Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    09. Kolovoz 2017. 20:05

Joj,  sto grešaka kad pišem s mobitela

zelimobebu2701
    09. Kolovoz 2017. 20:13

Pozdrav curke evo i mene, trudna sam 30tt točno. Jučer sam bila na kontroli i doktorica kaže da mi je beba nisko, zabranila mi je sve, rekla je da samo ležati moram. Meni je to koma, volim prošetati, biti samo u stanu mi je baš ludnica. Ima li tko još takvu situaciju? 😊

09. Kolovoz 2017. 20:25

zelimobebu, welcome :))
    Ima nas jos ovdje koje mirujemo. Doduse, meni moja njje rekla lezanje, nego mirovanje zbog 'tvrdog trbuha'. 
    Bolje je poslusat nego da se desi nesto :)

Cure kod nas kupaona almost done, jos ce ici plocice na dio zida i postavka sanitarija (mislim da su se mogle postavit sanitarije i prije plocica ili ?)
    Meni je mama kupila spavacicu u kauflandu, isto tamnoplavu ko haljinicu (I me, ti si rekla da imas takvu?)
    Iscjedak imam lagano, pisale ste i o tome...
    Ugodnu vecer svima 😊

mc_mouse
    09. Kolovoz 2017. 20:28

Kiki rekao je da hoće raditi i vaginalni ali pred kraj trudnoće .... 

luce <3
    09. Kolovoz 2017. 20:29

Sto se tice iscjedka ja ga imam vrlo malo... 
    Ime sto se kupaone tice idu prvo plocice pa onda sanitarije

luce <3
    09. Kolovoz 2017. 20:30

luce <3

Sto se tice iscjedka ja ga imam vrlo malo…
    Ime sto se kupaone tice idu prvo plocice pa onda sanitarije

Pardon Yel je pitala za kupaonu

zelimobebu2701
    09. Kolovoz 2017. 20:48

Hvala 😊 istina, kad smo već do tu dogurale još ovo malo ćemo izdržati.
    Vidjela sam da je netko od cura napisao za Lidl katalog, imate ga sad na njihovoj stranici i ima bas slatkih stvari za bebice....😊

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 20:49

Hedgehog tu su cure isto pisale da su im ginekolozi rekli da se uzv ne radi u trudnoci zbog svih tih promjena, a meni su na dva mjesta vec rekli da se moze radit uzv a sad... ne znam... ja sam operirala fibroadenom pa moram ici na redovite kontrole, a ni dojenje nije vrijeme za uzv pa mi je to predugo za cekati. Mislim da cu otici na uzv sada u trudnoci ( ja sam u 32 tjednu) pa onda opet nakon dojenja. Za mamografiju ne znam, ja sam do sad isla samo na uzv-e. 
    Barbs ja sam isto isla privatno sada ali nisam znala da taj nalaz vrijedi i ovako, u smislu da mi mogu dati uputnicu za skidanje u bolnici npr. Dobra info! 
    Iscjedak - i dalje sam na utrogestanima tako da imam iscjedak od njih i nemam pojma kakav mi je inace. 

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 20:56

Kontrakcije imam ako se naprezem, a naprezanje zna biti i depilacija npr 😂 Ili ako dugo hodam i slicno. Nisu ceste ali jave se tu i tamo. 

Suncokretica
    09. Kolovoz 2017. 21:00

Hvala svima na komplimentima!  
    I_me jastuk za nošenje smo uzeli u magic baby-u. Je malo skuplji nego drugi (190 kn), ali je puno kvalitetniji, veći i čvršći. Imaju u drugim dućanima i jeftiniji ali su mi nekako bili premlitavi ili su bili na čičak, a to mi djelovalo nekako slabo...
    I ja sam uzela te spavaćice u kauflandu, jednu sivu i jednu plavu i zakon su!
    Kontrakcije- za sada nisu česte niti duge. Znaju se i po par dana ne javiti, kako kada, ako više odmaram, manje se javljaju...
    zelimobebu- ja sam ležala na početku trudnoće zbog hematoma pa znam kako je to. Ali znaš zašto to radiš i držim fige da sve bude kako treba, a ti se samo čuvaj i odmaraj do kraja 
    Trebam informaciju za jastuk za bočno spavanje, od kada to mogu koristiti? Već od rođenja ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.