Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 18:02

Mom2017 nek si se ti pripremila 😊
    ja krenula jos u 2.mj T a josh mi pol stvari fali jer eto nije mu bilo napeto rjesavat madrac i sl....ja samo robice nakupovala. A jos me ceka sto tih nekih tehnikalija od ljekarne preko madraca za kindac, pa do isofix baze....bit ce troska!

žena-majka-carica:)

07. Kolovoz 2017. 18:03

McMause, slatki bebac😍 a za doktora nemam komentara...ja sutra idem kod zamjenskog, moj je na GO...
    Eto svi su mi otisli, ja i dragi bili kod sveki na ruckoveceri (kako kaze Treca sreca) i sad doma lezim....nisam danas nista radila al umorila sam se😥 a sutra mi ih dolazi minimalno 4, a ako dodu i strujici opet, bit ce ih 8. Sutra bi sve to zgotovili, i strujici i baustelci..i onda plocice pa slaganje kuhinje...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Kolovoz 2017. 18:05

A zenska za ciscenje ce onda u srijedu doc, da se i ona sutra ne gura tuda jer ce i ovako im bit guzva😌
    Odo ja nekam se zavuc u rupu dok se to ne zavrsi😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Kolovoz 2017. 18:09

Mi smo krevetic i kolica među prvim stvarima kupili. 
    Pa.onda robicu i te sitnice sve. A znam da jos do kraja ce moji kupovat robice i sto cu jos dobit od prijateljice. Nezn samo di cu stavit to sve. Nije da imam mjesta bas u stanu. Al dobro bitno za pocetak da je sve tu 😊 jos samo sobu trebamo sredit spavacu,preokrenut sve i to je to 🤗🤗

Suncokretica
    07. Kolovoz 2017. 18:15

Ja sam se očito zaokružila zadnjih par dana, danas me opet u konzumu žena na blagajni zove preko reda haha. Rekla sam da nema potrebe, bio je samo jedan čovjek ispred mene koji je imao 3 stvari pa mi bilo glupo. 
    Jao tek sad imam trudnički trbuh da se lijepo vidi, jeiii 
    Treća sreća, hvala na odgovoru!
    Nije mi važan dezen, dapače htjela bi najobičnije jednobojne, ali samo da imaju podstavu i da su lijepo oblikovani jer će mi ovi "obični" izgledati koma na mojim špicastim sisama . Baš sam jučer bila u H&M-u gdje imaju odjel za trudnice (nema svaki) i nisam gledala jer računam kao na te iz Mullera. Nema veze, stignem još pogledati...
    Uživaj u masaži! 
    Barbs, bome ste me ti i tvoja nona nasmijale al nije daleko od istine, tako se polako i ja počinjem osjećati 
    Natasha, baš bezveze da ti nisu javili, neodgovorno. Odi ti privatno za svaki slučaj!
    Momof2017, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok. I ja sam tip kao ti pa volim imati sve na vrijeme, a ne u zadnji čas. Do kraja mjeseca planiram složiti torbu, već sam većinu kupila. Dakle 2 mjeseca prije termina, za svaki slučaj 
    Sanjchi, izdrži još malo s radovima pa će sve bit tip top, baš onako kako ste si htjeli! 

barbs
    07. Kolovoz 2017. 18:15

Sanjchi, jos bolje da ti zena koka ce cistiti dodje drugi dan kad se jos vise toga skupi i super za rucak kod sveki...
    Mom, super za bebaca! I za sve stvari koje si kupila!! 
    Ja cu frendicama reci da kupe pelene, ako me budu pitale.... Jer robice cu imati na toooneeeee... Tj.vec imam na tone 
    Treca sreca, sjecam se kad si nam procala o tim doznakama.. Malo neodgovorno...

barbs
    07. Kolovoz 2017. 18:19

Natasha, to je od muza nona ali skoro ko da je moja ahahaha zezam se da imam 4 none i jednog nonica  ali stvarno je taaaakoooo... Bas grozno... Ko babe smo... 
    Uuuu, super sto su te uocile... Vjerojatno jer je bilo malo ljudi... 
    Ja eto govorim sada kako cu sutra ujutro ici kupiti potrebne stvari za rodiliste i oni se meni smiju: ma neeeeceeeees jos roditi!! Ne moras ici!
    I ja govorim: to ne znate ni vi ni ja nego samo ovaj bebac ahahhahaa
    Znam da cu podstaviti glupo pitanje, ali kakve cete boje rucnika uzeti sa sonom!?? Jos pogotovo ksd krenemo krvariti...???

barbs
    07. Kolovoz 2017. 18:20

Pardon... Pogrijedila sam... SUNCOKRETIVE a ne Natasha...

Suncokretica
    07. Kolovoz 2017. 18:47

barbs, ja se nekako uvijek bojim da će beba uraniti (jer mi je mama rodila mene i brata ranije), ne mora značiti ali inače sam tip koji ništa ne ostavlja za zadnji čas i muž se slaže. Možda paničarim ali eto ne mogu si pomoći i želim na miru biti spremna 
    Idealno bi bilo da sve dođu na termin ali i same znamo da to nije uvijek tako pa bolje biti spreman. A na kraju krajeva, umorila sam se jučer za malo što smo bili u DM-u i HM-u, kako bi to tek bilo pred kraj. Lakše mi je sada sve obavljati...
    A uvijek računaj da ćeš sve to tak i onak morat kupit i pripremit, kad tad te sve to čeka, a ti si ovako mirnija 

• Bebushka
    07. Kolovoz 2017. 19:06

zora8

Pozdrav zenske ;) malo sam si zabrinuta pa da pitam iskusnije od sebe ;) bili smo na pregledu sad sam 27+4 i beba je jako velika..vec ima kilu i pol i cijela je puno veca (kaze ginekologica za 30tt je po dimenzijama) ima li netko slicnih iskustva i je li to normalno? Jako jako udara (okrenuo se vec glavicom dolje) i pogotovo navecer nakon vecere mi je jako tesko ista jer trbuh leti na sve strane i lupa ko lud ne mogu sjedit, lezat nista, spavat nista…svi nalazi su super (ogtt i to)…citala sam neka iskustva da su neka djeca veca za cca 200grama a moj je veci za 600grama od prosjecne tezine u ovom periodu (cca 66% je veci od uobicajenog).
    Hvala svima na odgovorima ;)

evo da doprinesem svojim skromnim iskustvom:
    nosim blizance i 4.7. (25. tt) su imale na UZV malo preko 900 gr; za tjedan dana, 12.7. su me morali malo hospitalizirat pa su opet napravili UZV di su imale oko 1300 gr svaka (ja gledam wtf 400gr u tjedan dana??? to je skoro 50% mase njihove!!!  jadna dica, koji im to mora bit šok, a šećer mi je super...) kad su me otpuštali još jedan UZV 21.7. i imale su oko 1350 gr (ispadne da su dobile po 50 gr u 10 dana  - moš mislit)
    zaključak: težina koju izmjere na UZV je približna, može bit 500 gr gore dole (iz usta jednog od najuglednijih splitskih ginekologa), tako da se uopće nemoj brinit, najvjerojatnije ti je bebonja totalno normalnih mjera! ja najradije više ne bi ni išla kod doktora jer mi samo stvaraju paniku 

inače pozdrav svima na forumu, kad je čovik na mirovanju mora se s nečim zabavit, a vi ste mi realniji i aktualniji od sapunica  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.