Giovi, nazovi!! Nema veze koliko si platila... Ako je u cijenu CD bio uracunat ima da radi kako tako!!
Giovi naravno da ćeš zvati!!!!!
samo prvo provjeri dobro jel stvarno ne možeš otvorit nijedan fajl...neki fajlovi su "popratni" i ne služe za gledanje, nego kao support drugima.
ali ako nema nijedan fajl da si možeš otvorit i plejat video - zovi i pitaj.
Nisam doduše sigurna jel čuvaju sve na kompu (mala je šansa u biti) ali onda nek ti još jednom odradi to za mukte
Platila si i imaš pravo dobit korektnu uslugu
žena-majka-carica:)
barbs Nadam se da hoće uskoro, stalno nešto neutralno kupujemo pa bi voljeli znati spol da baš nije sve tako...istina 😊
Bebushka mene su isto počela bolit leđa valjda od tog ležanja i noge valjda i od toga kad sam dugo na jednom boku pa zato. Dobro meni je jedino ok šta me zadnjih dana počelo spavanje hvatat kao na početku trudnoće, znači baš puno mogu spavati, naravno kad mi beba dozvoli...koliko si trudna sada? 😊
jutro cure!
sjedim u dnevnoj i gledam na terasu i mislim si jos jedan toplinski jer vani przi u pm! i odjednom cujem grmljavinu. odem u spavacu a kad tamo kaos ( nebo crno da crnje ne moze biti,smak svijeta ) nadam se da nisu neki prolazni oblaci i da ce roknit kisa..jer vec sada ne mogu disat koliko je sparno..
bh kontrakcije - i meni su sve češće (barbs kad opisuješ to svoje - u mene identično...zato lately sve više i više odmaram) ali to je normalno za tjedne u kojima smo.
Dok smo zatvorene, to je super!
Mora maternica vježbat za porod.....doduše to je za ove koje će vaginalno rađat. Ali eto priroda je to tako napravila da se svima događaju (jer kako da zna da je beba na zadak i da će ići na CR )
mene prpa jedino šta me nije gledao pred 2tj na pregledu jesam zatvorena, a šav od epi s prošlih poroda me boli i to sve doli se rasteže da nekad stanem i mislim se u debi "bože mili valjda se ne otvaram?!?!"
plus me jučer dosta zezao trbuh, baš mi je težak bio i odležala sam skoro cijelo popodne/večer od straha, bilo je na granici bola (ne samo bh) tako da sam se baš pošutila....da ne bi bilo
cure prešle smo iljaduipol strana!
s tim da si ti barbs vjerojatno najžešća imaš preko 2700.....a na 1000 smo bile tu negdje, raspištoljila si se:)
evo sad sjedim 10min i hvataju me kontrakcije....niš idem leć
Pozdrav drage klokanice!
Pratim vas odavno i mislim da je sad već vrijeme da vam se pridružim. Moram ovaj forum svakako pohvaliti jer sam imala hrpu pitanja al mi je vec na mnoga odgovorilo vaše dopisivanje :) Radujem se boljem upoznavanju 😉
Treca sreca, aaaaa ocito eto nije problem neki... Zadnji put sam i ja vaginalni pregled imala u 30.tj
ako te taj sav boli idi ginekologu... Nisi jos dog termin??
A jesi luda Hhahahahahahahahhahhahaa ja ne mogu ocito s moba pisati sve odjednom pa zato ocito imam toliko porukica ahahahh a i ne pisem samo na ovdje (izvlacim se ahahaha)
Idi odmoriti!!! I ja sam se spustila sada u dvoriste jer mi je frendica donijela stolic uz ikee i uhvatile me kontrakcije... Grrrrr...
I me, kakvo je stanjeeee?? Je l ima kise?? I kod nad se sve zacrnilo i zagrmilo je... Ali je tako sparnooooo... Uuuuuzaaaaas!!!
Mokiica, dobro nam dosla!!
Zelimobebu, ma super je ako imas uniseks stvari... Ali ipak je lijepo i znati spol... Aaajmeeee kad se sjetim kako neke zene ne zele znati sto nose.. SVAKA IM CAST! hahahahah Ja 9 mj ne bih izdrzala... Svakako mi je na 1.mjestu da dr kazu da je sve u najboljem redu, ali eto - drago mi je bilo cuti koga cemo to uskoro gnjaviti
Muz je rekao: zamisli kako ce biti kad se rodi! Gnjavim ga vec sada,...
Sortiraj odgovore
Najstariji