Violeta, tako i ja imam osjećaj... i pitala sam ga nešto vezano za bolove jer nekoliko dana za redom me dolje boli kao da ću dobiti mengu i rekao je da je sve to ok u granicama normala i da su to kontrakcije u pitanju... Svakako nije neka nepodnošljiva bol, ali je neugodna... Kao da me nečime pretiške i kao da hoće vani, eto takav filing imam
DA, on je već preko 2KG! Ne mogu vjerovati koliko je dobio u samo 2 tjedna
Ajme Barbs pravi veliki decko!
Mene isto zanima kolko je moja Megi, u pon će nam biti 29+2.
Suncokretice- super za guk!
Ja sam kupila aventovu bočicu i mam dudu i još dobila jednu nuk bočicu pa imam za prvu ruku, mislim dojiti svakako, Al nek se nađe za svaki slučaj!
Daaaa, bas je veliki decko mada tko zna... Mozda i pogrijese s vel bebe!
Natasha, slazem se... I ja mislim dojiti, ali bolje da se nadje bocica kod kuce
Barbs ne pogrijeshe (ovi koji imaju dobar uzv uredjaj)
Moji su rodjeni s 50gr tocnosti u prve dvi T.
Dobrodosla u ekipu 2+
Meni je isto psihicki lakse kad znam da smo to prevalili....sad mi je iduca granica 3 a kontam da ako je pred tjedan dana imala 2ipol da cemo to stic kroz 10dana. E onda sam na konju, brige me...i moze van ak hoce
žena-majka-carica:)
Treca sreca, a to sam i mislila hahahaha
Ja se molim da izdrzi do 15.9. Tek onda ce apartman biti spreman
A ovo za nediranje doli vidish i yvoh gin je te skole "ne diraj dok ne treba"....cini mi se da ih je vishe takvih.
Samo od sretne i malene pregledaju sve skupa svaki put?
A ja sam isto htjela cut tu info dal dam zatvorena i dal se skratio cervix/koliko od proslog pregleda 3tj prije....da znam hocu li se sexat, plivat itd
Pa sam ostala bez te informacije:( reko je gin: bolje ne dirat da ne postignemo kontraefekt.
Ti si nadobudna!! Do 15.9 a terminushe smo:)
Ali dobro mi smo nebo i zemlja, ja trecerotka (jos s takvim sklonostima brzog/prijevrem otvaranja poznatima otprije) a ti si vec i pir odradila (ja bih se 100% bila pocela otvarat davno da sam tako djuskala..) i prva je trudnoca.
Inace volila bih i ja da predjemo makar 1.
rujna
ormar i ostala stolarija nece bit prije
pa bi mi to bilo nakomod jelte, da sve preuredim i s rukama u dzepu cekam Milu
Ali evo...ako bude prije, sta sad....samo da sve bude ok s bebom, brige me.
Bas sam danas kupila kompletic u orchestre (za izlazak bih jer je sladak mada nije prefensi) br54 ak se rodi tako dok su jos vrucine. A ako bi docekali termin bude joj to maloo.
Barbs jel maleni glavom dole okrenit? Moj je skroz dole glavom nisko, pa je dok rekla da odmaram i da zbog toga osjecam bolove dole. Moj je u 4tj dobio samo 0,500kg. Bas me zanima koliko ce imati na sljedecoj kontroli.
Samo nek bebe budu velike i zdrave!
Mene je moja do sad svaki put gledala kompletno, neznam jel ima neku granicu do kad
Sortiraj odgovore
Najstariji