Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:17

Sretna, buchen je sapun?? 
    Hvala curke  Gledala sam taj ili s uzorkom... Koji je bio skuplji.... Pa sam kupila ovaj bez uzorka i 150 kn manje je bio... I kupilo smo madrac oko 400-450 kn... Anatomski i navlake se mogu skinuti pa je to presudilo..

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 12:17

A vi za psa govorili da ne smi grozdje   ja mislila mi trudnice.
    Upravo dosli s mora, koje osvjezenjeeee. 3 sata smo bili i vishe, lijepo sam se natocala i plutala gore neg ijedna baba tamo divoòta!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    03. Kolovoz 2017. 12:19
    Evo pogled😂 Krepavamo dok klina malo ne rashladi. Pa cemo popodne na kupanje😊
    Evo pogled😂 Krepavamo dok klina malo ne rashladi. Pa cemo popodne na kupanje😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:19

Treca sreca, neeeeeka ste!!! To mene sutra ceka u nadi da mi dr kaze da sam zatvorena...  Hahaha, ni ja nisam znala da se o psima pricalo 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 12:20

Yel ajme nisam znala, moj nikad nije imao nus pojava od grozda. Ali definitivno mu necu davat vise a ni cokolade. Neka gusta u drugom vocu i povrcu.

barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:20

KleaIva, preeeeedivno!! 
    Slijedeci tjedan idem iskoristit poklon bon u Mulleru kojeg sam dobila pa cu kupiti za maloga nesto... I sebi uloske... Cula sam da su tamo jedne slicne Chicchinim...

• Mrvica
    03. Kolovoz 2017. 12:21

Jastuk za dojenje u Kiku 129kn . Vidjela u katalogu , ne znam kakva je kvaliteta al eto, mozda kome treba ta info 😊 ima i posteljine u katalogu : 

http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/kik1?e=5420532/51622321

barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:22

Nada stara pokojna kujica Era je zderala grozdje GODINAMA... (imala je 13g)... Nikad nisra joj nijd bilo...

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 12:22

Treca sreca aaa divota bas si gustala 😊
    Kleaiva predivan pogled i lijep provod na kupanju, uzivaj 😊

barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:23

P.S. Nepismena sam radi mobitela 
    Mrvice, ja sam vidjela onu dekicu na medvjedica u karalogu od Kika... U Kiku 120 kn (mislim) a u Kauflandu platila na akciji 35kn... Bas sam ubola dobru priliku... Znam da nema veze za jastukom al eto jedne info 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.