Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Kolovoz 2017. 07:25

Pupy, dobro da si isla na pregled!!!  Ajmeeeee, i ja bih bila u panici 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 07:26

Treca sreca, i ja sam primijetila! 

kleaiva
    03. Kolovoz 2017. 07:27

Drzte se Pupy! Sretno!
    Evo mi putujemo na moreeeee...starom cestom nema guzve, malo je i oblacno tako da nam nije ni vruce. Klinci spavaju 😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

03. Kolovoz 2017. 07:37

Na grozdje sam mislila da psi ne smiju 😂

03. Kolovoz 2017. 07:39

Pupy, dobro da si isla na pregled! Drzi se!! 🐥

• sretna
    03. Kolovoz 2017. 07:39

Pupy, ajmeee, miruj onda! Brzo ce 37 tt, sretno!

barbs
    03. Kolovoz 2017. 07:42

Ahahahahha, Yel, ja sam mislila da o nama pricas  Nas pas svasta jede 

• Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 07:50

Pupy

jutro curke, juce sam bila premorena da vam javim novosti… Bila sam jucer na hitnoj na kraju jer nisam imala mira.. Rekli su da mi je ispao sluzni cep, i imam blage trudove.. Koji mogu potrajat sve do termina.. Otvorena 3prsta, dali su mi nekvu injekciju za suzbijanje kontrakcija i rekli da mirujem maximalno koliko mogu, ali da i uz mirovanje moze krenut porod.. zadnji pregled je bio 14.7. Kada je beba izvagana 1950kg, a jucer je izvagali 2360kg.. Vele da je inace sve oke ,samo neka izdrzim barem do 37.tt…danas sam 35+6.. Znaci barem jos tjedan i pol..tako da, ja sam u panici 😂

Pupy pa kud nam se curka zuri?? Ma brzo ce tih tjedan i pol, izdrzi nam 😘😘

Jucer me nije bilo popodne, idem kasno navecer da vidim novosti, kad ono, skuzim da su tebi mozda poceli trudovi. Odma sam se i ja uspanicila, ma da je prekjucer doktorica rekla da nece jos skoro, al nikad se nezna. Sva sreca pa si ti spremna za razliku od mene.
    Javljaj nam se 🤞🤞🤞

url=https://lilypie.com]

• Natasha555
    03. Kolovoz 2017. 08:07

Jutro cure! Ja se naspavala čak,  neki polu leđa bok položaj nasla, tak sam se probudila 
    Kleiva-uživajte! 
    Pupy-izdrži!  
    Sretno danas na pregledima! Ja idem odnjet urin i knjižnicu obaviti dok još nije preeevruce. Stavila sam perilice da rade taman kad dođem da budu gotove. 
    Treca-i ja skuzila to za smajlice

• sretna
    03. Kolovoz 2017. 08:19

Yel 😂😂😂😂  ja sam isto mislila da mislis na nas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.