Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 14:41

Ja sam isto kupila Nukove dudice i bocicu jednu manju ako zatreba. Bila sam u nekoliko ducana i pronasla samo jednu staklenu bocicu, sto je mozda i dobro jer nebi znala izabrati da ih je bilo vise 😅

Mrezaste gace nisam nasla, nego neke jednokratne u mulleru, al nisam uzimala jer neznam dal dišu, potrazit cu jos. A uloske sam uzela vir 80 jer za ostale neznam kakvi su pa necu isprobavati. Cula sam i da ima nekih novih dm-ovih koje su ko vir samo dulje, al ih nisam nasla. Danas sam oprala torbu za rodiliste da je do vikenda konacno spremim. 

Navecer idem u razgledavanje rodilista. Bas sam znatizeljna ☺☺☺

url=https://lilypie.com]

• Mrvica
    03. Kolovoz 2017. 14:50

Suncokretice bas mi je drago da je guk dobar! 😎 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 14:54

Ja ne znam sta radit za bocice, vidim da ima isto po mjesecima a glupo mi je kupovati ako mi nece trebati posto planiram dojit. 
    A kontam da lako muz ode uzeti ako ne budem mogla dojiti i ako bude trebalo jer ima u svakoj vecoj trgovini bocica. 
    Ne zelim uzet pa ak ne treba sta cu s tim, a i tako u hodu ce nam trebat garant jos nekih stvari na pocetku sto necemo priprediti.

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 16:17

Ja cu uzet bocicu svakako...neku kvalitetnu. Makar mislim dojit. Ili za izdojeno ili za kap vode kad ja nisam tu...50 kn necu propast.
    Suncokretice bas mi je drago za guk. Tako smo i mislile! Super..

žena-majka-carica:)

barbs
    03. Kolovoz 2017. 17:06

Ja sam dobila pack AVENT bočica od svekića.  Dobro ih je imati, za svaki slučaj.
    Eto, mi smo došlo pred sat vremena skoro s pregleda. Vruče za poludjeti. Riješili smo i hzz i pregled i dm...
    Nije me pregledao vaginalno ovaj put  Rekao je da nema potrebe  Srećom pa me pregledao uvzom samo jer sam mu naglasila da je muž došao sa mnom i kako radi ne može uvijek doći sa mnom , pa me jedva jedvijadice pregledao...
    Jaaaao, velika mi je beba! 
    Evo slikice: 

• Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 17:09

I ja sam uzela jednu malu Nukovu, ako nece trebat odma bit ce za vodu kasnije. I ja sam mislila da ih ima u svakom ducanu, a na kraju sam jedva nasla kakvu sam htjela. A nisam se sjetila jedino u ljekarni pogledat.

• Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 17:13

Jel vi razlikujete kad beba ispupci koji je dio izbacila? Moj cesto gura sa lijeve ili desne strane nesta malecko, tolko da ga mogu uhvatit za to, a ja nikad neznam jel to rukica, nogica il sta drugo 🤔

barbs
    03. Kolovoz 2017. 17:15

Dena, ne, ne razlikujem!  Moj udara svugdje, ali ne mogu shvatiti čime 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 17:18

Barbs jel to beba preko 2kg? Hehe bitno da je sve dobro i da napreduje 😊
    Dena moj zna nogama lupat tako, ali on je vec namjesten za porod pa od prilike znam sta je gdje. Jedino kad mi se bas naguzi na jednu stranu, drugacije je. 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 17:22

I da pritisce me dole glavicom pa nekad zna bit bas neugodno, posebno dok hodam. Imam osjecaj kao da hoce van 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.