Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Kolovoz 2017. 15:30

Mi u Corsi nemamo konektore.. 2003.godiste je .. 

Belle84
    09. Kolovoz 2017. 15:32

Treca sreca jucer sam te pitala za porodiljni al kako te nije bilo na forumu vjerojatno nisi ni uspjela pohvatat to moje pitanje. 😂 Zanima me kako otvaram porodiljni nakon komplikacija, automatski ili moram opet nosit neki prosjek placa ili sto? Tebi je to sad sve svjeze pa rekoh da tebe pitam 🤗

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:37

kleaiva

Kiki …ja imam one gumene adidasive natikace za plazu i to sam inala i na porodu i u sobi i na tusiranju jer ih obrises i suhe su za pola minute. 

ista stvar...nisu adidas nego nike moje
    ali bitno je da se lako peru i brzo sushe.
    futti ni pod razno u bolnicu...kako biste yo poslije dezinficirali za nastavit ih nosit doma??

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:42

Jos 5-6strana....ufff....
    belle za porodiljni mi je zena na hzzo rekla samo da joj od ginekologa donesem (evo u ponediljak sam preuzela ih) papire za 1-zatvorit bolovanje i 3-otvorit rodiljni.....ta dva papira da su dovoljna. Eto a za prosjek da mogu (ali NE moram!!) donijet friski izlist. Ja sam odabrala da ne nosim jer koji ce mi vrag obzirom da su mi primanja zadnjih 5mj otkad sam na kompl par tisuca manja.....sigurnije nek oni meni gledaju stari izlist od prije komplikacija i da dobim lijepo svojy placu na porodiljnom i bok.

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 15:47

Barbs …ma otkacit ce i tvoj vrlo vjerovatno.😂 Samo im treba vise vremena.
    Dena...ja sam 24. tj. sad i inace nikako ne mogu povratiti a sad kao da je netko odvrnuo pipu...neki miris i ako pohedem sve ide van😂 Al bar mi je lakse. Nisam nista jela bilai sad mi je ok.
    Treca sreca…slazem se za slape…samo gumene zbog dezinfekcije!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    09. Kolovoz 2017. 15:51

Onda obavezno kroksice s dijamanticima  Zivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!! 

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:53

barbs

Morat cu i ja vidjeti sa sestricnom ako ima elektricnu ali njoj ce maleni napuniti god.dana kad je meni termin, pa ne znam do kad ga ona planira dojiti…
    Ona da forokopirkom je mrak

Ja sam izdajalicu koristila (i to ne puno) u samom pocetku...a kasnije, pogotovo kad je presao godinu onda vishe ne (a dojila sam ga cca 2ipol godine) Jer manje mlijeka sisa kad uvedes dohranu tako da ako odes negdje na par sati van kuce nece ti se kvrge stvorit kao u prvim tjednima dojenja...jer je puno manja navala mlijeka.
    Jedino ako mama ima namjeru izbivati i ostavljat bebu nekom...pa da izdoji i ostavi....ja to nisam radila. Samo tak u pocetku kad smo isli papirologiju obavljat nakon rodjenja....

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:59

sretna

Barbs, ja nisam s nicim osim s vodom prala dolje dok rana nije zacijelila i spricala bivacinom.
    Izdajalicu sam imala rucnu od tommee tippee i zadovoljna sam bila. Ma da sam cula da su elektricne bolje

Ovo smo vec komentirale nedavno al eto ponavljanje je majka znanja....GOLA VODA JE NAJBOLJA. Govorim iz iskustva a rodila 2 velike bebe vaginalno i uz rezanje....sav se oba puta linepo i brzo oporavio i patronazna je isto pohvalila moj izbor - pranje golim vodom (sto cesce, nakon kakanja npr obvezno...da ne dodje do rane nista sta bbi ju moglo infektat)
    ...nisam ni bivacin koristila....samo prirodno : mrezaste gacice da bolje dise, pamucne uloske lola vlaske..iz istog razloga. I prala vodom. Sta manje kemije i sta vise zracit!

• Dena1009
    09. Kolovoz 2017. 15:59

barbs

Onda obavezno kroksice s dijamanticimaZivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!!

Zivjeli dijamantici 🤗🤗
    Zivjeli dijamantici 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 16:01

Eto napokon sam pohvatala 
    a jedva...
    Barbs ne moras se ispricavat za lapsuse dok pises s moba  ja ih uvijek imam na tone. Pa koga briga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.