Jutro ☺ Ja nisam nikako spavala, non stop na wc 🙄
Sretno na pregledima 😊
Joj sve lošije spavam, užas. Namještam se i vruće mi je i hvataju me grčevi u listovima. Očito će to tako sad biti do kraja, pripreme za bebu
Babylove i Natasha, sretno na pregledima!
Fešta- to će muž odraditi kada ću ja biti u bolnici. Počastit će doma, već sad planira kupiti pića da se opskrbi
Bh kontakcije samnja osjetila jos u 20tt,i danas ih imam ali rijetko.. one nisu zabrinjavajuce ako ne bole i ako doktor potvrdi da je sve ok.. 😉
Ee,mn zanima da li je koja osjetila lazne kontrakcije?? Znaci da bole,ne te bh koje samo stvrdnu trbuh.. ja sam prije 15 dana osjetila bol u ledjima koji je prelazio u stomak,ali cim sam legla malo se opustila nestali su u potpunosti..
Meni se ista stvar desila prije par dana, spavala san i probudila me bol u ledima i onda donji dio trbuha al toliko jako da sam se drzala za krevet i mislila sad cu rodit. Okrenula sam se na bok i onda je stalo, nakon toga nije se vise ponovilo. Kazu da te bh kontrakcije znaju biti bolne al da nije nista zabrinjavajuce ako se ne ponavljaju...
url=https://daisypath.com]
Dobro vam jutro, cure!Ja sam se naspavala ali oko 7h me vrućina probudila i onda sam se samo vrtila u krevetu i odlučila se dići. Već sam popila kavu, marendala i išla pod tuš. Znači, u 8h je na terasi izmjereno 30°. GROZNO! Dođe mi da pokupim kofere i idem u D kod frendice. Kod njih je 8°. Ovo joj je druga trudnoća po ljeti za redom i rekla je da uživa i da joj je baš lijepo. Opet najavljuju kod nas neki toplinski val. Ovo je već postalo grozno!
Mi smo se sinoć išli prošetati uz more i bilo je zraka, ali često smo se morali zaustaviti da ja sjednem i odmorim. Nemam više snage.Grozno
Po noći nam je padala i kiša - iznenada i lakše se disalo i spavalo.Barem nešto…
Dobro došla, Želimobebu!Žao mi je što moraš mirovati. Ima tu puno mamica koje su u sličnoj situaciji kao i ti, ali bome i mi ostale kad ne idemo na more se zatučemo u kuću pod klimom. Grozno je, ali drugačije ne možemo živjeti.
Kad ti je termin? Ne znam ako si napisala. Jučer sam čitala poruke, a ima tu dosta stranica, pa ne znam ako sam uopćce registrirala. Znate li već spol?
BH kontrakcije - i ja sam primijetila da mi se često javljaju kad mi je pun mjehur. Dnevno ih osjetim više puta i kratko traju… Ne znam da li je to za zabrinuti se ili?? Pitala sam ginekologa na prošlom pregledu vezano za menstrualne boli koje povremeno osjetim (i sad sam primijetila da su praćene kontrakcijama) i rekao je da je sve to normalno dok god ne boli i dok god nisu u pravilnim razmacima i po onome što je on vidio na uvzu je sve u redu, ali me malo brine što me nije vaginalno pogledao i jesam li zatvorena…
Kiki, daaaa, nisam niti ja znala da sa nalazom privatnika možeš otići svome doktoru da ti prepiše uputnicu za kirurgiju, odnosno, skidanje madeža. Probaj se raspitati svakako
Ali to je dobro znati i super je što ne moraš bez veze čekati red kod dermatologa ako si već to obavila.
Hvala! 😊😘 A proći će jedino tako se tješim i bitno mi je da beba bude dobro, sve drugo se stigne.
Termin mi je 18 po tome kako ja računam, samo svaki ultrazvuk napravi dan ili dva razliku. A spol...htjeli bi znati, ali naša 👶 je prvo bila jako aktivna pa nisu mogli vidjeti, a sad u zadnje vrijeme doktori čas kažu jedno čas drugo...imam osjećaj da je 👦 nadam se da ćemo saznati bar idući put. 😊
Jutro žene!
Bas sam jucer govorila kako nemam problema sa pisanjem, kad eto, ovu noc valjda 5 puta morala ustati 😣 urekla se 😅
Zelimobebudobro nam dosla 🙂 Meni nije doktorica nista rekla da je nisko al znam ga osjetit bas oko mjehura, prije je tako mi bilo, pa ko da se maknuo, a sad (osobito od jucer navecer) imam jaki pritisak. A inace je okrenut prema dole, a na zadnjem pregledu bila sam zatvorena i rekla je doktorica da nece jos tako skoro.
