Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    09. Kolovoz 2017. 17:33

Uf danas se ja i mama istrošili al morali smo to uzeti, evo današnjeg shoppinga:

Mrežaste gaće
    Mrežaste gaće
    Jastuk za bočno spavanje, nepromočiva podloga za madrac i pamučni pokrivač
    Jastuk za bočno spavanje, nepromočiva podloga za madrac i pamučni pokrivač
    Jastuk za nošenje
    Jastuk za nošenje
    Frotirni kombinezoni i jedno malo zimsko odijelce, sve po 25 kn :)
    Frotirni kombinezoni i jedno malo zimsko odijelce, sve po 25 kn :)

mc_mouse
    09. Kolovoz 2017. 17:42

Valjda samo u mome kiku nije snižena dječja roba 😡

Barkleys
    09. Kolovoz 2017. 18:00

Suncokretica gdje si kupila ovo bijelo zimsko odjelce? Meni je termin u 11.mjesecu pa sam razmišljala o odjeći za izlazak iz rodilišta i ovo mi se čini odličnim.

Vidim da ste se sve raspisale o sniženjima i gdje što kupujete, imate li savjet za spavaćice s gumbićima, po mogućnosti s dugim rukavima, ne pretjerano skupima?

E i, imam još jedno pitanje, u zadnje vrijeme bijeli iscjedak, baš bude bijeli i osjetim kad curi, nije često, ali, ginekologica mi je na go, a ne bi htjela ići kod zamjene. Pročitala sam kao da je u zadnjem tromjesječju pojačani iscjedak normalna stvar, aliii...

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 18:03

Suncokretice thnx za link....a za kile sta te briga da ne dobivas kad beba napreduje a tebi ne fali.
    Ja sam u ovu trudnocu usla s minusom 5-6kg kog vucem zadnje 2god i da nisam dobila puno - bilo bi loshe. Tijelo mora nadoknadit ak ima manjka, priroda se pobrine da trazi koliko treba u trudnoci...
    Ja sam evo uskoro 34tj puna, kilaza na +16kg ali obzirom na pocetni minus rekla bih da sam "10 viska"  dobila...a od tog je 3kg beba i jos (skoro) toliko vode/posteljica u trbuhu....tako da je manje od 5kg po ostalim dijelovima tijela se rasporedilo. A to je nista..

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Kolovoz 2017. 18:06

Luce, aaaah, te žene... Nikad pameti da se nauče..
    Suncokretice, prezgodna! Samo ja ne znam kako si izgledala prošli tjedan jer nema slikice da mogu usporediti... Najbitnije da je bebica dobro i da si ti dobro i da trudnoća super napreduje, a kg...?! Pa očito je da je svatko drugačiiji. Zato i muževi služe - da trknu kad god zatreba I ja se isto više puta dnevno dolje perem i mijenjam uloške, naravno. I jednom tjedno preventivno stavim čajevac od justa (antibijotska krema!) Fino si se ti nakupovala vidim! Svaka čast!
    Kod nas je u KIKU sniženje, ali da ti budem iskrena, nisam našla ništa što bi me natjeralo da kupim, a nisam htjela kupovati bez veze. Gdje si kupila jastuk za bočno spavanje?
    Giovi, super za ogtt! A tvoja curka je neka sramežljiva gimnastičarka Bitno da je sve u redu!
    Violeta, pa mogu ti reći da i kroksice nisu toliko loše Ružne jesu, ali koga briga

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 18:07

Hedge odijelce je iz Kik ducana...vidim po etiketi ergee (to je njihova marka za baby odjecu)
    Iscijedak - i mene izludjuje....uvik me strah jel normalno da TOLIKO ide ali evo na svakom pregledu gin veli da je okej...i da ima plodne vode (to mi je jedna od zescih paranoja ovu trudnocu- da ne curi pv) al bash me zanima jel ima koja da NEMA iscijedak? Ili da je skroz mini minimalan?

barbs
    09. Kolovoz 2017. 18:08

Suncokretice, i mene zanima za bijelo odjelce... Koliko si ga platila? koliko su došle benkice? 
    Hedgehog, i ja imam pojačani iscjedak. Dok nema miris je dobro. 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 18:11

Treca sreca, ti kao i moja frendica u prvoj trudnoći. Zatrudnila je sa 48kg i bila je sretna kad se udebljala jer je mogla stati u odjeću S veličine. 

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 18:12

U nas u ST ima baby robice snizeno ali nije mi po gustu, samo jednu sam si uzela plis pj na tregere. Ali carapice su mi njihove preeee slatke i ok materijal pa sam kupila 5-6 setova po 2-3 para za do godinu-godinuipol (jer sam za prvih 6mj vec imala tonu)
    Trbuscici su super, sad se sjetih da sam vidjela i I_me jutros hvatajuc zaostatke - ogrooomna razlika stomaka u zadnjih par tjedana (skoro dupli!)

violeta1
    09. Kolovoz 2017. 18:18

Suncokretice odlicna kupnja...sve je bas lijepo i slatko 😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.