Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Kolovoz 2017. 17:25

Violeta, tako i ja imam osjećaj... i pitala sam ga nešto vezano za bolove jer nekoliko dana za redom me dolje boli kao da ću dobiti mengu i rekao je da je sve to ok u granicama normala i da su to kontrakcije u pitanju... Svakako nije neka nepodnošljiva bol, ali je neugodna...  Kao da me nečime pretiške i kao da hoće vani, eto takav filing imam  
    DA, on je već preko 2KG! Ne mogu vjerovati koliko je dobio u samo 2 tjedna 

• Natasha555
    03. Kolovoz 2017. 17:46

Ajme Barbs pravi veliki decko!  
    Mene isto zanima kolko je moja Megi, u pon će nam biti 29+2. 
    Suncokretice- super za guk! 
    Ja sam kupila aventovu bočicu i mam dudu i još dobila jednu nuk bočicu pa imam za prvu ruku, mislim dojiti svakako, Al nek se nađe za svaki slučaj!  

barbs
    03. Kolovoz 2017. 17:57

Daaaa, bas je veliki decko mada tko zna... Mozda i pogrijese s vel bebe! 
    Natasha, slazem se... I ja mislim dojiti, ali bolje da se nadje bocica kod kuce 

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 18:23

Barbs ne pogrijeshe (ovi koji imaju dobar uzv uredjaj)
    Moji su rodjeni s 50gr tocnosti u prve dvi T.
    Dobrodosla u ekipu 2+
    Meni je isto psihicki lakse kad znam da smo to prevalili....sad mi je iduca granica 3 a kontam da ako je pred tjedan dana imala 2ipol da cemo to stic kroz 10dana. E onda sam na konju, brige me...i moze van ak hoce 

žena-majka-carica:)

barbs
    03. Kolovoz 2017. 18:26

Treca sreca, a to sam i mislila hahahaha
    Ja se molim da izdrzi do 15.9. Tek onda ce apartman biti spreman 

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 18:27

A ovo za nediranje doli vidish i yvoh gin je te skole "ne diraj dok ne treba"....cini mi se da ih je vishe takvih.
    Samo od sretne i malene pregledaju sve skupa svaki put?
    A ja sam isto htjela cut tu info dal dam zatvorena i dal se skratio cervix/koliko od proslog pregleda 3tj prije....da znam hocu li se sexat, plivat itd
    Pa sam ostala bez te informacije:( reko je gin: bolje ne dirat da ne postignemo kontraefekt.

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 18:30

Ti si nadobudna!! Do 15.9 a terminushe smo:)
    Ali dobro mi smo nebo i zemlja, ja trecerotka (jos s takvim sklonostima brzog/prijevrem otvaranja poznatima otprije) a ti si vec i pir odradila (ja bih se 100% bila pocela otvarat davno da sam tako djuskala..) i prva je trudnoca.

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 18:34

Inace volila bih i ja da predjemo makar 1.
    rujna
    ormar i ostala stolarija nece bit prije 
    pa bi mi to bilo nakomod jelte, da sve preuredim i s rukama u dzepu cekam Milu
    Ali evo...ako bude prije, sta sad....samo da sve bude ok s bebom, brige me.
    Bas sam danas kupila kompletic u orchestre (za izlazak bih jer je sladak mada nije prefensi) br54 ak se rodi tako dok su jos vrucine. A ako bi docekali termin bude joj to maloo.

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 18:46

Barbs jel maleni glavom dole okrenit? Moj je skroz dole glavom nisko, pa je dok rekla da odmaram i da zbog toga osjecam bolove dole. Moj je u 4tj dobio samo 0,500kg. Bas me zanima koliko ce imati na sljedecoj kontroli. 

• Natasha555
    03. Kolovoz 2017. 18:48

Samo nek bebe budu velike i zdrave! 
    Mene je moja do sad svaki put gledala kompletno, neznam jel ima neku granicu do kad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.