Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?
I meni se čini da je tako jer inače ne jedem slatko doma uopće, možda ako sam jednom tjedno pojela ali nešto sitno pa čisto sumnjam da mi je to moglo podići razinu šećera iznad granice. Tu količinu šećera koju sam popila na OGTT-u ne unesem u sebe u mjesec dana, užas
Test se radi tako da dobijem tamo 3 glavna obroka i 2 međuobroka (normalna hrana) i mjere mi šećer svakih 3 sata.
Ako mi je doma dobar, trebao bi biti i tamo pa samo preporučuju da se pazi na prehranu, što i inače radim...
U svakom slučaju vam se javim kad sve završi!

Senoritakava bas mi je drago da si se javila i da ste jos u jednom komadu i nadam se da cete se i dalje tako dobro drzati... Zene su super junakinje sta izdrze sve za svoju djecu

Suncokretice, svakako nas sutra ažuriraj!
Dobro si napisala, Luce!
Natasha, nadam se da će te pregledati
Super je nama na moru Netko bi eto dao sve da živi na moru dok drugi rijetko kad idu na more...
Ja sam sada počela samo s mužem ići jer gradske plaže su prekrcane, a tamo gdje smo danas išli trebaš doći autom i hodati nekih 10ak min i to me izmori od vrućine, pa bolje da ni ne idem sama. Moguće da ćemo i sutra ujutro otići
Nemamo nikakvih obveza

Senoritakova, drago mi je da ste jos 2u1, vjerujem da ce te izgurati i duze od 15.08. 😊 sretno!
Sretno cure na pregledima!

Senoritakova drago mi je da je sve ok, slazem se sa curama da cete vi jos dugo izdrzati, ma cak do termina! 😊
Kelaiva ima smjestaja, samo ukucaj na booking, jest da je limitiran izbor ali nade se. Mi evo jos nismo odabrali di cemo 😂
Ja sam nocas ok spavala, al smo se rano ustali jer sam isla vadit krv, sad gleda krvnu sliku jos jednom prije poroda. Jeste vi isto vadile?
Barbs bas vam je divno mjesto za kupanje, ja inace volim vise takve osamljenije plaze, nikad nisam bila fan gradskih.

Kiki, mene još nije poslao na KKS, ali su spominjali da pred kraj trudnoće pošalju... Pitat ću ga u četvrtak...
I ja isto volim osamljenije plaže... Mada smo često na gradske plaže ili na početku ljeta kad jedva ima nekoga... Inače smo barkom išli na more, bacili bi sidro i guštali, aaaali sada ne možemo jer ja ne mogu skakati Ali svakako ovdje gdje smo zadnja 2x bili je baš lijepo... Čisto je i nema puno ljudi
i more je otvorenije...

Senoritakova bas mi je drago da si se javila i da ste dobro. 😚
Barbs meni je sljedeci pregled 29.8. Hvala sto pratis mislis na nas 😊 i super ti je trbuscic
Ajme ja se jos uopce nisam slikala..morat cu pod hitno..😁
Mrvice, hvala! Ja se moram u čet/pet slikati radi usporedbe s tjednima
Inače sam se uvijek slikala čet/pet
E, super, upisala jesam, pa kad se i ostale budu javljale ćeš biti na listi Možda jesi negdje i zapisala, ali u moru komentara nisam registrirala.... moguće da je puno njih napisalo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji