Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2017. 08:52

Hahaha...treba tako. Ako se mozes salit na tudi racun, onda mozes i primit salu na svoj racun...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Kolovoz 2017. 08:54

O daaaa 😛
    A sveki se smijala ko luda i veli 'znas, mali ljudi su ti osjetljivi na visinu'
    Ma da...haha

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 08:55

Yel a dobro sto se tice krstitki, svako radi kako hoce, iako meni je glupo ne zvati najblize. 
    A komentara jaooo... ocito si im jako zanimljiva hehe 😊 ma samo se udalji kad preteraju i dobro. 

07. Kolovoz 2017. 09:06

Violeta, vjerujem da se covjeku serviraju situacije, tj ponavljaju, dok ne nauci kako ih rijesit. 
    Prije sam previse drzala do tudjeg misljenja i mozgala zasto mi je netko rekao ovo ili ono, i imala sam potrebu tjerat mak na konac 'zasto, zasto, kako'
    Sad? Jos ucim ali nadjoh rjesenje: ignore
    👌🏻

Suncokretica
    07. Kolovoz 2017. 09:12

Jutro!
    Mi jučer obavili manji shopping. Kupila sam 2 potkošulje za dojenje i medo odijelo za hladnije doba u H&M-u. Preslatko je. 
    U dmu kupili dosta sitnica za bebu i meni za rodilište, između ostalog baby vac aspirator, hvala na preporuci! 
    Imali smo 15% popusta na sve pa je dobro došlo. Moram samo još naći chicco uloške i mrežaste gaćice...
    Vratila se užasno umorna i samo legla i zaspala, bolila me leđa i donji dio trbuha, ne znam kak bi uopće kupovala da imam ogromni trbuh pred porod... 
    Danas još idem pogledati u muller za grudnjake za dojenje, na akciji su za nekih 50 kn!

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 09:16

Yel

Violeta, vjerujem da se covjeku serviraju situacije, tj ponavljaju, dok ne nauci kako ih rijesit.
    Prije sam previse drzala do tudjeg misljenja i mozgala zasto mi je netko rekao ovo ili ono, i imala sam potrebu tjerat mak na konac 'zasto, zasto, kako'
    Sad? Jos ucim ali nadjoh rjesenje: ignore
    👌🏻

Tako sam i ja..cak i stavljala sve ljude prije sebe i muza, a sad sam shvatila da smo najvazniji muz i ja i sad nasa bebica, a onaj tko nas voli i postuje to ce i pokazati. Prema svima sam fer i postena, ali kad me netko vrijeda samo se maknem..nemam vise volje za nikakve rasprave. 
    Imam tu jednu kolegicu koja me doslovno ne voli od kad sam trudna i samo me negativno komentira (pisala sam vec o njoj) i ja sam se bas maknila, ono na fb nabacim komentar i lajk al osobno se ne vidamo i vise joj se ne javljam, da bih ona mene jucer zvala kod nje i moju sogoricu (napravila je grupu na messengeru) i nas dvije onak ladne i ona opet napise neku glupost kao skajla nas, ja sam pogledala poruku i nisam vise odg. Mislim sta mi pises, da bi me spustala i da se ja sekiram, ma daj, ne kuzi da je vec postala dosadna. A JEDINO ona ima grozne komentare o meni od kad sam trudna. I bas sam se sekirala al sad vise ne. 

barbs
    07. Kolovoz 2017. 09:17

Juuuutroooo, cureee!!!  ja se eto digla pred pola sata... Vec sam krenula sa kucanskim poslovima i onda sam si rekla da to moze pricekati sat-dva.... Eto me na terasi... Pijem bijelu kavu i jedem keksice... Tj. Njih sam vec pojela ahahah  Uzivam u svijezem zraku i gledam Joleta (macka) kako se igra... Ganja lisce po dvoristu... A bas je slatki

Suncokretica
    07. Kolovoz 2017. 09:19

Inače, jučer u dm-u gužva za poluditi, viče blagajnica meni: odite ovdje, trudnica ima prednost! 
    Prvi put da imam neku privilegiju zbog trudnoće haha. Nosila sam jednu haljinu koja nije trudnička pa mi je sada dosta uska oko trbuha i svijetla je pa se baš nekako jako vidio trbuh. Morat ću ju početi češće nositi 

barbs
    07. Kolovoz 2017. 09:22
    Ne znam ako ga vidite 😊
    Ne znam ako ga vidite 😊

Jucer je, jadan, jedva jeo... Inace svako toliko se javi ispred vratiju ali jucer ga nigdje nije bilo pa sam se vec bojala da mu se slucajno nije nesto desilo... Zvali smo ga nekoliko puta. Inace dodje brzinim munje, ali jucer se jeeeeedvaaaaaa dogegaaaaao.... I sad sam odahnula kad sam ga vidjela kako veselo trckara uokolo, skace po ruzi  i ganja sve sto se mice...
    Inace, nasoj smo Rubi u boxu stavili i suncobran pa je ko primadona lezala u hladu... Ima hlada (od stabala), ali ne cijeli dan i to ga nema po najgorem suncu... Muz se toga sjetio... Kad bi ju doveo u stan da nad pozdravi s gustom je lazala u klimi ali jako je nemirna (jos je mlada) pa to njeno lezanje ne potraje dugo hahahaha
    Jucer joj je muz i svirao usnom harmonikom i pocela je skakati uokolo i lajati... Ne znam da  li joj je to pasalo ili je bila nervozna ahahahah
    CURE koje danas imaju bilo kakav pregled, SRETNOOO!!! 

07. Kolovoz 2017. 09:27

Violeta, sjecam se da si pisala o toj frendici! 
    Ja ne kuzim zasto ta i ine osobe. imaju potrebu izazivat, stvarno ne kuzim...a ta frendica te bas nesto pikira 🤔
    Osobno pazim da normalno komuniciram s drugim ljudima i posebno na to da nekog ne uvrijedim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.