Pirka neki vjetric ali vruce je...danas me kuma zvala oa mi je rekla da ni ne pomisljam od 11 do 17 izac van na te vrucine da mi se ne ugrije plodna voda, da to moze bebi naskodit jako. Mislim, ni ne izlazim na sunce tada al i ovdje je vruce, tusnila sam se sad hladnom vodom i citam knjigu, dragi je bio na kupanju i sad hrce, a svekar je u vodi s kumovima. Neznam kak mu se da po tom jakom suncu😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi jos malo pa uskoci opet u more
Ja od 9am nisam provirila nosom iz stana, klimatiziram lipo i hvalim boga sta mi se potrefilo da bas ovih dana nemam obveza nikakvih. Ko naruceno!
Vicky sorry al ne znam.
Trenutno ti zavidim na klimi😌😌 e kad dodem doma radit ce 0-24😂😂😂😂
Samo obavijestila me sveki, kad je isla pobrat povrce s vrta da svekar ponese ovamo, da mi je kuca puna prasine, jel, kako majstori rjesavaju struju...pa se ne veselim povratku kuci😱😱
E da, barbs, pitala si za pregled. Redovni je i dalje 29.8. ali i sad 8.8. isto idem da gin iskontrolira situaciju.

Sanjchi samo se hladi i onda kasnije opet u more. Kod nas je isto vruce ali ja ne izlazim van do 19h i umirem u kuci, vec mi ovo sve ide na zivce, dosadno, nemogu lezat nit spavat, nemam sta radit po kuci i apsolutno mi se nista ni ne da...
Vec ova vrucina izlazi na usi 😯😏🙄

Na sto lice moje noge..ne bih nista rekla da ja stojim cijeli dan. Ali do sad sam vise od 60% vremena u sjedecem polozaji s nogama na povisenom..i bole me😥

Moja radi 0-24h....jadna milo mi ju, riknut ce (nece valjda sad! Ubila bih se)
A milo mi i nas kad nam dodje razlika od struje dat cu garant cijelu jednu porodiljnu na nj.
em vrtim mashine jednu za drugom vec mjesec dana, em klimu ne gasim 24/7.
Bit ce racun mashala!

žena-majka-carica:)
Violeta, jos cca sat vremena pa cu u bestezinsko stanje, u vodu😀
Evo moj pogled na more, nije fensi kao u Sretne i Trece srece ali je pogled na more😀

Uff bash su ti naaaaatekle
ali vidim nemas vena ni kapilara! Bar nesto...ta voda ce otic (a puknute kapilare i vene ne odlaze bez operacije )
Svakako pilaj dragog da masira....meni to dosta poboljsa stanje. Ali ne 1x dnevno nego bar 2-3

žena-majka-carica:)
Moja radi 0-24h….jadna milo mi ju, riknut ce (nece valjda sad! Ubila bih se)
A milo mi i nas kad nam dodje razlika od strujedat cu garant cijelu jednu porodiljnu na nj.
em vrtim mashine jednu za drugom vec mjesec dana, em klimu ne gasim 24/7.
Bit ce racun mashala!
Hahahhaha lijepo kad racun dode ti ga nrmoj otvarat, nek ga muz otvori..da te ne sokira😜

Treca sreca, bas jesu..i koliko god da ih drzim na stolcu me bole. A kad stanem..ajme...jutros sam se ustala i stala na noge, skoro mi suze krenule😭
A dragi i masaza😂😂😂😂 neznam sta bi to trebalo bit da on to napravi..za tako neke stvari je izasno lijen. I kad kazem: pocesi me po ledima, on to napravi dva pokreta i to je to😒😒 bas je sto se toga tice ZA NISTA😥😂😂

Vene i kapilare...ona velika na nozi sad miruje, bar to. Vidi se al nije mi onak iskocila van kako zna. A kapilare....sigurno ih ima tam di ja ne vidim (pod guzovima i taj dio nogu)😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji