Uh, bas vas je tesko pohvatat...
Neko je napisao da ima streptokok, bas mi je zao... Ali ko stl kazu cure dobit cete nepencilinski antibiotik i bit ce sve ok!!!
Barbs, valjala sam se od smija na slike, pogotovo na ovo s fotokopirkom...
Svekrve, neiscrpna tema... Ja se na svoju ne mogu nesto posebno pozalit... Zivimo u nekoj vrsti zajednice, svak u svom stanu ali u dvi kuce jedna do druge, mi, svekar i svekrva, muzev brat i njegova zena... Oni svi imaju neku sliku u glavi big hepi femili osim nas dvoje, mi zelimo svoj mir i odvojen zivot.. Za brata mu i zenu svekrva svaki dan kuha, pogotovo od kad je ova rodila beba ima 6-7miseci...mi samo zimi odemo 1-2 put kod njih na rucak da se ne naljute, iako ja ne bi ni to...
Moja svekrva je dobra zena, al me malo nerivira sto od sebe voli napravit sluskinju pa je svima njima na usluzo stalno, a ja to ne volim, onda kad oce meni nesto napravit a ja kazem da ne triba pa me se krivo gleda... Rekla sam da ne bi volila imat sina samo da n budem jednog dana svekrva 😂😂😂
Ajme, Dena, ROOOZEEEEE SUUU Moje su bijele i već sam negdje pogubila dijamantiće ahahahhaa Često ih nađem po stanu kad koristim njih umjesto futtica
Treca sreca, da, ponavljanje je majka znanja! Bila sam sigurna da je netko bio napisao to da je prao samo s vodom, ali toliko toga smo pisale, a ja nisam nigdje zapisala/označila i eto - moram ponoviti pitanje
Drago mi je što nisam jedina koja pogriješi
Ispadam totalno nepismena kad idem čitati sve što sam napisala...
Mouse kuzim tvoj strah, ali nisu bas oni glupi. Ti svakako napomeni za tu alergiju (i mogucnost/strah da bi i beba mogla to imati preneseno od tebe) pa ce oni uradit sta je najbolje! Sigurno niste prvi takav slucaj. Mada vjerujem da ti nije svejedno
žena-majka-carica:)
Luce, to najbolje pročitati zadnju stranicu.. ili zadnje dvije...
Nasmijala sam se zašto te sveki nervira, ali shvaćam... Takva je i moja mama Uvijek spremna pomoći, trčati, raditi... itd... nikad ne ormara...
Kad smo kod ponavljanja....toliko toga je napisano.
da ja ne mogu nac info koja me zanima
ovde se jako tesko snaci..
di je onaj popis:
kiki ili netko je bio stavio...suncokretica? Ma ne znam tko...
sto sve radit za potaknut okretanje bebe
-???
Molim tog tko je napisao da ponovi. Thnx 😙
žena-majka-carica:)
Luce, to najbolje pročitati zadnju stranicu.. ili zadnje dvije…
Nasmijala sam se zašto te sveki nervira, ali shvaćam… Takva je i moja mamaUvijek spremna pomoći, trčati, raditi… itd… nikad ne ormara…
Hehe, pa nervira me zato sto je zena vec u godinama a cili svoj zivot se lomila i radila da bi sada u tim godinama nekoga sluzila zena je u godinama kad triba lipo uzivat u svojoj mirovini... Zato svekar nadoknadi, on pomogne al uvik je negdi u skitnji, na planini, u selu, na bućama.... Tako i triba
Evo mene iz shoppinga natrag a vi se raspisale da imam do noći što čitati
Barbs, da samo 2 kg sam u plusu, ne znam kako ali ja sam u drugim dijelovima tijela smršavila, a dobila samo trbuh. Nisam ja mršava, ima mene i ovako i dosta sam visoka pa eto nekako se valjda rasporedilo i više se ne zamaram s kilama, bitno da beba napreduje, očito moj organizam tako reagira.
A jedem 5 obroka dnevno, više puta po malo. Gladna nisam, al i bolje da ne dobivam. Trbuh i beba sigurno rastu jer su udarci jači, a trbuh se pošteno zaokružio.
Evo slike od dana, očigledna razlika u odnosu na prošli tjedan, to je onaj skok o kojem ste pričale
Evo nasssss dvije padobranke...
Ogtt je prosao odlicno,popila carobnu tekucinu i namjestila se u cekaoni tako da sam noge stavila na vjesalicu i upalila si seriju preko moba tako da moram priznati da mi je brzo poslo vrijeme...
A sto se tice 4D,vidjeli smo sve osim lica... znaci moja gimnasticarka ne da je sakrila lice samo rucicom nego je dodala i nozicu,da ne prifali...
Znamo da je po mjerama veca za tjedan dana i da je sve u redu...
Dena kroksice su odlicne 😊😊 Kontam da cu i ja sebi tako nesta uzeti jer kako je treca sreca rekla najbolje su te 😉
Suncokretice preeezgodna si...fit trudnica nema sta 😊 Bitno da beba raste i da je dobro a i ti poslije neces imati problema s kilama.
Giovi super za ogtt..a malena ne zeli da ju se gleda..hehe prava mala frajerica 😊😉
Mcmouse, žao mi je zbog streptokoka. Nadam se da će naći neko rješenje i da ćeš se što prije toga riješiti!
Intimna higijena- najobičnija voda i tako planiram i poslije poroda! Koristila sam neki sapun prije trudnoće, samo ponekad. Mislim da sve drugo može samo naštetiti, voda je najbolja. Al se zato perem dole 3 puta dnevno i mijenjam često uloške.
Izdajalica- ne planiram ju kupovati dok ne vidim kako nam ide ili ne ide dojenje. Lako muž skokne po nju ako će trebati
Treća sreća- evo ti link: http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/polozaji-djeteta-u-maternici-prije-rodenja.html
Sortiraj odgovore
Najstariji