Barbs buša ti je super!❤️
Starci od frendaca idu sutra doma sanitetom i u ok su stanju tako da bude sve ok i vjerovatno u petak putujemo bez beda😊
Ja cu na pregled iza 15.8. tako sam se dogovorila jer mi je sad ful ok, i obda imam
I ogtt i kks i urin pa cemo vidjeti stanje svega😊
Danas idemo kod kolegice na rockas...kupanje u privatnom bazenu😊 Prije dva tjedna je taman zavrsen tak da budemo imali pool party😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
KleaIva, drago mi je što su roditelji od frenda dobro! I uživaj na ročkasu!
I hvala na komentaru

Barbs lijepo napredujes! 😊 Mene je sada poslala vadit krv da vidi jel zeljezo ok, valjda u vecoj trudnoci zna nekad malo pasti pa se dodatno pije. Radila sam kks i na pocetku trudnoce i bilo je sve ok.
Kelaiva drago mi je da su dobro i super da idete! 😊

Bog cure!
Sritno svima sa.pregledima!
Senoritakova bas mi je drago da ste jos u komadu. Bit ce to sve super, Boga na pomoc. Sad jos par dana da bebac dobije malo salca i onda veselje. Nisam imala takvih problema ali virujen da ti nije lako. Samo mame izdrze svakakva cudesa zbog svojih malih ljubicica pa ces i ti. Sritno! ❤
Ja sam danas prvi dan na GO i uzivaaaam na najjace. Ustala sam se oko 7 i spremila micicu u tete cuvalice i.muza na posa a ja se vratila na spavanje. Spavala sam do 10 ipo i onda izlezavanje do 12 ipo. E to nisan radila od kad sam rodila, vise od 2 duge godine nisam spavala duze od 8 sati a kamoli se izlezavala 2 sata.
Tek sam maloprije popila kavu i poila kolac i sad idem kuvat rucak i peglat. Kupaonicu sam vec oribala prije kavice. Ahhh kako je lipo bit na GO i malo za promjenu sam. 😄

Kiki, eeee daaa... To mi je i rekao dr ... Za zeljezo... Bas cu ga pitati u cet!

Barbs super izgledas. Stomak.ti je bas lip. Ovako bi rekla da smo tu negdi po velicini stomaka samo sam ja tek 25+4 😂
E i pregled mi je 16.8. Pisala sam par put al u sumi komentara se izgubilo.
Mozda odem i prekosutra u soc gin preventivno prije mora al mozda. To se ne mslim nit narucivat nego doc i cekat a to moram bila narucena ili ne😄

20, 22, 23 i 25 tt. Jos smo na +4kg al imam stomak za +15. 😂
Misko je bas dobro ojaca tako da sad kad se vrti i buba cili mi stomak poskakuje. Voli se naguzit na desnu stranu pa bude bas cudan stomak. A bome vise nije tako ni ugodno kad se vrti i udara.... Samo ono najgore tek dolazi.

Senoritakova bas mi je drago sto je sve u redu i nadam se da ces sto duze izdrzati u komadu 😚
Barbs ajme koji pogled zavidim ti heheh...i ja bih tamooo... i trbuscic bas fino raste.
Nas pregled je 24.8. 😊
Mi smo dosli doma od mojih, muz se naradio i eno spava a ja mal na netu pa cu kosu oprat i malo prilec. Vruce je ajmee..
Stiglo mi je danas paketic od tetra pelena sto sam narucila i zadovoljna sam sa svime i brza je isporuka 😊😊

20, 22, 23 i 25 tt. Jos smo na +4kg al imam stomak za +15. 😂
Misko je bas dobro ojaca tako da sad kad se vrti i buba cili mi stomak poskakuje. Voli se naguzit na desnu stranu pa bude bas cudan stomak. A bome vise nije tako ni ugodno kad se vrti i udara…. Samo ono najgore tek dolazi.
Bas ti je lijepo narasao stomacic i vidi se bas razlika. Moj mali isto udara, nekad bas boli kad lupi. Najgore bude kad i nogama i rukama stane lupati, sinoc je tak udaro pa ga tajo mazio i prico mu da ide spavat da ne lupa mamu stalno i da bude dobar. A meni lijepo bilo slusat muza kako prica sa sinom hehe

Mamuka, aaajmeeee, super je tebi na g.o.!!! Uzivaj dok se micica ne vrati i dok muz ne dodje s posla... I bas si zgoooodnaaaa!! Kao sto sam napisala, datumi se laaaaakooo izgube u moru komentara... Il' u sumi hahaha
Violeta, predivna kolekcija!!
Hvala vam na komentaru o trbuhu!
Oh i daaaaa... U cet ujutro idemo s mojima kupiti krevetic i madrac. odmah cu rezervirati i komodu o prematalicu, pa da sveki ide kupiti
A fali nam jos dosta toga.... Odnosno, tetra pelene, svedske pelene, jednokratne pelene, stvari za rodiliste, gaze, krpice... Uuuuuffff... Ali ok... To se doslovno kupi sve u isti dan

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji