Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Kolovoz 2017. 11:26

I me, uffff, to sam se baš ja jutros komentirala... Da ne moram ići u grad, ne bih ni išla. Ovo je pakao na zemlji...  Još kad se sjetim da oko 14 h moram ići na hzz i onda na pregled... Aaaajmeeeeee... Baš je previše vruće. Kome nije hića, nek ostane kod kuće u klimatiziranom. Eto mene, sjedim za kompom ispod klime i ovdje je miiiilina  Muž odmara na kauču dok se ne budemo trebali spremiti. Mislim da ćemo posuditi auto od svekića jer ima klimu ... S ovim mojim bi samo prokuhali...
    Jao, I me - što se tvoje majke tiče... Baš ne volim kad se netko toliko petlja... Isto tako su se njegovi nonići petljali kad smo rekli da se ne ženimo u crkvi, a i moji isto... Jaaaao, pa zašto, pa ovo, pa ono?!  Onda smo rekli: ma čekajte malo?! Ni vi se niste odmah ženili u crkvi nego tek kad ste krstili dijete... Kad mi budemo imali djecu (onda još nisam bila trudna) i kad ih budemo krstili onda ćemo se oženiti u crkvi, ako bude trebalo... Pa su šutjeli!  Uglavnom, ne znaju oni svoje granice, a trebali bi znati... 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 11:30

Ja bijelih tetrica imam 10 komada kod sebe, a nekoliko kod mojih... i 14 šarenih, ali bih još bijelih htjela... U magic babyu dođu 100 kn - 10 komada... Javite ako naiđete na neke akcije! 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 11:30
    Ovo nije normalno
    Ovo nije normalno

• ljeto777
    03. Kolovoz 2017. 11:43

ima u pepcu sarenih tetrica po 7 kn a bijelih po 3,5

barbs
    03. Kolovoz 2017. 11:46

Ljeto, hvala na odgovoru, ali nažalost, daaaaleko sam ja od pepca!  Mi u Puli toga nemamo... Imamo Magic babyu, Bipu, Muller, Dm i velike centre... 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 12:00

Yel nisam cula da ne smiju psi grozde, znam za cokoladu, iako moji nekad se pocaste i cokoladom. A jos jedu i cips i smoki hehe
    Barbs super je krevetic i dobra kupnja danas hehe 😊
    Te porubljene gazice vidjela sam danas u dm-u ali ne sjecam se koliko su, imas to i u mulleru, ma svagdje budu sam ne znam cijene. Ja sam narucila sarene preko tetra pelene, i uzela sam bijele kad smo kupovali kolica u trg.
    Mi smo prije pola sata dosli iz grada i odma sam otisla pod tus. Ajme smrdila sam po znoji uzas!!! A brisala sam se i vlaznima u gradu i dezic stavljala, a sise su mi doslovno bile mokre...nikad se tako nisam znojila i tako smrdljivo, bljakkk... bas hormoni lupili.
    Kupila sam Vir uloske ima dvije vrste, Vir 80 i Vir 90. Iskreno nemam pojma koja je razlika, jel vi znate? I uzela gace mrezaste oko 21kn, 5komada. I uzela dudu malom. I jos pastu za zube, vlazne, balzam, dezic i svakake gluposti i to ide u torbu za bolnicu. Imam 2 spavacice a Jos moram jednu pidamu i torba je spremna. 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 12:06

Vuoleta, fino si se i ti nakupovala!! 
    Znam da ih ima u centrima, ali jedna frendjca ih je kupila u baby center u kopru dok druga mi je rekla da cu najpovoljnije u Matic babyu... 
    Danas cu ionako proci u dm nakon pregleda jer sam vidjela neke akcije, pa da kupim nesto 
    Gdje ste rekli da su najbolje jednokratne gacice? Mrezice?? Mresice mislim u Mulleru???
    DJECJI SAPUN!!! Koji?? Da i to kupim u dmu! 😊😊😊😊

03. Kolovoz 2017. 12:12

Violeta, je je coksa, kava, alkohol, zacini, grozdje su opasni

• sretna
    03. Kolovoz 2017. 12:13

Ja sam za malog koristila bubchen od pocetka i jos uvijek koristim, ali toga ima samo u mulleru.
    Barbs, super je krevetic!

03. Kolovoz 2017. 12:13

Barbs, lijep je kindac, klasican, bijeli 👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.