Suncokretica puno hvala na svim info! :)
Spavaćice - meni je frendica isto rekla barem tri da si uzmem za bolnicu, ona je imala peh, pa joj je prvi dan procurilo s uloška, a drugu si je zamazala mlijekom, pa joj je mama nosila još jednu za presvuči. A ono, bila je standradno u bolnici nakon poroda, ništa dulje itd. Tako da mislim da je tri optimalan broj.
Mc mouse a hoce li ti raditi i vaginalni bris? Ili sad zbog tog u urinu ides na isti postupak? Pitam jer su nama na tecaju rekli da ako imamo streptokok da je to prva stvar koju moramo reci cim udemo u radaonu. A za antibiotik im napomeni da si alergicna i pitaj moze li i beba biti pa ce oni postupiti kako je najsigurnije.
Hedge odijelce je iz Kik ducana…vidim po etiketi ergee (to je njihova marka za baby odjecu)
Iscijedak - i mene izludjuje….uvik me strah jel normalno da TOLIKO ide ali evo na svakom pregledu gin veli da je okej…i da ima plodne vode (to mi je jedna od zescih paranoja ovu trudnocu- da ne curi pv) al bash me zanima jel ima koja da NEMA iscijedak? Ili da je skroz mini minimalan?
ja sam jedna od onih koja nema iscjedak..
imala sam ga samo ona 2x kad mi je dosla gljivica.
Barbs- popodne je pregled, kad zavrsimo s poslom i dođemo do zg. Hvala na dobrim željama!
Ja baš pišem popis kaj jos trebam pa sam stavila 3 spavaćice plus jedna stara moja za rađaonu, nje mi nije žao. Ima kod nas u nekom dućanu po 80 kn ove za dojenje, budem i plac pogledala.
suncokretice-super shoping! gdje si uzela jastuk? presladak je!
spavacice-2 uzela u Deviću ( 45kn kom) i jednu uzela u kauflandu kad su imali opremu za trudnice ( 50kn) i uzela bi jos jer mi je predobra.. i kod kuce sam u njoj,tamnoplava je i izgleda ko nekakva haljinica pa mi nije bed ak mi netko bane na vrata.
frendica mi je danas isla na pregled ( 40+2) pa su je ostavili u bolnici. otvorena je 3 prsta. najvjerovatnije rekli su joj da ce jje motrit preko noci i nadat se da ce sve krenit prirodno da ne mora na inducirani..drzim fige da sve bude ok!
i dasuncokretice izgledas super!!
ja sam si u kauflandu kupila neke znj japanke za pod tus i nekakve slape za 20 kn isto plasticne/gumene za u sobi biti ( ako ce mi trebati carape) . uzela sam broj vece iako su mi vec sada naknap..
Hvala svima na informacijama za iscjedak, malo ste me smirile. Ja sam još prije par mjeseca ispitivala ginekologicu kako izgleda curenje plodne vode, ne znam zašto to mi je paranoja. Da će mi malo po malo curiti, a ja neću skužiti.
uzv dojke - nedavno smo imali slučaj raka dojke u bližoj obitelji, pa sam pitala ginekologicu jel mogu ići na uzv ili mamografiju, pa je rekla da ne, mamo valjda zbog zračenja, a za uzv mi je rekla da nema smisla jer su mi sad grudi pune proširenih kanalića za mlijeko i sl., pa se kao ništa ne bi moglo vidjeti...ali ja sam u 26.tjednu trudnoće, možda u ranijoj trudnoći se može, nisam pametna više -.-
I me, drzim fige tvojoj frendici da sve prodje kako treba i da jako brzo rodi!! Uuuu, super za devic spavacice... Sigurno cu tamo otici pogledati. Hvala za info Super sto nemas taj iscjedak!!!
Kiki, super sto je sve u redu s madezima.. ako ti smetaju onda ih najbolje skini.... Ja cu nakon poroda otoci opet na pregled... Nisam bila od prosle godine, a rekla mi je da se javim za godinu dana. Moj je muz isao privatniku. Tamo manje cekas. Vjerojatno cu i ja otici i s tim nalazom se moze doktoru opce prakse (sto nisam znala!!) I ako treba ti oni daju uputnice ua dalje...
UVZ se opcenito ne rade u trudnoci, koliko ja znam (uvz dojke, stitnjace, itd...)
Natasha, s kompa sam vidjela sat pregleda
Cure, kako stojite s kontrakcijama?? Koliko cesti vam se javljaju... Kada??
Barbs- meni se javljaju kad mi je pun mjehur i kad dulje sjedim.. Baš su me brinula, dosta ceste su mi bile po par sekundi. Sad su se malo prorjedile, Al imam ih. Nadam se da nisu dolje ništa poremetila
Sortiraj odgovore
Najstariji