mi smo tako neko vrijeme morali, nismo si jednostavno mogli uz podstanarstvo i dvoje djece još priuštit auto...i da ti ga netko pokloni (a tko će) treba to tankat gorivom, servisirat. Prvih 6god smo se snalazili svakako, tada ja nisam radila pa sam ih vukljala i pješke i busom...strava! Kad smo riješili auto, preporodila sam se.
Isto tako razlika od troja i petora vrata, kad imate dijete - nebo i zemlja. Ali doslovno. Ne kuži tko nije stotinjak puta ukopčao/iskopčao as i stavio/vadio dijete od 10ak kg na stražnje sjedalo kroz prednji otvor. A ja sam zbilja elegantna i u ta doba sam imala vrhunske leđne i gipka i sve, pa mi je bilo tlaka. Netko tko nije, mogu zamislit kako je njemu!
žena-majka-carica:)
Ma svakako nije lako biti bez auta, ali nazalost ponekad dodje do toga... Mi srecom imamo 4 auta u dvoristu + skuter i jos moj tata ima auto i sestra i njen muz, pa i da zagusti nam uvijek netko moze uletiti... Ali srecom pa imamo ustedjevine, mada je meni muz rekao da ono sto dobijem od stednje da si to zadrzim i korisrim za maloga i sebe, ali trudit cu se da koristim ono sto budem dobivala od porodiljnog jer zelim i dalje nastaviti stediti kad dodje vrijeme da si rijesimo stambeno pitanje..
Nije meni problem do onda da budemo u stanu od 30 kvadrata, ali znam koliko je za nas dvoje bilo tesko jer roba nam je bila i kod mojih i kod njegovih, a tako ce biti i sada (srecom pa ako nista drugo sada kmamo ogroman ormar i dolje u stanu cemo imati samo ono sto nam je potrebno itd)... Do ove godine su nam sralno sveki i nona kvocale... Kao, nije im smetalo, ali im je smetalo jer BAS u tim ormarima su stajale neke stvari... Npr kod none PLAHTE I DEKE ne koristene vec preko 10 g... A npr kod muza u sobi je sveki BAS htjela staviti sve za turiste... Da joj ne smetaju... Eto, a da stavimo zimsku i ljetnu robu u malom stanu, jedva da bi imali mjesta za ista jer ormar je jako mali hahahhahahaha
Naravno, svatko ima svoje prioritete u zivotu... Eto, moja sestricna je i auto i stan dobila i samo si trebaju benz placati i rezije i onda bi se nasla zaliti kako joj roditelji ne pomazu... Od takvih mi se bljuje, ali ima nas svakakvih....
Nadam se da cemo uskoro rijesiti i stambeno pitanje i auto ahahahhhaa Pa da budemo na miru
Ja sjedim na terasi... Pirka lagani vjetar pa uzivam dok ima zraka
i naravno, nitko me ne gnjavi
jao da, i nama su gooodinama stvari bile tako okolo (npr ljeti jesenkozimska roba, a zimi obrnuto, plus djecja roba kako što prerastu - pa dok ne dođe mladjem veličina od starijeg...inače sam prodavala jer tko bi s tim se zatrpavao)
tek kad smo prešli u 80+ kvadrata, smo imali mjesta za sve to držat u nas da ne gnjavimo starce.
Mada, ne zna zašto bi to njima bila gnjavaža (više je nama bilo to sve nosit vamo-tamo, svako par mjeseci) kad svekiji eto žive njih dvoje u stotinjak kvadrata (a nas 4ero u jedva 60 - logično je da "kipimo" sa stvarima....)
Sad smo u 75 pa nam je opet knap, pogotovo što nas je uskoro 5, ali ajd zato smo odlučili uložit u ugradbene i po mjeri da koliko možemo iskoristimo prostor za skladištenje..
Treca sreca to je druga stvar kad ne mozete uzet auto pa ste prisiljeni biti bez auta, a njegova seka mogli su kupit novi auto ali eto kad trose novce na gluposti, kad se ima ima se, npr.novce od dara su potrosili na sve najskuplje na djete(sad kad pricaju sta su oni kupovali jer mi se pripremamo, pa to rade bogatasi a ne prosjecni gradani ali eto imalo se pa se trosilo), vecere, cigarete i pivo. A tokom ovih godina isto tako zive, roba, cigarete i pivo. Svaki dan birtija i te spike, pa muz godinu dana je sjedio doma, nije htio radit, a moj muz ga htio zaposlit kod sebe u firmi pa je on poceo sprdat njegov posao, ono bolje mu je sjedit doma nego radit, sad je nasao posao na 2mj samo.
Barbs ne znam jesi ti pitala jel 2kg puno za 1mj, ja mislim da nije 😉😊
ja isto mislim da nije, ali moje mišljenje glede kilaže nitko ne uvažava pa šutim
šalu na stranu, meni je beba sad u 3tjedna razmaka izmedju dva pregleda dobila cca 800 grama....dakle ako ti je razmak veći onda je to još i više grama "na bebu otišlo" a ti si dobila tek nešto manje od 1kg...a to je opet uglavnom tekućina koja se pojačano zadržava (svima nam naotiču noge itd) i to ne znam zašto bi bilo puno/zabrinjavajuće!
Moj je u 4t dobio 500g 😊 a ja 1,800 sve ukupno, al sad sam dobila u par dana 1kg jer sam jela brzu hranu i slatko, tako da moram pripazit.😊
A muz me zeza cijelo vrijeme da ne smijem smrsavit prije sexa da vidi kako je s debeljucom 🤣🤣🤣 guza mu se svida jer sam dobila i guze hahahaha... a sad se ne sexamo tako da mora cekat jos najmanje 3mj hehe...iako ja kontam zima ce bit pa cu se manje kretat da necu ni vratit se na svoju kilazu brzo.
Treca srec, kuzimo se! Mojima nikada nije bio problem kad bih donijela robu kod njih, a njegova nona npr je prosle god stajala Iznad mene i gledala sto sortiram i govorila: aaa neeee... To ti sada po ljeti nece trebati... To mozes slobodno nositi mami!!
Isto tako, dva STARCICA zive SAMI u stotinjak kvadrata i ne znam zasto bi im to smetalo, ali oni su bili navikli da im jedna soba sluzi kao spajza za 3 omeksivaca i 5 galona vina i tone nepotrebnih stvari, a druga prazna soba im je slutila za veseraj i sivanje.... Imaju tone ormara po kuci sa nepotrebnim stvarima i onda ona meni: sta ce ti to tu? Nosi mami! Pa joj je moj muz rekao da sta ce njoj tone cipela koje nikada ne nosite? Da zasto ih ne pokloni nekome... I eto, ove godine govori kako mora vidjeti sto ce nositi i necakinji proslijediti da nisi u karitas, ali jos nije krenula sa sortiranjem
i onda kad meni gleda u vrece: to ti je za baciti?! A ja govorim: da... I ona meni: eeee da... Treba gledati sta se nosi, sta ne, sta nije dobro baciti... I dodje mi da joj kazem: ajmo vidjeti sto VAMA ne treba (otvorili bi BUVLJAK hahahha)
Ah joooojjjj, daaaaaaa, vas ce uskoro biti 5 KAKO LIJEPOOOO
Moj mali je u 26.tj tezio 1103g a u 30.tj 1700g
Sto se seksa tice ahahahahhahahha
Moj muz je rekai: a patronazne sestre su na tecaju rekle da nakon 30.tj nema seksa!!!!
Jjjjeeeeejjjjjjjj ... A on se toga drzi hahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhaha
Samo info...tko ce kupit ergobaby nosiljku ili ima otprije...
na mojekrpice je izasao oglas za umetak. 90kn
ne znam koliko je inace ali provjerite po webu
rijetko se takve stvari prodaju povoljno pa...ako nekom treba
Sortiraj odgovore
Najstariji