Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    01. Kolovoz 2017. 13:55

Barbs super izgledas. Stomak.ti je bas lip. Ovako bi rekla da smo tu negdi po velicini stomaka samo sam ja tek 25+4 😂
    E i pregled mi je 16.8. Pisala sam par put al u sumi komentara se izgubilo. 
    Mozda odem i prekosutra u soc gin preventivno prije mora al mozda. To se ne mslim nit narucivat nego doc i cekat a to moram bila narucena ili ne😄

• Mamuka
    01. Kolovoz 2017. 13:59

20, 22, 23 i 25 tt. Jos smo na +4kg al imam stomak za +15. 😂
    Misko je bas dobro ojaca tako da sad kad se vrti i buba cili mi stomak poskakuje. Voli se naguzit na desnu stranu pa bude bas cudan stomak. A bome vise nije tako ni ugodno kad se vrti i udara.... Samo ono najgore tek dolazi.  

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 14:00

Senoritakova bas mi je drago sto je sve u redu i nadam se da ces sto duze izdrzati u komadu 😚
    Barbs ajme koji pogled zavidim ti heheh...i ja bih tamooo... i trbuscic bas fino raste.
    Nas pregled je 24.8. 😊
    Mi smo dosli doma od mojih, muz se naradio i eno spava a ja mal na netu pa cu kosu oprat i malo prilec. Vruce je ajmee.. 
    Stiglo mi je danas paketic od tetra pelena sto sam narucila i zadovoljna sam sa svime i brza je isporuka 😊😊

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 14:02

Mamuka

20, 22, 23 i 25 tt. Jos smo na +4kg al imam stomak za +15. 😂
    Misko je bas dobro ojaca tako da sad kad se vrti i buba cili mi stomak poskakuje. Voli se naguzit na desnu stranu pa bude bas cudan stomak. A bome vise nije tako ni ugodno kad se vrti i udara…. Samo ono najgore tek dolazi.

Bas ti je lijepo narasao stomacic i vidi se bas razlika. Moj mali isto udara, nekad bas boli kad lupi. Najgore bude kad i nogama i rukama stane lupati, sinoc je tak udaro pa ga tajo mazio i prico mu da ide spavat da ne lupa mamu stalno i da bude dobar. A meni lijepo bilo slusat muza kako prica sa sinom hehe

barbs
    01. Kolovoz 2017. 14:05

Mamuka, aaajmeeee, super je tebi na g.o.!!! Uzivaj dok se micica ne vrati i dok muz ne dodje s posla... I bas si zgoooodnaaaa!!  Kao sto sam napisala, datumi se laaaaakooo izgube u moru komentara... Il' u sumi hahaha 
    Violeta, predivna kolekcija!!  
    Hvala vam na komentaru o trbuhu! 
    Oh i daaaaa... U cet ujutro idemo s mojima kupiti krevetic i madrac. odmah cu rezervirati i  komodu o prematalicu, pa da sveki ide kupiti 
    A fali nam jos dosta toga.... Odnosno, tetra pelene, svedske pelene, jednokratne pelene, stvari za rodiliste, gaze, krpice... Uuuuuffff... Ali ok... To se doslovno kupi sve u isti dan 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 14:06

Mamuka, tebi je to druga trudnoca, pa je ocito da je veci trbuh... 

• Natasha555
    01. Kolovoz 2017. 14:11

Divne buše 
    Ja otisla do svojih na ručak,  ulicu dalje su ali sam za kuhala.  Sad kod njih malo odmaram pa doma, nećak od 5 g dolazi nakon vrtića na čuvanje pa ću se malo s njim zabvaljati 

• Mamuka
    01. Kolovoz 2017. 14:17

Violeta super stvarcice. Mi smo sa micicom.imali slican jastuk za nosenje. Drugacija boja al zvjezdice i jos je imao volancic oko glavice. Malo girly je moralo bit 😂 Zato sad sve to moramo opet kupovat. No dobro, nije neki trosak pa ajd.
    Barbs je druga al ovo je za cetvrtu. 😂 Sa micicom mi je stomak bio nekako sirok tj rasporedio se svagdi, a sad ide usko naprid pa jos imam struka. Al svaka T je na svoj nacin pa eto. 
    Vi ste onda prakticki spremni. Super. Nema smisla cekat zadnji tren da se te neke svari kupe kad znas da ti tribaju i ako znas sta zelis.
    Mi imamo jos tih nekih svarcica pokupovat, al to cu nakon mora rjesavat. Moramo se sad pozabavit i sobom za micicu. Pravit cemo veliki ugradbeni ormar i za to ce nam trebat vjerojatno oko 10 tis kn pa moramo rasporedit troskove za 8 i 9 misec. A u 9 je muz kum na vjencanju tako da imamo i tu veeeeliki trosak. Kad te krene.... 😝

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 14:33

uf moj treba bit kum na vjenčanju u prosincu, al do onda ćemo se valjda oporavit od ovih troškova sad oko baby opreme i oko ugadbenih/ormara...nadam se.
    super su vam bušice, a tebi Mamuka baš rapidno raste.....tak je i meni bio šok, pogotovo sad u trećoj (svaka T sve "žešće" to bude)...i drago mi je da si dočekala svojih #5minuta" za odmor...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    01. Kolovoz 2017. 14:35

Evo i nas!  Danas smo 34+2, ovaj put mi je radila samo ctg i vaginalni pregled i uzv na brzinu. Rekla je doktorica da nece jos tako skoro van. Dobila sam 600g u 2tj, ma da mislim, da je to vjerojatnije špek od dorucka 😅 Sljedeci termin je 16.8..

Senoritkova samo tako dalje, zbuckat ce se bebica, glavno da je zdrava 😊

Kiki meni su krv vadili pred 2 tjedna.

I kod nas je strasno vruce. Odoh i ja u vodoravni polozaj. 🙂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.