Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:05
    Mi smo kupili ovakva i cine se lako vodljiva,aa tek cemo vidjet kad ih podjemo koristiti 😉
    Mi smo kupili ovakva i cine se lako vodljiva,aa tek cemo vidjet kad ih podjemo koristiti 😉

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 21:07

Lady N dobrodosla!
    Dzenny...strasan prizor sigurno...ja isto ne boh mogka biti murna. Drz se!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    10. Kolovoz 2017. 21:17

Citam vas, ali nekako danas uopce nemam volje za pisanjem.
    Al eto, da znate da mislim na vas

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:21

Kleaiva,prestrasan vjeruj.. onak dolaazi hitna,policija,oni svi oko nje,ona jadna bezpomocna lezi na cesti,patikica jedna je odmah pala sa strane.. odmah pomislim na njenu mamu 😔bas se koma osjecam.. pomalo me boli stomak,ali bebicu osjecam,to je sigurno od stresa.. 
    Sretna, imas pozdrav i drzite se 😉 dodju ti dani..

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 21:24

Ajme i mene mob zeza🤔 Ne bih mogla biti mirna.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 21:26

Dzenny strasno 😔 dali znas kako je curica? Mogu mislit kako ti je bilo 😔
    Kolica su lijepa 😘

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:27

Uf dzenny pa to je strasno ... vjerujem da je jako stresno bilo to ... strasno !!! 
    Vidim da nas je vise danas sa niskim tlakom ... proci ce i to ...
    Hvala svima na dobrodoslici ;)

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:32

hitna je dosla i brzo ju pokupili pa u bolnicu.. poslije sam izisla napolje da sta saznam,jer u tim momentima kad je to bilo nisam se usudila izic napolje zbog sebe i svoje bebe,iovak mi je dovoljno stresno bilo.. jedna gospodja mi je rekla da ima polomljenu nogu i kljucnu kost,ali bilo je i krvi na onim plahtama bijelim od hitne,samo nezz odakle tacno..

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:33

Ovo su nasa kolica ... 

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:34

LadyN,citala sam da je manje rizicno imat nizak pritisak u trudnoci nego visok.. lijepa kolica 😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI