Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Kolovoz 2017. 09:56

Jutro cure ja sam nocas dobro i spavala ali sad je opet vruce pa mi je koma i lagano boli glava. Vise mi je zlo od ovih vrucina. Neka rashladi i budu normalne temperature. Jucer sam citala u Slavonskom Brodu na trgu kod fontand 59 su izmjerili. Uzas!!!

barbs
    06. Kolovoz 2017. 10:04

Ja otkad je sveki na g.o. slabi kuham i nije me sram.... Hahahhahahhaa idem ja njoj pomoci, ali eto, ja sam skoro svaki dan kuhala, pa me bas boli briga... Da moram kuhati za muza i sebe je drugi par carapa, ali za 5 ili 7 osoba mi se jednostavno ne da... Pogotovo kad znam da je ona doma.
    Aaajmeeeeee, blago vama s klimom.... Mi imamo klimu i u stanu(apartmanu) i to kad bi se upalilo bi zagrijalo/rashladilo odmah jer je mali prostor, ali ovdje je prostor veliki i samo rashladi dnevni boravak jer je sve zatvoreno... Dok eto frendica kaze da njima sve rashladi jer je u hodniku pa otvore vrata soba.... Do nasih soba ne dodje
    Blago vama kojima je bar po noci rashladilo jer se lakse spava... Ovdje je bio paaakaaaao... U stanu je izmjereno 31° jutros...
    Aaajmeeee, Violeta, bas ooooopaaaakoooo je bilo!!! 

I_me
    06. Kolovoz 2017. 10:45

jutro cure! 
    ja se probudila i popila kavu na terasi...izdrzala sam pola sata. sad sam u dnevnom pod klimom.. prevruce je..
    starci su jos uvijek na terasi piju kavu ( ne znam kako izdrze, 100x sam im rekla neka udju unutra) a muz i pas spavaju u spavacoj..
    na more danas necu ici..izdrzim sat vremena..ne da mi se vozikat na plazu dok su sad ove guzve a jos je i nedjelja pa ce biti covjek na covjeku..
    mislim da mi se bebica okrenula,jucer i danas osjetim ju totalno drugacije, na lijevoj strani..do sada je uvijek bilo na desnoj... ili je ojacala i narasla pa sad ima snage da me sutne...vidjet cemo 17og na pregledu..

barbs
    06. Kolovoz 2017. 10:58

I me, drz' se ti klime!!!  I mene je "strah" da ce i ona nasa plasa gdje ima malo ljudi biti krcata danas... Mada se to ne moze usporedjivati sa gratskim plazama... Al me vise strah da nad ne uhvati neko nevrijeme iznenada.. navodno da ce tek navecer al' nikad se ne zna... 

• Mamuka
    06. Kolovoz 2017. 11:21

Kiki156

Jutro! 😘
    Ja isto spavam pod klimom, upalim u dnevnom i pustim da cirkulira kroz stan pa u sobi bude ok, cim je malo ugasimo bude prevruce!
    Suncokretice predivno je tamo, bas za pravi relax ☺️
    Treca sreca imam i ja cistu, ali nije bilo drame oko nje, mislim da one znaju i nestati.
    Mamuka ja sam imala jedan koji sam napipala prije valjda 7 god i on me bas uplasio jer je bila kvrzica. Onda sam ga godinama samo pratila i na kraju prije malo vise od godinu dana izvadila jer je narastao na velicinu oraha! Imam jos mislil dva manja koje ni ne osjetim, samo ih moram pratiti. Jedino me malo brine tako dug period do iduce kontrole s obzirom da je bila operacija. Nazvat cu dootoricu pa se savjetovati jer sam nesto citala da se moze napraviti pregled ali je bolje nakon zbog svih promjena tijekom trudnoce i dojenja. Vidjet cemo sto kaze.

Moj najveci je pomjera cca 2cm ali od kad sam ih skuzila nisu se bas minjali tako da sam na kotroli sad 1 godisnje. Kod mene je zajeb ako pocmu rasti ja cu vjerojatno morat na mastektomiju komplet jer ne mogu ih toliko odstranit bez toga. Dok sam bila u Zg bila sam kod dr Ilone Susac koja je jedna od najbljih ako ne i najbolja u Hr pa ako ona kaze da se to ne radi u trudnoci i za vrijeme dojenja nisam se dalje razbijala oko toga. A i bila sam kod jos 3 doktora poslije koji su imali isti stav.
    Mozda ce tebi htjet pogledat zbog operacije iako mislim da ce to vise bit na info bazi nego neki ozbiljniji pregled. Vidit ces i sama kad se priblizi termin a tek kad pocnes dojiti koje su to promjene. Tad na tom podrucju nista nije "normalno". 😄

violeta1
    06. Kolovoz 2017. 11:22

Barbs samo ti odmaraj i nemoj kuhat dok je ona doma. Ja sam 5 dana kuhala za 6 osoba, jer je svekrva bila u bolnici i onda 2 dana sam kuhala dok nije malo nadoisla doma, i to je koma. Rekla sam nikad vise!!! Prvo zato sto ona nama NIKAD NE KUHA, ja kada sam bila 1 dan u bolnici, nije dala ni svom sinu jest, on jadan bio je sav van sebe i mene zvao navecer kako je gladan pa je uzeo kruha i pastete a mama mu je kuca do kuce i nije se zena sjetila da mu da jest. Od tad sam ja popizdila, jer i kad sam dosla doma nije mi kuhala, i rekla sam nikad vise da im kuham. Nas je 2, a njih 4, nek si kuhaju il nek zive na kruhu briga me 😂😂 
    Zato kad dodem iz bolnice poslije poroda, bas me zanima hoce joj uopce past na pamet da nam kuha.

06. Kolovoz 2017. 11:22

Ajme curke, znaci u lijepoj našoj je fakat pakleno.  Lijepo odmarajte u hladu i izgurajte to nekako! U Bavarskoj je 13 stupnjeva i kiša, zna biti dana kada moramo nositi zimske jakne! Ja sutra putujemo u Hrvatsku na dva tjedna, nadam se da se neću skuhat po putu. Blago vama koje ste na moru! I ja bi isla opet, jer nam apartman stoji na moru prazan, al suprug mora raditi, moji isto tako pa nemam s kime.. 
    Molim vas možete li mi reci u kojem su mjesecu ili tjednu trudnoće vama potvrdili spol djeteta? Posto sam ja u 23. tjednu, a od tri doktora svaki veli drukcije.. 
    I kad ste počele kupovati stvari za bebicu?
    Nama je ovo prva beba i toliko smo bili uzbudjeni da smo počeli vec sa 15 tjedana kupovati, imamo i plavih i roza stvari 

06. Kolovoz 2017. 11:24

E da, sto se tiče kuhanja, pa posto je tako jako vruće onda i bolje da ne kuhate, hladne salate i voće su skroz ok

barbs
    06. Kolovoz 2017. 11:30

Violeta, SRAMOTA.... Bas je groooooozna!!! Ja se na svoju sveki pozaliti ne mogu jer bi i vikendom ona kuhala... A i prije nego je nona zavrsila u bolnicu pred 2i pol mj ja sam slabo kuhala... Sad mi je to dobro doslo jer sam se naucila puno toga... I lijepo je pomagati si medjusobno al za 2 mj ce doci bebac i ja kuhati za sve njih necu moci niti cu imati volje tako da cu kuhati dolje za muza i sebe... Naravno, necu se pozaliti ako nam pomogne s necime, aliii ne zelim ih naviknuti da sam tu non stop jer svekar i sogor ne znaju kuhati... Kuhamo ili sveki ili ja, ponekad njegovi nonici... Al' necu im moci biti non stop na usluzi...
    KarlaS, potvrdili su mi u 20.tj kad smo biki na 4Du... Mali je bio na zadak do 28.tj i ginekolozi mi nisu imali volje svaki put provjeriti... Ali se sa 28+2 pokazao i rasirio je noge 

mc_mouse
    06. Kolovoz 2017. 12:11

Netko je spomenuo ergobaby, savjetujem da se pridruži u grupu mama "nosilica" jer tamo ima i prodajnih postova i savjetnica. I sigurno vam nitko nece uvaliti lažnjak od nosiljke jer takve lete iz grupe :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.