Pozdrav curke evo i mene, trudna sam 30tt točno. Jučer sam bila na kontroli i doktorica kaže da mi je beba nisko, zabranila mi je sve, rekla je da samo ležati moram. Meni je to koma, volim prošetati, biti samo u stanu mi je baš ludnica. Ima li tko još takvu situaciju? 😊
zelimobebu, welcome :))
Ima nas jos ovdje koje mirujemo. Doduse, meni moja njje rekla lezanje, nego mirovanje zbog 'tvrdog trbuha'.
Bolje je poslusat nego da se desi nesto :)
Cure kod nas kupaona almost done, jos ce ici plocice na dio zida i postavka sanitarija (mislim da su se mogle postavit sanitarije i prije plocica ili ?)
Meni je mama kupila spavacicu u kauflandu, isto tamnoplavu ko haljinicu (I me, ti si rekla da imas takvu?)
Iscjedak imam lagano, pisale ste i o tome...
Ugodnu vecer svima 😊
Kiki rekao je da hoće raditi i vaginalni ali pred kraj trudnoće ....
Sto se tice iscjedka ja ga imam vrlo malo...
Ime sto se kupaone tice idu prvo plocice pa onda sanitarije
Sto se tice iscjedka ja ga imam vrlo malo…
Ime sto se kupaone tice idu prvo plocice pa onda sanitarije
Pardon Yel je pitala za kupaonu
Hvala 😊 istina, kad smo već do tu dogurale još ovo malo ćemo izdržati.
Vidjela sam da je netko od cura napisao za Lidl katalog, imate ga sad na njihovoj stranici i ima bas slatkih stvari za bebice....😊
Hedgehog tu su cure isto pisale da su im ginekolozi rekli da se uzv ne radi u trudnoci zbog svih tih promjena, a meni su na dva mjesta vec rekli da se moze radit uzv a sad... ne znam... ja sam operirala fibroadenom pa moram ici na redovite kontrole, a ni dojenje nije vrijeme za uzv pa mi je to predugo za cekati. Mislim da cu otici na uzv sada u trudnoci ( ja sam u 32 tjednu) pa onda opet nakon dojenja. Za mamografiju ne znam, ja sam do sad isla samo na uzv-e.
Barbs ja sam isto isla privatno sada ali nisam znala da taj nalaz vrijedi i ovako, u smislu da mi mogu dati uputnicu za skidanje u bolnici npr. Dobra info!
Iscjedak - i dalje sam na utrogestanima tako da imam iscjedak od njih i nemam pojma kakav mi je inace.
Kontrakcije imam ako se naprezem, a naprezanje zna biti i depilacija npr 😂 Ili ako dugo hodam i slicno. Nisu ceste ali jave se tu i tamo.
Hvala svima na komplimentima!
I_me jastuk za nošenje smo uzeli u magic baby-u. Je malo skuplji nego drugi (190 kn), ali je puno kvalitetniji, veći i čvršći. Imaju u drugim dućanima i jeftiniji ali su mi nekako bili premlitavi ili su bili na čičak, a to mi djelovalo nekako slabo...
I ja sam uzela te spavaćice u kauflandu, jednu sivu i jednu plavu i zakon su!
Kontrakcije- za sada nisu česte niti duge. Znaju se i po par dana ne javiti, kako kada, ako više odmaram, manje se javljaju...
zelimobebu- ja sam ležala na početku trudnoće zbog hematoma pa znam kako je to. Ali znaš zašto to radiš i držim fige da sve bude kako treba, a ti se samo čuvaj i odmaraj do kraja
Trebam informaciju za jastuk za bočno spavanje, od kada to mogu koristiti? Već od rođenja ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji