Treca sreca jucer sam te pitala za porodiljni al kako te nije bilo na forumu vjerojatno nisi ni uspjela pohvatat to moje pitanje. 😂 Zanima me kako otvaram porodiljni nakon komplikacija, automatski ili moram opet nosit neki prosjek placa ili sto? Tebi je to sad sve svjeze pa rekoh da tebe pitam 🤗
Kiki …ja imam one gumene adidasive natikace za plazu i to sam inala i na porodu i u sobi i na tusiranju jer ih obrises i suhe su za pola minute.
ista stvar...nisu adidas nego nike moje
ali bitno je da se lako peru i brzo sushe.
futti ni pod razno u bolnicu...kako biste yo poslije dezinficirali za nastavit ih nosit doma??
žena-majka-carica:)
Jos 5-6strana....ufff....
belle za porodiljni mi je zena na hzzo rekla samo da joj od ginekologa donesem (evo u ponediljak sam preuzela ih) papire za 1-zatvorit bolovanje i 3-otvorit rodiljni.....ta dva papira da su dovoljna. Eto a za prosjek da mogu (ali NE moram!!) donijet friski izlist. Ja sam odabrala da ne nosim jer koji ce mi vrag obzirom da su mi primanja zadnjih 5mj otkad sam na kompl par tisuca manja.....sigurnije nek oni meni gledaju stari izlist od prije komplikacija i da dobim lijepo svojy placu na porodiljnom i bok.
Barbs …ma otkacit ce i tvoj vrlo vjerovatno.😂 Samo im treba vise vremena.
Dena...ja sam 24. tj. sad i inace nikako ne mogu povratiti a sad kao da je netko odvrnuo pipu...neki miris i ako pohedem sve ide van😂 Al bar mi je lakse. Nisam nista jela bilai sad mi je ok.
Treca sreca…slazem se za slape…samo gumene zbog dezinfekcije!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Onda obavezno kroksice s dijamanticima Zivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!!
Morat cu i ja vidjeti sa sestricnom ako ima elektricnu ali njoj ce maleni napuniti god.dana kad je meni termin, pa ne znam do kad ga ona planira dojiti…
Ona da forokopirkom je mrak
Ja sam izdajalicu koristila (i to ne puno) u samom pocetku...a kasnije, pogotovo kad je presao godinu onda vishe ne (a dojila sam ga cca 2ipol godine) Jer manje mlijeka sisa kad uvedes dohranu tako da ako odes negdje na par sati van kuce nece ti se kvrge stvorit kao u prvim tjednima dojenja...jer je puno manja navala mlijeka.
Jedino ako mama ima namjeru izbivati i ostavljat bebu nekom...pa da izdoji i ostavi....ja to nisam radila. Samo tak u pocetku kad smo isli papirologiju obavljat nakon rodjenja....
Barbs, ja nisam s nicim osim s vodom prala dolje dok rana nije zacijelila i spricala bivacinom.
Izdajalicu sam imala rucnu od tommee tippee i zadovoljna sam bila. Ma da sam cula da su elektricne bolje
Ovo smo vec komentirale nedavno al eto ponavljanje je majka znanja....GOLA VODA JE NAJBOLJA. Govorim iz iskustva a rodila 2 velike bebe vaginalno i uz rezanje....sav se oba puta linepo i brzo oporavio i patronazna je isto pohvalila moj izbor - pranje golim vodom (sto cesce, nakon kakanja npr obvezno...da ne dodje do rane nista sta bbi ju moglo infektat)
...nisam ni bivacin koristila....samo prirodno : mrezaste gacice da bolje dise, pamucne uloske lola vlaske..iz istog razloga. I prala vodom. Sta manje kemije i sta vise zracit!
Onda obavezno kroksice s dijamanticimaZivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!!
url=https://lilypie.com]
Eto napokon sam pohvatala
a jedva...
Barbs ne moras se ispricavat za lapsuse dok pises s moba ja ih uvijek imam na tone. Pa koga briga
Sortiraj odgovore
Najstariji