velim opet nemoj da gramaža brine preveć....moj je prvi rođen s 4kg ali je imao hipotoniju i razne probleme s motorikom.
A sestrina malena (jedna od dvi blizanke) eto cca upola njegove kilaže i s njom nikad nikakvih zdravstvenih problema nit tegoba, nit je u inkubator išla po rođenju, ma ništa ništa....sve školski.

žena-majka-carica:)
Maca…ja sam u 24 tjednu i nosim nisko i osjecam tako kako ti opisujes. Tek sam danas prvi put osjetila neki blagi pokret mrvu iznad pupka.
Seniritakova …drzte se i drzimo fige da sve bude ok😘😘😘
Soc. ginic...imam jednog koji mi je super, jedino mi se ne svida sto na crno naplacuje uzv 50 kn a po svemu ostalome je odlican doktor , vrlo smiren, razuman i pristojan.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mc Mouse, no comment za sveki!!! Booozeeeeee .. no comment!!!
Sanjchi, eeeeeeeee super ti je sveki...
Senoritakova, drziiii seeeee!!!!!!!! sa 32+2 je imao 2363g... Velika beba .. ne mora znaciti da tvoja nije dobila puno na tezini od onda!!

Senoritakova držimo fige da sve prođe kako u redu i da Bog pazi tebe i bebicu! Slazem se sa barbs, moguće da je bebica dobila dosta težine od prošli puta! Hvala Bogu da su se razvili svi organi. Držite se

Senoritakova u mislima si mi i molitvama 😘 Budi hrabra, vas dvoje cete to izgurati 😘🙏

Senoritakava uz tebe smo u mislima i saljemo ti podrsku! A ti nas svakako obavijesti o daljnjem tijeku! 🙏🙏🙏😘💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Senoritakova sve će bit dobro, ne se bojati! Malo proučavala češku praksu šta se tiče prijevremenog poroda jer i meni prijeti i njihov vodeći stručnjak kaže da bebe s 32 tjedna imaju dugoročno iste rezultate i isto se razviju ko bebe rođene u terminu, tako da se ne moraš više bojati za bebu, narast će velika i jaka jedino šta će se prvo vrime češće družit s doktorima, možda isto bude doktor
Sanjchi sveki ti je mrak hahaha... nemoj se samo nista sekirati, vec razmisljaj kako ce ti bit lijepo uskoro 😘
Senoritakova samo hrabro i pozitivno razmisljaj..zelim ti sve najbolje i da budete oboje dobro i da sve bude u redu 😚😚
Ja sam ipak isla u grad s muzem, on na pice a ja u kupnju. Imate u kiki popust na zimsku robu, ja uzela sebi majicu, bratu od muza ima sad rod isto majicu, jednu ukrasnu vrecicu i bebacu cizmice za svega 90kn sve..bas sam bila sretna hehe

Ah sveki...mislila sam da je malo pametnija😒
E evo jedna lijepa vijest...kod nas je tata prvi puta osjetio curku da lupa💕👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Senoritakova, samo hrabro, najkriticnije ste prosli, veliki hug ❤️ drzite se!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji