Treca sreca hvala na info za porodiljni 🤗
Barbs ja imam kontrakcije kad dugo stojim ili se naprezem, radim po stanu itd. Kad mirujem i lezim onda je sve super.
Ja isto tako kao belle...cim nesto radim eto ti ih. Ako lijencarim i odmaram - sve pet. Zato sve i radim u prvoj brzini.
Yel prvo plocice pa sanitarije. Iznimka su "ugradbene kade"......trbuscic se fino okrugli 😊
žena-majka-carica:)
Jastuk za bocno spavanje se koristi od pocetka ako mislis dijete stavljat spavati na bok, jel 😄
Uffff ste se raspisale...dok sam procitala sve, zabkravila sam tko je sto piso...netko nam se nov oridruzio, dobrodosla😊
Busice su preslatke a soping lajkam!😍
Meni je danas kuca ociscena, sve je zena ocistila, oribala mi pec i frizider, obje kupaone...bila od pola 8 ujutro do 7 navecer. Trazila jr 250 kn, dala sam joj 300 jer se stvarno naradila...i tako...
E da, ujutro opet idemo na more😂😂 doso dragi s posla i kaze: pripremi se kao da ujutro ides na more😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala svima na komplimentima!I_me jastuk za nošenje smo uzeli u magic baby-u. Je malo skuplji nego drugi (190 kn), ali je puno kvalitetniji, veći i čvršći. Imaju u drugim dućanima i jeftiniji ali su mi nekako bili premlitavi ili su bili na čičak, a to mi djelovalo nekako slabo…
I ja sam uzela te spavaćice u kauflandu, jednu sivu i jednu plavu i zakon su!
Kontrakcije- za sada nisu česte niti duge. Znaju se i po par dana ne javiti, kako kada, ako više odmaram, manje se javljaju…
zelimobebu- ja sam ležala na početku trudnoće zbog hematoma pa znam kako je to. Ali znaš zašto to radiš i držim fige da sve bude kako treba, a ti se samo čuvaj i odmaraj do kraja
Trebam informaciju za jastuk za bočno spavanje, od kada to mogu koristiti? Već od rođenja ili?
Nadam se da ćemo izdržati barem do 37.tjedna u komadu. Proći će znam, samo je čudno do sad sam sve normalno radila.
Treca sreca, lagano jr i moj pupak krenuo vani...sve vise je ravniji, nije onako dubok..tko zna, mozda u ovih 10 tjedana izade skroz😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji