Barbs bubchen je kupka, za tijelo i kosicu i jednom. Najnjeznije moguce. Od rodenja sam to s L koristila i sa ovim cu. Imaju onini sapune, kreme, sampone posebno...ali ja sam samo tu kupku sto je za tijelo i kosu uzimala i dan danas ju.koristim na L makar je vec 3.5 godina
P.S. Nepismena sam radi mobitela
Mrvice, ja sam vidjela onu dekicu na medvjedica u karalogu od Kika… U Kiku 120 kn (mislim) a u Kauflandu platila na akciji 35kn… Bas sam ubola dobru priliku… Znam da nema veze za jastukom al eto jedne info
Da da svaka info je dobrodosla.. ajme toliko toga spominjemo kupili ovo vidjeli ono akcija ovdje nabavili ondje....cini mi se da toliko toga treba....a ja imam za sebe 2 spavacice, pidzamicu i carapice za bebu i 18 bijelih tetri 😂
Hvala, Sretna
Mrvice, znam kako ti je... Sve sve sve ti treba ahahahhaa jaaaao ja za sebe nemam NISTAAAAA... Samo se nadam da se Diego nece pozuriti i nece htjeti izaci ranije jer nemam ni torbu spremnu hahahah
Mame, evo akcije ako vas zanima
P.s. ja rucak danas ne radim Sveki je doma i nek se pozabavim, a i cekajuci mene bi jeli u 17 h ahahaha
Hehe, da o psima sam pisala sta ne smiju 😂
Ma i nase jedu sve cak i nekad malo cokolade, al grozdje ne dajemo, inace voce ne zele (a i iskreno preskupo je voce i povrce, osim ako imas svoje posadjeno)
Na Bozic se velika toliko prejela, hranili su je ajme meni sa svim zivim, od francuske, kolaca, mesa, sve i pozlilo joj je, lijecili su je par tjedana, infuzije, lijekovi, jedva je prezivjela
Onda je vet objasnio da nemaju psi te neke enzime i da organi drugacije rade nego kod ljudi etc
I sad ta velika ima gastritis kao posljedicu ili reagira na ljudsku hranu jerbo je jos uvijek hrane ljudskom.
Ja sam im pocela kuhat rizu i piletinu pa im zmiksam s njihovom, i super.
Drage moje ja ko padobranac al trebam pomoc. Danas narucujemo kolica al nikako de odlucit iznedu bebetto murano ili bebetto holland. Cini mi se da je neka mamica tu vec kupila bebetto kolica pa ako itko zna nesto vise o njima? Razlika u cijeni je 1000 kn a ni sama prodavacica nije bas znala opisat zasto osim da su ova skuplja laksa i imaju 4 amortizera a ova druga 2...
url=https://daisypath.com]
Drage moje ja ko padobranac al trebam pomoc. Danas narucujemo kolica al nikako de odlucit iznedu bebetto murano ili bebetto holland. Cini mi se da je neka mamica tu vec kupila bebetto kolica pa ako itko zna nesto vise o njima? Razlika u cijeni je 1000 kn a ni sama prodavacica nije bas znala opisat zasto osim da su ova skuplja laksa i imaju 4 amortizera a ova druga 2…
Ja se oko iste stvari mislim
Yel, i mi životinjama kuhamo A srećom, imamo naše povrće i voće... Nažalost, pas pojede ono što je na podu i ponekad ih ne možeš spriječit
Ali svakako treba paziti što jedu...
Maca, pitala sam bila info na forumu ohttps://klokanica.24sata.hr/forum/tema/koja-kolica-kupiti-15. Ja sam npr htjela bebetto vulcano i one mi je netko objasnio da je Murano bolji jer ima 2 amortizera... zato i jest skuplji... Očito je Holland skuplji radi više amortizera... Nisam kupila ni jedno ni drugo nego polovnu CAM, ali sve mi se čini da ću prvom prilikom kupiti nova kolica i tu polovnu staviti na prodaju... Nisu loša, ali nemaju košaru za robu i pitali smo danas info u Magic babyu ako je moguće kupiti posebno i rekla je da ne i da bi nam sigurno CAM naplatili dosta novu košaru...
Aaaaah, eto, kad sam se zaletavala
Maca i Luce, pitajte na onu grupu i sigurna sam da će vam neka mama znati točno objasniti razliku
Sortiraj odgovore
Najstariji