Natasha, zapisala sam! Baš mi je žao... Kao da ti nije mogla javiti da je na b.o. Grozno! Još po ovoj vrućini si morala ići. Eto, po meni bi bilo super da ideš kod privatnika (7tj razlike je PUNO
, pogotovo pri kraju trudnoće!), pa onda lako odeš i 21.8.
Violeta, super! Neka si mu rekla... Ja volim izaći vani navečer jer sam po cijele dane kod kuće, ali sada, kako su krenule ove OPAKE vrućine, baš nemam volje... Samo bih spavala...
Natasha pa sta je njima ajmeee koja ne odgovornost. Mene su zvali i obavjestili me da idu na go i da sam narucena kod zamjene i dali mi odgovara. 7tj bez pregleda je stvarno puno, ne kuzim zasto se zezaju tako, bas im reci da je jako bezobrazno od njih. Stvarno se svatko moze nazivat doktorom danas uzas!
Ma inače je super doktorica, stvarno nemam prigovora, mislim da je nest izvanredno, nije ona takva, i i bila sam naručena odma na početku radnog vremena pa vjerojatno nije stigla sestra. Al nije mi baš svejedno čekati do 21., do danas je 5 tjedana proslo. Pa ću otići privatno i opet 21., bolje provjeriti nego se kasnije gristi.
Violeta, potpisujem!
Natasha, ovisi otkad je nema... Ako je nema od danas onda je još i razumnjivo... ali ipak... Bolje ti idi privatniku i još jednom 21.8. Od viška pregleda glava ne boli, koliko god da naši dragi dr misle da je previše toliko uvza aaaaako se ne radi o rizičnoj trudnoći!
Natasha, bas mi je zao :/
Zato je meni moj ginekolog zakon 😃 on mi je dao svoj privatni broj moba da se dogovorimo za pregled prije nego.odem na more makar je on taj tjedan bio na.godisnjem 😊 mislim da bi to malo tko napravio..
Violeta, potpisujem!
Natasha, ovisi otkad je nema… Ako je nema od danas onda je još i razumnjivo… ali ipak…Bolje ti idi privatniku i još jednom 21.8. Od viška pregleda glava ne boli, koliko god da naši dragi dr misle da je previše toliko uvza aaaaako se ne radi o rizičnoj trudnoći!
Da, od danas je nema. Inače je za svaku pohvalu!
Natasha, onda moguće da ti nisu stigli na vrijeme javiti, pogotovo ako si kao i ja i dođeš ranije. A nije bilo mogućnosti da te na pregled prijave kod druge ginekologice?
Sretna, svaka čast na ginekologu! Malo je takvih...
Eto, muž i ja smo pojeli lubenicu Svaki dan ju jedem
Fiiinooo... A i onda puno piškim
Evo i mene koja se nejavlja bas puno (padobranac)😂😂 al kad stignem malo procitam sta pisete.
. . .
Uglavnom mi smo bili na pregledu prosli cetvrtak. Sve je uredu kako treba biti. Samo da tako i ostane do kraja. Maleni raste Sljedeci pregled je 7.9.
. . .
Malo smo isli i u shopping i uglavnom sve smo kupili sta treba. Za rodiliste je torba vec spremna(za svaki slucaj 😁) i za pocetak sve sto je potrebno imamo. Sad sam bez brige, volim kad sve ranije pripremim,a ne u zadnji cas da treba.
Na more na kupanje vise ni neidemo bas(meni se neda 😞) iako dragi svaki dan pita ocemo na more pa ocemo na more. Al valjda cu otici jos koji put do kraja ljeta. I ukratko to je to. 😀
Svi trbuscici su divni, svi lijepo rastemo 😀 😍
Woow sretna koji doktor!
Moj je otisao na g.o. i ja nakon par dana zovem da vidim kad je smjena, da dodjem po doznake - corak. Na telefonu poruka "javite se doktorici u Solin za doznake".....na to ja posaljem muza....kad ono nisu mi pripremili doznake nego "ajd dodjite sutra".....sta da pricam.Tvoji su violeta isto korektni koliko vidim, ja sam eto i u zamjene se ispizdila za doc do svog papira. A kad sam ju pitala za porodiljni, jer mi je taman upao termin da moram svaki cas otvorit nije mi zamjena nis htjela nego "cekajte da se vashi vrate s godisnjeg pa cete sve znati"
(P.s. govorim o soc gin....naravno ovo di vodim privatno je stota pjesma, nemam prigovora)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji