece van 😊 Da i ja osjetim pritisak i bolove, ne stalno ali cesto. Kao da nabija glavicom da hoce van, i najgore mi bude kada se cijeli zgvrci prema dole i bas gore mi stomak prazan a dole je cijela beba. I zna nekad pritiskat kao da mi stisce neki organ i onda se pomakne. Jutros sam osjetila bol kao menstrualnu nije dugo trajalo i nije se ponavljalo vise. Sad osjetim dole skroz lijevo pritisak, kao da mi lupa u jajnik li tak nesta. Jos zna nogama po rebrima udarat i to bas jako i boli 😐
Jesi zatvorena, jel ovako sve u redu?
Hedgehog pa zadnjih dva-tri tjedna znam da je to to a sad, kad sam osjetila neznam. Nisam sigurna pa da te ne slazem...
Violeta-FESTA...hmmm...moj planira to na veliko i na dugacko i na siroko😂😂😂on i moj tata se dogovorili da ce vola pec😳
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bh kontakcije samnja osjetila jos u 20tt,i danas ih imam ali rijetko.. one nisu zabrinjavajuce ako ne bole i ako doktor potvrdi da je sve ok.. 😉
Ee,mn zanima da li je koja osjetila lazne kontrakcije?? Znaci da bole,ne te bh koje samo stvrdnu trbuh.. ja sam prije 15 dana osjetila bol u ledjima koji je prelazio u stomak,ali cim sam legla malo se opustila nestali su u potpunosti..
Sanjchi onda nije moj jedini ☺ prvo je htio janje, pa prase na raznju, pa rostilj pa sad cobanac. Vec skuplja vino neko kvalitetno i staro za rodenje, razmislja koliko mu piva i soka treba... a ja polako ludim!!!
Kod nas su dvoje njegovih frendova tako na veliko slavili i moj i njegov sogor na manje. Ovak kod nitko drugi nije. Meni sve to vec ide na klinac jer svekrva uvijek kad mene nema a nesta se radi ili festa ona samo sjedi, zapovjeda, krevelji se i kesi se. Npr.muz je jucer skidao najlon gdje cemo raditi kapiju i ona je sjedila i gledala i sefovala mu i sam se smijuckala, i onda sam ja poludila i izasla van i bila malo ljuta i ona skuzi mene i bris u kucu. A tako kad smo mi sebi radili kucu i garazu ona je nadgledala kao poslovoda, ovo ovako ovo onako pa mogli bi napravit balkon da se moze na tavan ic i svakakve ideje. Kad je neka festa il rostilj uvijek se trpa i smeta.
A od mojih ni traga ni glasa. Nit se petljaju nit sta znaju ono bas nista, cuju kad je gotovo. Ak treba nesta pomoc tu si ili nesta od alata dat, a njegovi nit pomazu a kad pitas nesta od alata nemaju nista..ni cekic nemaju
Violeta Hvala!! 😊 ja pijem isto magnezij. Meni je rekla najviše da stepenice izbjegavam, najgore mi je to ležanje jer mi je dosadno…jel ti to od nedavno? Meni to da je nisko nitko do sad nije rekao, ali i sama sam u zadnje vrijeme osjetila dolje baš pritisak, pogotovo nakon piškenja…
Isla sam na pregled 26.7.i kad me vaginalno gledala napipala je prstima glavicu i rekla da je beba glavom skroz dole, ali sam zatvorena sto je dobro pa nece van 😊 Da i ja osjetim pritisak i bolove, ne stalno ali cesto. Kao da nabija glavicom da hoce van, i najgore mi bude kada se cijeli zgvrci prema dole i bas gore mi stomak prazan a dole je cijela beba. I zna nekad pritiskat kao da mi stisce neki organ i onda se pomakne. Jutros sam osjetila bol kao menstrualnu nije dugo trajalo i nije se ponavljalo vise. Sad osjetim dole skroz lijevo pritisak, kao da mi lupa u jajnik li tak nesta. Jos zna nogama po rebrima udarat i to bas jako i boli 😐
Jesi zatvorena, jel ovako sve u redu?
Tako je i meni jučer rekla. Je sve je ok, samo mi se čini da je beba dosta velika već sad. Zatvorena sam i ja pa još nadam se nemam razloga za brigu. Moje se vrti stalno, imam osjećaj da to dijete ne spava nikako osim po noći. Ja čim legnem na bok udara po rebrima. Stavim ruku ispod rebra digne ju. 😂😆
Violeta, a tebe ionako ne bude dok se festa pa nek mu mama zapovijeda dok te nema...
Ja sam rekla svome da ima tri dana dok me nema doma i da dode ova pocistit i dodem u cisto😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Zelimobebu onda se samo pripazi i polako sve, nemoj se naprezati. ☺
Sanjchi ma u tome i je problem, sto ja ne mogu podnjet da ta zena ista zapovjeda ili komentira, neka nas pusti da se sami snalazimo. A i tako su se njegovi razocarali kad su culi da je decko, pa ne zelim ni da imaju veze s festom, neka on radi kako hoce, al znam kad mene ne bude bilo, bit ce kako svekrva hoce. Nije ta zena toliko losa, ali mi je napravila veliko sranje u zivotu (mi smo se skoro rastali i moji i njegovi ne pricaju, a ni ja s tatom nisam 2god bila u dobrim odnosima zbog nje)i to ju je obiljezilo u mojim ocima, iako i sad ona se zna petljat i turat nos svagdje. Komplicirana situacija 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji