Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Kolovoz 2017. 18:49

barbs pravi veliiiiiki decko!!! 
    mene bas zanima kolika ce biti ema na sljedecem pregledu!! ( kad ce vise taj 17ti??? ) sa 30tt je bila 1350g.
    oko pupka osjetim i vidim ruke i noge,jer je tanko i kao da svojom rukom mogu uhvatit nogu ili ruku,a tijelom mi je na desnoj strani stomaka..
    stalno osjetim pritisak ispod desnih rebara,tada mi je gin rekla ( na zadnjem pregledu) da me to lupa glavom! bas me zanima jel se u medjuvremenu okrenula.

Belle84
    03. Kolovoz 2017. 18:52

Mene svaki put pregleda i vaginalno (radi cervikometriju tj. mjeri duljinu cerviksa i gleda iscjedak pod mikroskopom), a onda napravi uzv preko trbuha. Ja sam mislila da svima tako mjeri duljinu cerviksa svaki put? 
    Mene zna ponekad malo boliti kao da cu dobiti mengu pa mi je rekla da slobodno popijem Normabel od 2mg kad osjetim to zatezanje.
    Barbs vidim da je i kod tebe razlika glave i trbuha po par tjedana...tak je i kod mene, prvo sam se uplasila al vidim da je to cest slucaj 😂 Glavata djeca 😂

• sretna
    03. Kolovoz 2017. 19:02

Barbs, veliki decko, neka je 😃
    Da, meni ginekolog obaveuno svaki put gleda vaginalnim uvz cerviks i zatvorenost i meni je draze da je tako

03. Kolovoz 2017. 19:18

Barbs velika je to bebica👏👏 neka samo raste i napreduje. Mi dosli s kupanja, bilo mi nekako hladno pa smo zbrisali gire...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    03. Kolovoz 2017. 19:23

Barbs bravo za velikog djecaka tako je i moj J bio 😍😍
    Pupy drzi se!! Jos malo i blizi ti se da izdrzis jos 2 tjedna ♡
    Suncokretice super za guk!! 
    Cure koja FB stranica vam je najbolja za tetra pelene a da je ok sa cijenom nisam pratila kako ste pisale hvala 😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    03. Kolovoz 2017. 19:58

Tea meni je 'Tetra pelene za djecu' najbolja, al mozda netko drugi ima neku jos bolju. Nego, kakav ti je tlak i secer, jel mjeris?

MY_life <3
    03. Kolovoz 2017. 19:59

Mame :)
    Uzela sam nalaz od ogtta i meni se cini da je sve u redu sve vrijednosti su ispod onih navedenih :)
    Moze savjet za spavanje jel planirate stavljati bebu na spavanje polozenu na leda ili na bok? Danas su nam na tecaju rekli da moze oba al iskusne mame sto vi preporucate? :)

luce <3
    03. Kolovoz 2017. 20:01

Maca jesi mozda izmjerila bebetto kolica kad su sklopljena? Zanima me jel mogu stat u gepek od naseg auto a da ne moram rastavljat kola,  to mi je vrlo važno 
    Tea cure su hvalile fb stranicu Tetra pelene za djecu  i ja sam s nje narucila jastuk za nosenke bebe , rolica za bočno spavanje, 15 sarenih tetri i 12 krpica 570 kn cjenovno mi pari ok, samo sto vise ne rade obicne bijele tetre pa to moram negdi drugo uzet 

babylove28
    03. Kolovoz 2017. 20:04

Nisam ni ja pošteđena mesarenja prstima svaki put😒

• Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 20:05

Evo mene, bila i nista ne vidjela 😑 Naime, neko vrijeme sam cekala i dosla je primalja i rekla da imaju veliku guzvi i nisu u mogucnosti odraditi obilazak. Al mozemo se javiti sljedeci tjedan i dogovoriti za pojedinacni termin, sto mi i bolje mozda pase jer moze i mm samnom.

Tolko je vruce da sam se jedva dovukla natrag. Mislila sam da ce mi noge otkazati. Cini mi se da je doslo vrijeme da ne izlazim vise bez pratnje, eventualno do ducana 😣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.