Bebushks i Mokiica, napisire vase termine i datume pregleda, ako smijemo znati, da vas stavimo na popis!
Babylove, kako je zavrsio pregled??
Opet me brine ne javljanje od Suncokretice . Pogotovo nakon zadnjeg javljanja... A ni Pupy se nije dugo javila ni Aurora... Nadam se da ste sve jis 2u1
Mokiica welocme 😊
barbs to onaj coffee table?
Meni ormar jos nece...bas sam ljuta. Stigao im je u skladiste ali dok se gospoda organiziraju za finishirat dostavu/montazu, mogu se ja porodit. Okej znam da bi svi sta ranije dobili svoje ali zvala sam 5-6 puta u dostavni centar i objasnila da skoro imam rodit i da mi je hitno....ovako ne mogu ni robicu prat jer di cu s njom. A imam toneeeeee toga. I sad ona meni veli - iduci tjedan montaza....jos je vel gospa i onda ce to se odugovuc do KRAJA next tjedna
žena-majka-carica:)
Dobro dosle nove cure 😘😘
Barbs da mom muzu je trebalo par mj da shvati tko je mama i kakva mu je jer ona je njima svima sefovala, dok nisam ja dosla i rekla da ne zelim maminog sina. Moj muz od 15god se sam financira, sam si i vozacki platio i sve al mama je bila glavna u vezi svega. Nisam ja bas to kuzila dok ne dodes pod krov. Hvala Bogu progledo je, ali borba i dalje traje s njom. Postujem ju samo zato sto je njegova mama, a da mu nije mama mislim da mi nikad takva osoba ne bi na oci dosla. Ne dam se ja hehe 😊
Meni je termin 02.10. i stiže nam curica .. a sto se pregleda tiče ja neznam nikad točan datum, otprilike svaki drugi tjedan, ali se ne naručujem pa kad odem 😊
Treca sreca, da da... Coffee table ah joooojjjj... Koliko dugi cekate taj ormar???
Violeta, aaaaaaa ti muski...
Frendice i ja ksd komentiramo nase SVEKICE sjetimo se da smo majke/cemo biti majke SINCICA...
Treca sreca ma oni su svi isti kad treba nesta dovest, nama su rekli materijal za kapiju jucer ili danas dovest, pa ih nema, a oni dostavu rade samo do podne.
Grcenje misica-znalo mi se dogodit a jutros mi se list desni tako grcio da su mi oci zasuzile od bola i jaukala sam, nikad me tako nije bolilo.i da imam onu crtu na stomaku, linea negra.
I me, kakvo je stanjeeee?? Je l ima kise?? I kod nad se sve zacrnilo i zagrmilo je… Ali je tako sparnooooo… Uuuuuzaaaaas!!!
grmi i sjeva, zesce!!! u stanu mi mrak kao da je noc..vise nije toliko crno vani..nadam se da ce pasti.. da prodisem..
Treca sreca, da da… Coffee tableah joooojjjj… Koliko dugi cekate taj ormar???
Violeta, aaaaaaa ti muski…
Frendice i ja ksd komentiramo nase SVEKICE sjetimo se da smo majke/cemo biti majke SINCICA…
Da i mi cemo bit svekrvice 😂😂 Al ja sam muzu rekla da ne zelim nikoga u kuci, jer znam kako je zivjeti i u zajednici i u dvoristu u razlicitim kucama, tako da nema sanse da cu dat da mi sin i snaja zive s nama. Pomoci cu u svemu i stednju cemo mu napravit cim se rodi, da mu skupimo novce i damo kad se osamostali da ima vjetar u leda i za pocetak.
Nove cure, dobrodošle!
Joj, majstori, nikad na vrijeme!!!
I kad nas se nešto počeli oblaci gurati, samo da ne bude ništa gadno.
Eto me:bebica je 2600 g,ja sam otvorena jedan prst i ctg sitne kontrakcije ocitava ali dr kaze nista zabrinjavajuce,ali da usporim malo ova 2 tj pa onda mogu kad hocu😆
Ono sto mi je bio sok,uzimao mi je bris za streptokok grupe B i to me peklo ajme
Zna li tko jel oni taj stapic umoce u jod pa zato pece?
Jer mi se cini da je bio smeckaste boje
E sad ili je jod ili me raskrvario jer kad sam stigla kuci i otusirala se na bijelom rucniku sam vidjela te kao malo smeckaste tragove😦
Sortiraj odgovore
Najstariji