Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Kolovoz 2017. 10:55

Bebushks i Mokiica, napisire vase termine i datume pregleda, ako smijemo znati, da vas stavimo na popis! 
    Babylove, kako je zavrsio pregled??
    Opet me brine ne javljanje od Suncokretice  . Pogotovo nakon zadnjeg javljanja... A ni Pupy se nije dugo javila  ni Aurora... Nadam se da ste sve jis 2u1

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 11:05

Mokiica welocme 😊
    barbs to onaj coffee table?
    Meni ormar jos nece...bas sam ljuta. Stigao im je u skladiste ali dok se gospoda organiziraju za finishirat dostavu/montazu, mogu se ja porodit. Okej znam da bi svi sta ranije dobili svoje ali zvala sam 5-6 puta u dostavni centar i objasnila da skoro imam rodit i da mi je hitno....ovako ne mogu ni robicu prat jer di cu s njom. A imam toneeeeee toga. I sad ona meni veli - iduci tjedan montaza....jos je vel gospa i onda ce to se odugovuc do KRAJA next tjedna 

žena-majka-carica:)

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 11:05

Dobro dosle nove cure 😘😘
    Barbs da mom muzu je trebalo par mj da shvati tko je mama i kakva mu je jer ona je njima svima sefovala, dok nisam ja dosla i rekla da ne zelim maminog sina. Moj muz od 15god se sam financira, sam si i vozacki platio i sve al mama je bila glavna u vezi svega. Nisam ja bas to kuzila dok ne dodes pod krov. Hvala Bogu progledo je, ali borba i dalje traje s njom. Postujem ju samo zato sto je njegova mama, a da mu nije mama mislim da mi nikad takva osoba ne bi na oci dosla. Ne dam se ja hehe 😊

mokiica
    10. Kolovoz 2017. 11:07

Meni je termin 02.10. i stiže nam curica .. a sto se pregleda tiče ja neznam nikad točan datum, otprilike svaki drugi tjedan, ali se ne naručujem pa kad odem 😊

barbs
    10. Kolovoz 2017. 11:08

Treca sreca, da da... Coffee table  ah joooojjjj... Koliko dugi cekate taj ormar???
    Violeta, aaaaaaa ti muski... 
    Frendice i ja ksd komentiramo nase SVEKICE sjetimo se da smo majke/cemo biti majke SINCICA... 

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 11:11

Treca sreca ma oni su svi isti kad treba nesta dovest, nama su rekli materijal za kapiju jucer ili danas dovest, pa ih nema, a oni dostavu rade samo do podne. 
    Grcenje misica-znalo mi se dogodit a jutros mi se list desni tako grcio da su mi oci zasuzile od bola i jaukala sam, nikad me tako nije bolilo.i da imam onu crtu na stomaku, linea negra.

I_me
    10. Kolovoz 2017. 11:11

barbs

I me, kakvo je stanjeeee?? Je l ima kise?? I kod nad se sve zacrnilo i zagrmilo je… Ali je tako sparnooooo… Uuuuuzaaaaas!!!

grmi i sjeva, zesce!!! u stanu mi mrak kao da je noc..vise nije toliko crno vani..nadam se da ce pasti.. da prodisem..

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 11:15

barbs

Treca sreca, da da… Coffee tableah joooojjjj… Koliko dugi cekate taj ormar???
    Violeta, aaaaaaa ti muski…
    Frendice i ja ksd komentiramo nase SVEKICE sjetimo se da smo majke/cemo biti majke SINCICA…

Da i mi cemo bit svekrvice 😂😂 Al ja sam muzu rekla da ne zelim nikoga u kuci, jer znam kako je zivjeti i u zajednici i u dvoristu u razlicitim kucama, tako da nema sanse da cu dat da mi sin i snaja zive s nama. Pomoci cu u svemu i stednju cemo mu napravit cim se rodi, da mu skupimo novce i damo kad se osamostali da ima vjetar u leda i za pocetak. 

• Natasha555
    10. Kolovoz 2017. 11:19

Nove cure, dobrodošle!  
     Joj, majstori, nikad na vrijeme!!!
    I kad nas se nešto počeli oblaci gurati, samo da ne bude ništa gadno.

babylove28
    10. Kolovoz 2017. 11:21

Eto me:bebica je 2600 g,ja sam otvorena jedan prst i ctg sitne kontrakcije ocitava ali dr kaze nista zabrinjavajuce,ali da usporim malo ova 2 tj pa onda mogu kad hocu😆
    Ono sto mi je bio sok,uzimao mi je bris za streptokok grupe B i to me peklo ajme
    Zna li tko jel oni taj stapic umoce u jod pa zato pece?
    Jer mi se cini da je bio smeckaste boje
    E sad ili je jod ili me raskrvario jer kad sam stigla kuci i otusirala se na bijelom rucniku sam vidjela te kao malo smeckaste tragove😦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.