Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    03. Kolovoz 2017. 13:08

Hej žene evo i mene doma 
    GUK profil mi je super tako da su mi samo rekli da pazim što jedem, dakle dijabetička dijeta. Ukratko sve lagano, kuhano, ne masno, voća i povrća, mliječne proizvode, integralne žitarice, dakle sve što sam i do sada jela doma. I naravno bez slatkiša koje ionako nisam jela...
    Očito mi samo organizam nije mogao podnijeti onu količinu glukoze odjednom, a uz moju redovnu prehranu je šećer dobar, to je najbitnije 
    Pupy, držite se i miruj, nadam se da ćete još dulje vremena biti u dvoje. Sad neke te svi maze i paze 
    maca1510, mi smo uzeli Bebetto holland. Gledali smo i murano ali u biti (ako se dobro sjećam) razlika je samo u kvaliteti izrade, zato su vjerojatno murano laška i skuplja i isto je nešto spominjala gume i amortizere. Iskreno, mislim da ti se ne isplati davati toliko novaca više za murano, holland su jednako funkcionalna, a vjerujem i kvalitetna 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 13:09

Suncokretice, super!  Drago mi je da je guk profil super! 

maca1510
    03. Kolovoz 2017. 13:11

barbs

Yel, i mi životinjama kuhamoA srećom, imamo naše povrće i voće… Nažalost, pas pojede ono što je na podu i ponekad ih ne možeš spriječitAli svakako treba paziti što jedu…
    Maca, pitala sam bila info na forumu ohttps://klokanica.24sata.hr/forum/tema/koja-kolica-kupiti-15. Ja sam npr htjela bebetto vulcano i one mi je netko objasnio da je Murano bolji jer ima 2 amortizera… zato i jest skuplji… Očito je Holland skuplji radi više amortizera… Nisam kupila ni jedno ni drugo nego polovnu CAM, ali sve mi se čini da ću prvom prilikom kupiti nova kolica i tu polovnu staviti na prodaju… Nisu loša, ali nemaju košaru za robu i pitali smo danas info u Magic babyu ako je moguće kupiti posebno i rekla je da ne i da bi nam sigurno CAM naplatili dosta novu košaru…
    Aaaaah, eto, kad sam se zaletavala

Murano su skuplja,kao ona imaju vise amortizera, to je sad opet neka najnovija verzija jer ima 2 murano modela. Meni su stvarno i jedna i druga prekrasna al evo bas mi je na kednom forumu cura odg da bas zato sta imaju vise amortizera su puno laksa za vozit i da se dobije vise opreme s murano nego s holland. 
    Luce- nadam se da sam i tebi pomogla. Ja bas danas idem na primu 3(mislim da sam bas tebi govorila di je to jer jdino ih tamo u Splitu imaju) . Tamo cu ih narucit,jeftinija su nego na netu ako se placa gotovinom i ceka se 3-6 tjedana.

url=https://daisypath.com]

barbs
    03. Kolovoz 2017. 13:12

Maca, onda sam nešto krivo shvatila po tvom komentaru, ali eto, Suncokretica ti je sve rekla 

03. Kolovoz 2017. 13:15

Barbs super ke krevetic..joj i ja se tak veselim toj kupnji..jos malo👏👏 
    Vruce mi je i naoticem, uzas...😥😭😭

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Rita1811
    03. Kolovoz 2017. 13:15

maca1510

Drage moje ja ko padobranac al trebam pomoc. Danas narucujemo kolica al nikako de odlucit iznedu bebetto murano ili bebetto holland. Cini mi se da je neka mamica tu vec kupila bebetto kolica pa ako itko zna nesto vise o njima? Razlika u cijeni je 1000 kn a ni sama prodavacica nije bas znala opisat zasto osim da su ova skuplja laksa i imaju 4 amortizera a ova druga 2…

Pozz.. neznam koja je razlika izmedu murano i holland.. mi smo se odlucili za bebetto vulcano 3u1 i jako smo zadovoljni. Dosta su jednostavna, sve se lako montira na klik, lagana za voznju. Sva tri djela imaju navlaku za zimu, kosara, torba, navlaka za kisu i komarce.. narucili smo na stranici djecja kolica i stigla su nam za 2-3 dana.. ugl ja sam jako zadovoljna :)

maca1510
    03. Kolovoz 2017. 13:26

Hvala svima, vidim da kojagod od bebetta se uzmu da se nemoze falit, stvarno ih dosta hvale. Mislim da cemo se ipak odlucit za murano zbog tih amortizera posto sam ja dosta na relaciji split-brac, a kad dodem na otok bitno mi je da mogu na svakakve terene s njima. 

url=https://daisypath.com]

Suncokretica
    03. Kolovoz 2017. 13:38

maca1510

Hvala svima, vidim da kojagod od bebetta se uzmu da se nemoze falit, stvarno ih dosta hvale. Mislim da cemo se ipak odlucit za murano zbog tih amortizera posto sam ja dosta na relaciji split-brac, a kad dodem na otok bitno mi je da mogu na svakakve terene s njima.

E mi smo u gradu pa nam je to manje važno, tako i onako će se voziti samo po asfaltu. Mislim da murano ima i veće gume pa su u biti prilagođenija za neravne terene. Ali ako vi idete na neke drndave puteve s kamenjem (kojih sigurno ima na moru), onda bi preporučila murano. Nama to nije bilo toliko važno...
    Mislim da je dodatna oprema bila ista. A vjerujem da s nijednima ne možete fulati 
    Neka vam prodavačica demonstrira jedna i druga pa ćete lakše odlučiti, tako smo mi...

• sretna
    03. Kolovoz 2017. 13:46

Suncokretica,drago mi je da je GUK profil dobar! 😊

luce <3
    03. Kolovoz 2017. 14:35

maca1510

barbs

Yel, i mi životinjama kuhamoA srećom, imamo naše povrće i voće… Nažalost, pas pojede ono što je na podu i ponekad ih ne možeš spriječitAli svakako treba paziti što jedu…
    Maca, pitala sam bila info na forumu ohttps://klokanica.24sata.hr/forum/tema/koja-kolica-kupiti-15. Ja sam npr htjela bebetto vulcano i one mi je netko objasnio da je Murano bolji jer ima 2 amortizera… zato i jest skuplji… Očito je Holland skuplji radi više amortizera… Nisam kupila ni jedno ni drugo nego polovnu CAM, ali sve mi se čini da ću prvom prilikom kupiti nova kolica i tu polovnu staviti na prodaju… Nisu loša, ali nemaju košaru za robu i pitali smo danas info u Magic babyu ako je moguće kupiti posebno i rekla je da ne i da bi nam sigurno CAM naplatili dosta novu košaru…
    Aaaaah, eto, kad sam se zaletavala

Murano su skuplja,kao ona imaju vise amortizera, to je sad opet neka najnovija verzija jer ima 2 murano modela. Meni su stvarno i jedna i druga prekrasna al evo bas mi je na kednom forumu cura odg da bas zato sta imaju vise amortizera su puno laksa za vozit i da se dobije vise opreme s murano nego s holland.
    Luce- nadam se da sam i tebi pomogla. Ja bas danas idem na primu 3(mislim da sam bas tebi govorila di je to jer jdino ih tamo u Splitu imaju) . Tamo cu ih narucit,jeftinija su nego na netu ako se placa gotovinom i ceka se 3-6 tjedana.

Puno ti hvala, je meni si rekla da ih samo tamo ima, onda cemo ih i mi tamo uzet ako su jeftinija kad se placa gotovinom... Hvalaaa
    Barbs i tebi hvala i super je krevetic...
    Suncokretice drago mi je da ti je super nalaz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.