Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    10. Kolovoz 2017. 07:46

Babylove sretno na pregledu!
    Mene L probudio u 7, a bas bi jos spavala 😴

• Natasha555
    10. Kolovoz 2017. 07:54

Jutro! Ja se nakon dugo vremena bas naspavala!  
    Festa- i moj to planira, Al ne doma. Rekla sam da doma hoću mir i sve čisto kad dođem.  
    Babylove- sretno! Ja čekam do 17 h svoj pregled!
    Sretno i ostalima danas!

• sretna
    10. Kolovoz 2017. 08:11

Kad se L rodio, mm je napravio festu doma, dok smo mi bili u bolnici, ali je sve lijepo pospremio i izglancao da se sve sjajilo kad smo doma dosli 😊 ne znam sta planira ovaj put, on to sve i hodu rijesi, nikakve kerefeke ne izvodi

barbs
    10. Kolovoz 2017. 08:57

Dobro vam jutro, cure!  Ja sam se naspavala ali oko 7h me vrućina probudila i onda sam se samo vrtila u krevetu i odlučila se dići. Već sam popila kavu, marendala i išla pod tuš. Znači, u 8h je na terasi izmjereno 30°. GROZNO! Dođe mi da pokupim kofere i idem u D kod frendice. Kod njih je 8°. Ovo joj je druga trudnoća  po ljeti za redom i rekla je da uživa i da joj je baš lijepo. Opet najavljuju kod nas neki toplinski val. Ovo je već postalo grozno! 
    Mi smo se sinoć išli prošetati uz more i bilo je zraka, ali često smo se morali zaustaviti da ja sjednem i odmorim. Nemam više snage.  Grozno  
    Po noći nam je padala i kiša - iznenada i lakše se disalo i spavalo.  Barem nešto...
    Dobro došla, Želimobebu Žao mi je što moraš mirovati. Ima tu puno mamica koje su u sličnoj situaciji kao i ti, ali bome i mi ostale kad ne idemo na more se zatučemo u kuću pod klimom. Grozno je, ali drugačije ne možemo živjeti.  Kad ti je termin? Ne znam ako si napisala. Jučer sam čitala poruke, a ima tu dosta stranica, pa ne znam ako sam uopćce registrirala. Znate li već spol? 
    BH kontrakcije - i ja sam primijetila da mi se često javljaju kad mi je pun mjehur. Dnevno ih osjetim više puta i kratko traju... Ne znam da li je to za zabrinuti se ili?? Pitala sam ginekologa na prošlom pregledu vezano za menstrualne boli koje povremeno osjetim (i sad sam primijetila da su praćene kontrakcijama) i rekao je da je sve to normalno dok god ne boli i dok god nisu u pravilnim razmacima i po onome što je on vidio na uvzu je sve u redu, ali me malo brine što me nije vaginalno pogledao i jesam li zatvorena... 
    Kiki, daaaa, nisam niti ja znala da sa nalazom privatnika možeš otići svome doktoru da ti prepiše uputnicu za kirurgiju, odnosno, skidanje madeža. Probaj se raspitati svakako  Ali to je dobro znati i super je što ne moraš bez veze čekati  red kod dermatologa ako si već to obavila. 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 09:01

Yel, predivan trbuh! 
    Sanjchi, drago mi je što si zadovoljna ženom koja ti je očistila stan.  I što imaš jednu brigu manje. Sada svakako znaš kome se možeš obratiti za povremeno čišćenje  Bravo za muža! 
    Fešta povodom rođenja djeteta - pa moj muž je takav da se dogovori danas za danas, ali sam sigurna da će napraviti kod nas u dvorištu. Rekla sam mu da to samo napravi kad smo mi još u bolnici. U stanu čisto sumnjam da će išta raditi jer je on za svoju momačku imao 40 frendova, pa čisto sumnjam da će ih imati manje za rođenje djeteta  Plus, mi imamo običaj zvati i pratnje tako da će ih sigurno biti više  Srećom pa je dvorište veliko 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 09:02

Babylove - javi novosti kad  bude gotov pregled! 
    Natasha, već sam ti jučer zaželjela sreću za popodnevni pregled. Jedva čekamo novosti! 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 09:04

Sanjchi, lijepo napredujete!  Zaboravila sam gore komentirati 
    Lidl ponedjeljak - imaju slatkih stvarčica, ali nisam zadovoljna bojama za dečkića... Uvijek neke tmurne boje stavljaju  Možda i kupim nešto (bodi-jaknicu...) Vidjet ćemo... 

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 09:06

Jutro žene!
    Bas sam jucer govorila kako nemam problema sa pisanjem, kad eto, ovu noc valjda 5 puta morala ustati 😣 urekla se 😅
    Zelimobebu dobro nam dosla 🙂 Meni nije doktorica nista rekla da je nisko al znam ga osjetit bas oko mjehura, prije je tako mi bilo, pa ko da se maknuo, a sad (osobito od jucer navecer) imam jaki pritisak. A inace je okrenut prema dole, a na zadnjem pregledu bila sam zatvorena i rekla je doktorica da nece jos tako skoro.
    Kontrakcije prije sam jednom osjetila na par sekundi to stvrdnjavanje al nisam znala sta je, nije boljelo i nije se ponavljalo. A unazad 2-3tj se događa kod svakog veceg napora i duljeg hodanja, pa sam prema vasim opisima shvatila da su BH u pitanju. Doktorica je rekla da je to sad normalno vec. 
    Festa mm me pitao dal se necu ljutiti ako proslavi dok sam ja u bolnici. Nece biti velika festa jer tu ni nemamo puno prijatelja. Al nemam nista protiv, jedino sto sam napomenula, ako misli u nasem stanu da mora da pocisti ☺

url=https://lilypie.com]

barbs
    10. Kolovoz 2017. 09:06

Babylove, dobra slikica! 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 09:10

Dena, ja sam se naučila da nikad više ne kažem nešto kao "ja nemam problema s..." ... Znači, jednom se pričalo kako netko ima problema sa probavom i ja sam rekla kako nemam i eeeeeeto ga na... svaki dan sam trčala na wc... i onda mi se TAMAN sve unormalizirali kad ono u tjedan dana išla 3x na wc... Živčana sam već bila Sada šutim! 
    Kontrakcije - i meni se javljaju kod malo većeg napora ili kad se naglo dignem... ali jučer sam eto ležala na krevetu i uhvatile su me... Trajalo je jako kratko, ali sam se malo i zabrinula ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.