Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    31. Srpanj 2017. 12:19

Violeta mozda se mužu svidi pa se neces ni morati mučiti sa skidanjem kila 😉😉

Barbs ja kad radim "inventuru" u ormaru, baka redovito prekopa vrecu i pola povadi jer je to jos sve dobro 😣😅

Ja danas od 6 na nogama, generalka prvi dio u tijeku!! Sad rucak i odmor. Nadam se da cu zavrsit do kraja tjedna. ☺

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    31. Srpanj 2017. 12:31

Curke samo da se javim! Danas u 19 je pregled, jedva cekam i nervozna sam. Nadam se da je sve dobro! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kratim vrijeme koliko mogu, muz je na go pa je lakse. Bili smo jutros na kavi i dokrucku i sad se bacam na slaganje ormara (robe), sve samo da sto prije prode vrijeme! 😂😅 

• M@lena
    31. Srpanj 2017. 12:43

Kiki, sretno na pregledu!
    Zato se ja uvijek narucujem ujutro.
    Pojela bih se ziva do poslijepodneva! 😊
    Mene je sutra ujutro na pregled i zivo me zanima kolika je malena, jer meni trbuh smeta i dok sjedim koliki je i cini mi se dosta nisko! 🤔

barbs
    31. Srpanj 2017. 13:07

Malena, sretno i tebi sutraaaa!!!  
    Kiki, tek navecer?! Aaajmeeeeee... Izludila bih...
    I ja volim ujutro ici na pregled... Inace me naruci ujutro... Cudi me sto me ovaj put narucila popodne.... Nema veze... Tata svejedno dolazi s nama 
    Dena, nemoj se samo preforsirati...  meni moja nona vadi iz vrece... Aaajmeeee, i to mi ide na zivce... Toliko bespotrebnih stvari ima i ona, a nije ni svjesna hahahaha to im moras bacati po skrivecki i nece ni znati da ih nema ahahhahaha
    Ja radim rucak... Danas pasta bolognese... Mmmmm  i sama sam u klimi kod sveki... Blaaaazeeeeniiii miiiiirrrrr

treca_sreca
    31. Srpanj 2017. 13:09

i meni je počeo ima nekih tjedan+ smetati i dok sjedim, .ne mogu sjedalicu udobnu naći si - tj jedna od sto mi bude okej za sjest (evo jučer u emezete sam si nađla neku da mi je udobna pa sam rekla mužu da ju hoću nosim kući ali onda sam odustala od troška 600kn za još mjesec dana koliko ću biti 2u1)
    Pa onda još ako se najedem pa "ne mogu disat" aaaaaa...šta će bit do kraja! Zaboravila sam ovaj osjećaj bila...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Srpanj 2017. 13:15

ja pregled uvik stavljam popodne da muž ne mora izlazit s posla, tj trošit marendu na ginekologa a umjesto da sjedne/pojede nešto za odmor sebi...
    ormar - ja svoj čekam, peterokrilni je na putu (dostava/montaža kroz 10 dana od sad, ali ja se sve nekako nadam da će kroz 5-6dana doći prije nego mi se klinci vrate, jer imam tu dosta posla oko preslagivanja itd) a za ugradbeni još čekam jednu ponudu da usporedim i vidim tko će nam radit....a vrijeme istječe - treba šta prije dat na izradu jer već mi je malo vremena ostalo do bebice....a treba sve oprat i posložit...nadam se da budem danas/sutra dobila odgovore od svih koje sam pitala za cijenu.

žena-majka-carica:)

kleaiva
    31. Srpanj 2017. 13:17

Yel super je scenic...evo trazimo al jako je malo benzinaca a mi bi bas takav...jeftiniji je za odrzavanje ako se sto pokvari i tako a onda bi plin ugradili ako bi auto bio ok. Imamo jos opcija al polako...necemo se zaletavati. 
    Stvari- nisam tip koji cuva stvari al zato moj muz je pa je uvijek neka frka...sad kad je zatrpao tavan od 120 kvadrata je skuzio da ipak ima problem pa ce nas ciscenje cekati u proljece😂😂😂
    Evo nama i drva za ogrjev stigla danas...sad skuhati nekk meseko i pire krumpir i uzivanje.
    Viss me nista ne stisce i ne boli tako da cu na pregled iza 15.8. tek kad obavim i ogtt. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    31. Srpanj 2017. 13:19
    Evo moj kutak za uzivanje na terasi...jos je djelomicno nedovrsen al nasih ruku djelo je pa je slade😂
    Evo moj kutak za uzivanje na terasi...jos je djelomicno nedovrsen al nasih ruku djelo je pa je slade😂

kleaiva
    31. Srpanj 2017. 13:20

Jos moramo stol jedan prebojati umjesto ovog staviti i naravno cvijece i dekoracije😊

barbs
    31. Srpanj 2017. 13:59

KleaIva, lijep je taj tvoj kutak 
    Treca sreca, uuuuu bit ce tebi lijepo kad dodje ormar + ugradbeni ormar!!  LAJKAM 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.