Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    31. Srpanj 2017. 11:22

P.S. Violeta, ja sam pitala da  S time da cu se u cet ujutro morati stediti sto se hrane tice jer tek u 15.20 sam narucena na UVZ i sestra ce me sigurno ruzno gledati 

barbs
    31. Srpanj 2017. 11:25

Sto se klokanice tice, moram vidjetu koju sam ja dobila od zene koja nam je prodala kolica... Al mislim da nije za preveliku kilazu.... 

treca_sreca
    31. Srpanj 2017. 11:29

barbs

Isto tako, dva STARCICA zive SAMI u stotinjak kvadrata i ne znam zasto bi im to smetalo, ali oni su bili navikli…

Sta da ti velim.
    Mi smo se vukljali po podstanarstvu, i u 35m2
    s djecom...
    a svekar&svekrva u stanu od 100, plus baka sama u 75 (znaci njih 3 u ukupno 175m2)
    10 godina.
    Ali sta reci....njihovi stanovi, njihova imovina, nisam ga ja ni zaradila. Moze mi bit krivo ali opet svjesna sam da nemaju oni nikakvu obvezu.
    Sad kad je baka otisla s ovog svijeta, prepustili su nam taj stan..prije tog 10god smo se dobrano napatili ali s druge strane - neki ne dobiju nikad!!
    Tako da ne treba bit pohotan i nezahvalan..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Srpanj 2017. 11:33

Klokanicu - vjerojatno ti nije dala (gratis) neku dobru. Tak da , nebitno koja kilaza, ja ne bih u svacem nosila dijete. Radi kicme svoje i - njegove!
    Na taj artikal se bas treba obratit paznja jer ako nosi ruznu staru robicu nece mu (bebacu) nista biti ali nosiljke i madrac i sl....su bitne za zdravlje. Kao i dobre cipele kad krenu hodati.
    na tim se stvarima ne stedi

žena-majka-carica:)

barbs
    31. Srpanj 2017. 11:40

Ma svakako meni nije krivo... To sam ja muzu vise puta rekla: to je njihovo i nemamo sta odredjivati gdje bi oni trebali zivjeti; kao npr i njemu je tesko palo sta nono neda da otkupimo stan od sina... Ja sam rekla da je to samo njegova dobra volja i da razumijem zasto mu je tesko jer je ti napravio za drugog sina (ne bitno kakvi su im odnosi i da li je ili nije to taj drugi sin zasluzio... Ali roditelji su mu) a to moj muz ne shvaca jer kao: KAKO mozes dati nesto nekome nezahvalnom. Uvijek mu kazem da ne prica gluposti jer se nije nasao u takvoj situaciju.. 
    Samo eto, bilo mi je krivo sto sam morala nositi kod svojih sve stvari (ljetno zimsku robu jel'-ovisi o sezoni ) a ovdje bi mi doslovno bilo u istom dvoristu... Ali sto je tu je... 
    Hvala Bogu smo odlucili kupiti NASU SOBU i nitko nam sada ne moze odredjivat gdje cemo stvari nositi 

barbs
    31. Srpanj 2017. 11:42

Opet ispadam nepismena!! 
    A za klokanicu se svakako slazem... Nije mi izgledala nesto extra tako da moguce da ju prodam za nesto sitno... I kupim neku kvalitetniju

barbs
    31. Srpanj 2017. 11:46

Aaajmeeeee, koje veseeeeeljeeee 
    Muz mi je isao u slatarnu gdje je pred 2 mj dao suziti prsten.... I tamo smo isli 3x po njega i kao, nema ga, nema ga... I mi vec mislili da su ga izgubili kad ono, zene koje tamo rade nisu ga uopce trazile kako treba... Bila je druga zena i rekla da je nas prsten tamo vec 2 mj ... Juhuhuuuu

barbs
    31. Srpanj 2017. 11:46

*zlatarnu

violeta1
    31. Srpanj 2017. 11:54

Barbs i ja kad idem kod svog ginekologa malo se suzdrzavam 😂 a kod ove druge doktorice sve je super hehe zena uopce ne gleda na kile 😁
    I da super za prsten 😊😊😊

barbs
    31. Srpanj 2017. 12:05

Ma Violeta, moj ginekolog ne gleda kg... Gleda ih više med.sestra koja mi je onaj put krivu kilažu izmjerila (jer sam NARAVNO došla poslije podne i to nakon ručka! ), pa zato moram sada pripaziti 
    Kaže muž: baš te briga za nju! HAHAHA
    Uffff, i ja sam sretna radni prstena jer nismo ga malo platili, a da su nam ga izgubili pitanje je da li bi nam isplatili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.