Kontrakcije prije sam jednom osjetila na par sekundi to stvrdnjavanje al nisam znala sta je, nije boljelo i nije se ponavljalo. A unazad 2-3tj se događa kod svakog veceg napora i duljeg hodanja, pa sam prema vasim opisima shvatila da su BH u pitanju. Doktorica je rekla da je to sad normalno vec.
Festa mm me pitao dal se necu ljutiti ako proslavi dok sam ja u bolnici. Nece biti velika festa jer tu ni nemamo puno prijatelja. Al nemam nista protiv, jedino sto sam napomenula, ako misli u nasem stanu da mora da pocisti ☺
Hvala! 😊
Tako je meni počelo, mislim tako sam primijetila da se nešto promijenilo. Znalo me bas nekako zabolit nakon wc-a valjda taj pritisak. Bitno da smo zatvorene, dok je tako nema velikog razloga za brigu. 😊
Sanjchi, busek je mrak! 😘
Ja sam hepi jer mi se konkretno zaoblio jeeeeej !!
Violeta, vidjela sam komentar u vezi sveki...zao mi je sto je takva situacija (ono sto si napisala 'skoro do rastave i da nisi s tatom pricala dugo), stvarno zeznuto...
Uspjela sam odspavat cak do 9 danas, cudo...! (I sanjala da nam je kupaona poplavljena, podsvijest..)
Vidjela sam da se plocice stavljaju prije sanitarija, tnx!
Sretno na pregledima ❤️
Zelimobebu, beba ce se sigurno pokazati! Moram te staviri na listu
Samo sto sada lezim na kaucu u klimi... Ovdje je pakao... Najbitnije je da su nase bebice dobro, a za ostalo (lezanje, odmaranje, itd) cemo se strpiti jos malo
Yel, jaaaaoooo, bas te muci to renoviranje!
Maca, netko je rekao da bh kontrakcije nisu bolne, ali sjecam se da je mene 2-3x po noci isto uhvatila ta bol s grecenjem i kontrakcije... Bocno sam se i ja namjestila i u roku od pola min je sve proslo, ali booozeeeee... Bas sam mislila da cu roditi... Da je to to... Ali onda treba pripaziti i cuvati se... Ja sam eto primijetila da mi se to desilo kad sam 2x s muzem i psom setala sat i pol i 1x kad sam svasta radila po kuci (kuhala, oprala 3 masine robe i iste stavila na susenje, cistila, setala se s psom...)... Treba pripaziti, kako Treca Sreca kaze... Bolje preventivno nego kad dodje do necega... Zato me sada nije sram leci i po 2h ako treba i ne raditi nista (pogotovo kako je sveki na g.o.pa nek ona udovoljava svome drugo sinu i muzicu oko hrane )
Violeta, sad sam procitala vezano za sveki.... Grozno... Bas grozno... Drago mi je sto je muzu doslo iz guzice u glavu jer svekrve su toliko braka unistile da je to za nevjerovati, ali sve radi muza koji nije znao stati na pravu stranu... Majka je majka, ali sa zenom se treba zivjeti... A vjerujem ti da ju ne zelis ni blizu feste radi onoh komentara o spolu... Ja iskreno LAKSE disem otkad joj muz i ja ne govorimo sve... Neke stvari joj kazemo kao npr sto planiramo uzeti za stan jer on nije na nas vec je njihov i kad opet bude free ce ga dati u najam turistima, ali nema ona sta o nasim stvarima odlucivati... Ne vise! Ona je jos rekla da kupimo sto treba i da ce nam ona vratiti pare (npr manji stol za dnevni)... Rekla sam joj: ne hvala... Za 6€ necu propasti (a ne slaze se sa svim elementima tako da cu si ga jednoga dana ja uzeti sa sobom u stan 😋)
zelimobebu, evo ja "strogo" mirujem od 4.7. i još mi nije dosadno, blaženi internet, a kad me zabole oči od ekrana kunjam ili čitam knjige, da bar možemo u sjedeći položaj mogla bi naučit plest ili svirat violinu
ovako sam upisala neki tečaj na netu koji čak i ne stignem koliko ima zanimljivosti...
ispočetka mi je najgora bila bol u leđima, al istina je da se tijelo u roku tjedan dana navikne i sad mi je to skroz normalno
sad mi je koma kad idem spavat, em nije neka promjena položaja pa da se tijelo opusti em me tako znaju bolit listovi (nisu grčevi, vjv vene) da mi plače, a ništa ne pomaže
Jutro mamice...
Sinoc ja sva sretna idem staviti cd od doktorice sa 4D da pokazem svekru i da posaljen mami kad ono sipak.. error...na cdu nista ne ocitava...i sad razmisljam da nazovem doktoricu i pitam dali njoj to mozda ostane snimljeno... malo mi je bed jer mi nije naplatila 50pkn nego 300kn jer nije bila zadovoljna kako se vidjelo i sad jos cd ne valja.. sto bi vi napravile?
Sortiraj odgovore
Najstariji