Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    09. Kolovoz 2017. 21:48

Meni je bris na streptokok rekla raditi slinedeci pregled,nadam se da ce biti ok.. aa mc_mouse tevi zelim takodjer da sve prodje ok 😉
    Iscjedak i ja imam,ali u nekoj normali.. nekad se zna desiti da mi izidje kao neka sluz.. ali doktorica kaze da je dole sve u najboljem redu..
    I_me puno srece  zelim tvojoj kolegici.. moje su se bas naradjale,eto dodje red i na mene,ja sam slijedeca (zar vec,a toliko ih je bilo ispred mene 😮)

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 21:50

Ii da,busice su sada vec velike i bas se vide (a do juce smo se zalile,kada ce vise da se dobro vide)
    Jao,grese sa mob nam se ocito scima desavaju,ali najbitnije je da mi jedna drugu skontamo sta smo htjele reci 😉

09. Kolovoz 2017. 21:51

dzenny

Jao,grese sa mob nam se ocito scima desavaju,ali najbitnije je da mi jedna drugu skontamo sta smo htjele reci 😉

Ma to se ti smartphoni prave pametniji od nas pa zato ima toliko gresaka😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    09. Kolovoz 2017. 21:57

Kontrakcije - može neka dobra duša da nama prvorotkinjama objasni, kako skužimo da su kontrakcije u pitanju? DI boli? Leđa? Trbuh? :)

09. Kolovoz 2017. 22:09

Hedgehog

Kontrakcije - može neka dobra duša da nama prvorotkinjama objasni, kako skužimo da su kontrakcije u pitanju? DI boli? Leđa? Trbuh? :)

Ja sam prvorotkinja i tek nedavno sam skuzila kad imam BH..ak na njih mislis😅 meni se trbuh onako kao stegne, nekad manje nekad jace. Ako jace onda bude onako neugodno, skoro pa i da mrvicu boli. Ali bas se osjeti stezanje i zatezanje u trbuhu

09. Kolovoz 2017. 22:11

Hedgehog

Ja sam prvorotkinja i tek nedavno sam skuzila kad imam BH..ak na njih mislis😅 meni se trbuh onako kao stegne, nekad manje nekad jace. Ako jace onda bude onako neugodno, skoro pa i da mrvicu boli. Ali bas se osjeti stezanje i zatezanje u trbuhu

Barkleys
    09. Kolovoz 2017. 22:11

sanjchi - da, na njih mislim, s koliko tjedana si to prvi put osjetila?

Belle84
    09. Kolovoz 2017. 22:12

Sanjchi tak i meni, stvrdne se par sekundi i popusti. Ne boli, samo je neugodno.

violeta1
    09. Kolovoz 2017. 22:13

Zelimobebu dobro dosla 😊 Ja nosim nisko ali nije mi receno strogo mirovanje. Vec samo magnezij da pijem i da se pazim. Sve radim kao inace uz velike pauze i odmaranje.
    Yel super fotkica 😋
    Sanjchi zena se bas naradila, lijepo sto si zadovoljna 😊😚 I vidi se da rastete, napreduje stomacic 😘😘
    Ja sam bila u gradu na kavi s curama i dosla doma pa mi je vruceeee 😫
    No htjela sam vas pitat FESTA; kako ce vasi muzevi proslavit rodenje djeteta? Dali kod vas muzevi slave taj dan kad se rodi beba s ekipom? 
    Moj muz meni doslovno ide na zivce s tim, svaki dan neka nova ideja i polako me izluduje, dode mi da mu kazem da nista od tih ideja, neka sve zaboravi 😂

zelimobebu2701
    09. Kolovoz 2017. 22:19

Violeta Hvala!! 😊 ja pijem isto magnezij. Meni je rekla najviše da stepenice izbjegavam, najgore mi je to ležanje jer mi je dosadno...jel ti to od nedavno? Meni to da je nisko nitko do sad nije rekao, ali i sama sam u zadnje vrijeme osjetila dolje baš pritisak, pogotovo nakon piškenja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.