Senoritakova, drago mi je da ste jos 2u1, vjerujem da ce te izgurati i duze od 15.08. 😊 sretno!
Sretno cure na pregledima!
Senoritakova drago mi je da je sve ok, slazem se sa curama da cete vi jos dugo izdrzati, ma cak do termina! 😊
Kelaiva ima smjestaja, samo ukucaj na booking, jest da je limitiran izbor ali nade se. Mi evo jos nismo odabrali di cemo 😂
Ja sam nocas ok spavala, al smo se rano ustali jer sam isla vadit krv, sad gleda krvnu sliku jos jednom prije poroda. Jeste vi isto vadile?
Barbs bas vam je divno mjesto za kupanje, ja inace volim vise takve osamljenije plaze, nikad nisam bila fan gradskih.
Kiki, mene još nije poslao na KKS, ali su spominjali da pred kraj trudnoće pošalju... Pitat ću ga u četvrtak...
I ja isto volim osamljenije plaže... Mada smo često na gradske plaže ili na početku ljeta kad jedva ima nekoga... Inače smo barkom išli na more, bacili bi sidro i guštali, aaaali sada ne možemo jer ja ne mogu skakati Ali svakako ovdje gdje smo zadnja 2x bili je baš lijepo... Čisto je i nema puno ljudi
i more je otvorenije...
Senoritakova bas mi je drago da si se javila i da ste dobro. 😚
Barbs meni je sljedeci pregled 29.8. Hvala sto pratis mislis na nas 😊 i super ti je trbuscic
Ajme ja se jos uopce nisam slikala..morat cu pod hitno..😁
Mrvice, hvala! Ja se moram u čet/pet slikati radi usporedbe s tjednima
Inače sam se uvijek slikala čet/pet
E, super, upisala jesam, pa kad se i ostale budu javljale ćeš biti na listi Možda jesi negdje i zapisala, ali u moru komentara nisam registrirala.... moguće da je puno njih napisalo
Barbs buša ti je super!❤️
Starci od frendaca idu sutra doma sanitetom i u ok su stanju tako da bude sve ok i vjerovatno u petak putujemo bez beda😊
Ja cu na pregled iza 15.8. tako sam se dogovorila jer mi je sad ful ok, i obda imam
I ogtt i kks i urin pa cemo vidjeti stanje svega😊
Danas idemo kod kolegice na rockas...kupanje u privatnom bazenu😊 Prije dva tjedna je taman zavrsen tak da budemo imali pool party😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
KleaIva, drago mi je što su roditelji od frenda dobro! I uživaj na ročkasu!
I hvala na komentaru
Barbs lijepo napredujes! 😊 Mene je sada poslala vadit krv da vidi jel zeljezo ok, valjda u vecoj trudnoci zna nekad malo pasti pa se dodatno pije. Radila sam kks i na pocetku trudnoce i bilo je sve ok.
Kelaiva drago mi je da su dobro i super da idete! 😊
Bog cure!
Sritno svima sa.pregledima!
Senoritakova bas mi je drago da ste jos u komadu. Bit ce to sve super, Boga na pomoc. Sad jos par dana da bebac dobije malo salca i onda veselje. Nisam imala takvih problema ali virujen da ti nije lako. Samo mame izdrze svakakva cudesa zbog svojih malih ljubicica pa ces i ti. Sritno! ❤
Ja sam danas prvi dan na GO i uzivaaaam na najjace. Ustala sam se oko 7 i spremila micicu u tete cuvalice i.muza na posa a ja se vratila na spavanje. Spavala sam do 10 ipo i onda izlezavanje do 12 ipo. E to nisan radila od kad sam rodila, vise od 2 duge godine nisam spavala duze od 8 sati a kamoli se izlezavala 2 sata.
Tek sam maloprije popila kavu i poila kolac i sad idem kuvat rucak i peglat. Kupaonicu sam vec oribala prije kavice. Ahhh kako je lipo bit na GO i malo za promjenu sam. 😄
Kiki, eeee daaa... To mi je i rekao dr ... Za zeljezo... Bas cu ga pitati u cet!
Sortiraj odgovore
Najstariji