aaaaa plakat ću za auto.
Scenic je super glede volumena, može proć i za dvoje-troje djece
baš ste jeftino prošli Yel, to je neko starije godište onda (jel ima klimu)?
Meni je kilma must-have, uz dišne tegobe koje imam ne mogu si priuštit ljeti vozit se u autu koje ju nema.
Gaćice za iza poroda - koriste se ovakve s rastezljivom mrežicom...
žena-majka-carica:)
Juuutrooo
Sretno danas cueama na pregledu!
Dlaka na trbuhu imam Dlakava sam ja zena Hhahahaha
Ne previse, ali zivciraju
Sretna, uzivajteeee!!!
Mi imamo OPEL CORSU.... I dobra je... Al kolica jedva stanu i na 3 vrata je... I nema klimu Razmisljamo o novom autu...
Ljudi - ah joooojjjj uvijek su dosadni i postavljaju glupa bespotrebna pitanja.... Kao eto, njegova nona Ili susjeda me nije 2 dan vidjela jos pred 2 mj i ona: aaaaa mislila sama da si isla roditi... A ja na pola trudnoce... Al ok ..... Iskljucis se s vremenom. Jedino kad te uhvati nalet hormona Hahahha
Dali smo jucer i kumu fotobook i bas je bio sretan Jos mojim roditeljima, nonama i kumi i gotovooo
Veceras je druzenje kod kume... Jesti cemo palacinke... Ako nas bude 4 igrat cemo i Activity...
Sad se muz digao... Radi kavu i onda ide u grad... Valjda ce uspjeti dobitu arhitekticu .. a jucer sveki rekao za komentar o nonicu vezano za stan od strica i ona se naljutila i tekla: sad i ako ti ga ponudi jednoga dana, nemoj ga prihvatiti jer je previse poceo fantazirati, ali ja nemam nazalosr pravo glasa (to nije njen otac).... I muz je, na moje iznenadjenje, rekao da ako se ne bude mogao napraviti sran na dvije etaze odlazimo odavdjevi kupujemi stan jer nemamo drugih opcija...
auto s troja vrata - uuuuu to mi je tek išlo na živce. Kad imaš dijete tj bebu koju moraš iza stavit u as, to je noćna mora. Pogotovo ako nemaš baazu za as (bilo isofix, bilo easybase npr za mc koja nije isofix pa može i na starije aute se ugradit) nego moraš svaki put as pojasom vezivat. Treba imat dobru kičmu!
Barbs ako imate priliku (financijski) svakako bi bilo pametno maknut se na 5ora vrata.....
žena-majka-carica:)
Oglas prodajem paket inkontinencijskih gacica 😂😂😂😂
Mi smo taman zamjenili karavan za limuzinu kad smo saznali da nam dolazi beba. Ja nisam bila odusevljena jer meni i bez dijece treba prostora u autu, al eto, ovaj put je bio red na muza da bira. Sad mi je reko u subotu da se raspito o krovnom kovcegu, pa ako zelim da samo kazem. 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Heeej cure...evo i mene...jucer smo se smjestili, slozoli solarne, obavili kupanac i tako..danas jos treba pogledat sto u kuhinji ostaje a sto bacam, pospremit jos malo. Sad kafenisemo u Geniusu pa idemo obavit soping hrane i ostalih potrepstina.
Sretna, hocete bas u Pag ili? Mozda se sretnemo😜 mada se mi ne kupamo na gradskoj plazi nego na "svojoj" do koje imamo 150 m od bungalova...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Za ovo ljet
Za ovo ljeto ce bit dobro i ovako, pa za iducu godinz cemo to malo dotjerat, ima posla ali imamo nesto svoje na moru. Tako da zadovoljna sam☺
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji