Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Kolovoz 2017. 13:34

Ja sam vidjela u Bipi 1+1gratis Mustela  Ako nekoga zanima... Ali ne sjećam se iskreno kada je to bilo  
    Treca sreca, preko njihove stranice? 

02. Kolovoz 2017. 13:47

Slazem se da nije podstanarstvo najgora stvar na svijetu.
    Al posto su drugi izdaci prioritet (npr placanje srednje koju bi 'moj co'ek trebao zavrsit jer nije, a saznah prije dva mjeseca), i posto je tek poceo radit sad u 6.mjesecu, a meni je ugovor do kraja godine, onda je placat stan malo riskantniji i skuplji korak.
    Nisam placipi... i prosla sam dosta losih stvari u zivotu, znam da ni ovo sada nije buuhuu kraj svijeta, al nekad prisjednu neke situacije.

No dobro, bit ce bolje.
    Uzivajte 👍🏻

barbs
    02. Kolovoz 2017. 14:05

Ma Yel, samo ti izbaci to iz sebe!!  Kad god... Zato i jesmo tu.... 
    P.s. Ni ja ne radim nigdje zato nam je podstanarastvo zadnja opcija.... Ali srecom se oslobadja apartman za mj dana i koji dan pa mozemo biti na svome dok god nam NAPOKON dodju papiri za nadogradnju.
    P.P.S. jos jednom sam iskusila koliko je TESKO kad zivis s raznim generacijama, pogotovo s onim STAAAAAARIM.... Eto, ja kuham na jedan nacin, nona na drugi i ona meni sere da kako sam to izrezala krumpir i da TREBA biti veci.... Ako mi fitilj nije iskocio... Ali sam rekla: ok, ja cu vam srezati sada TAKO krumpir, a dolje cu rezati kako ja god pozelim!! 
    Nema vezeeeee... Jos MJESEC I POL 

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 14:10

barbs

Ni ja ne radim nigdje zato nam je podstanarastvo zadnja opcija…. Ali srecom se oslobadja apartman za mj dana i koji dan pa mozemo biti na svome dok god nam NAPOKON dodju papiri za nadogradnju.

Nisam ni ja radila do pred 4-5god...a podstanari smo bili 10 godina. Zato je nezakoniti crnčio, i nije mu bilo lako. Kao ni meni (kad bi on morao na poslovni put xy dana, a ja sama s njih dvoje malih, jer jbg ne možeš reći "ne" šefu ako ovisiš o tom poslu i to ti je jedina šansa za platit hranu i stan)
    Bitno je imat jednu "stabilnu" plaću u kući....a ako nitko od partnera nema nego ugovor na par mjeseci / godinu, nema se tu o čem pričat.
    Barbs još malo, pa ćeš rezat kumpire kak je tebe volja

žena-majka-carica:)

barbs
    02. Kolovoz 2017. 14:17

Srecom, imamo stabilnu placu, al ajd ... Imamo i gdje ziviti i navodno da nece uzimati turiste dok ne rijesimo nase stambeno pitanje...  
    Aaaaahhhhh, ma ja ga rezem kako hocu kad kuham kod sveki... Sama sam i nema nikoga tko hoda za mnom i prati sto radim... A njegovoj noni, koliko god da je lose, ocito nije tesko hodati za nama i pratiti nas 

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 15:38

Yel zao mi je radi svega ali tvoj dragi je tu jako kriv, prvo jer nije iskren, drugo jer sta se zenio i doveo zenu kuci ako se ne moze briniti za nju. Ja sam svom jos prije vjencanja jasno dala do znanja da necemo dugo s njegovima zivjeti. Ne znam kakva je situacija kod tebe, ali sve ti ovisi o muzu kako ce biti u zajednici. Jer ne mozes ti njegovim roditeljima nesta branit ili srat a on moze i moooozda on uspije malo srediti situaciju. Samo mora bit uz tebe. Moj je meni rekao da slobodno njegovima i drsko odgovorim jer on je uz mene i ima situacija kad i dan danas njegovima drsko kazem il ih podkajlam u nekim stvarima a muz sam kaze dobro si napravila, jer muskima x stvari ne smeta sto nama zenama smeta. 
    Ja ti svakako zelim da sto prije ili odete ili napravite sebi sve odvojeno, preporodit ces se.

• Vicky
    02. Kolovoz 2017. 15:52

Pozdrav zenice :-) 
    Nadam se da dobro podnosite ove vrucine :-) 
    Molila bih vas malu pomoc. Naime od prvog dana trudnoce imam problema s povisenim leukocitima i naravno nisu jos nista otkrili bez obzira sto se termin blizi. Ginekolog me vise ne salje na nikakve pretrage,nego cekamo da rodim pa da vidimo kakvo ce biti stanje s leukocitima. Danas sam cisto radi kontrole isla ponovno vaditi krv i napraviti KS i CRP. Leukociti su malo u padu,ali i dalje poviseni,a crp je dobar. E sad me zanima,u napomeni mi stoji neka oznaka 95/96..kaj to znaci? Jos ni na jednom nalazu nemam takvu oznaku..ginekolog mi je do pon na godisnjem,a ja sam jaaakoo radoznala..
    Hvala 

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 15:54

Je barbs...ali nadala sam se da su i trudnicke mazalice a ne samo to. Npr onu njihovu za noge bih probala, nju nisam (a sve ostale iz maternity linije su mi bile dobre) ....a to mi je sad fetish...zbog glupih kapilara

02. Kolovoz 2017. 15:54

Cure neznam kako vi ali ja se kuham.....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 15:57

Sanjchi jos malo pa uskoci opet u more
    Ja od 9am nisam provirila nosom iz stana, klimatiziram lipo i hvalim boga sta mi se potrefilo da bas ovih dana nemam obveza nikakvih. Ko naruceno!
    Vicky sorry al ne znam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI