Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:16

Suncokretice, držim fige da GUK bude uredan! 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:18

Eto, ovdje smo se već 2x kupali! 

01. Kolovoz 2017. 11:29

Barbs, wooooooow koji divan prizor! 😛

Cure koje idete na pregled, sretno 😘😘

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:37

Senoritakova taaako mi je drago! Najbolje te kuzim mislim od svih ovdje radi iste situacije u prvoj T i znam koliko je to psihicki tesko. Samo nastavi u istom ritmu i dogurat cete vi jos koji tj da se bebica "ugoji" a najbitnije se dosad razvilo. Sretno i dalje!
    Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:38

Barbs pogled je ludilo! Mene samo brine sta mi pari zafrkano uc...bar u ovom stanju sad ovak trutava kak jesam.

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:40

Malena nam je jutros na pregledu (cekamo report! ) i tko josh?

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:43

Inače smo se ovdje kupali i prošle godine, kad barkom ne bi išli. Navodno da za vikend idemo s kumom i curom njegovom na otok... U nadi da se neće pogoršati vrijeme  Ovdje smo oko 8 ujutro bili i samo neki ilegalni šatoraši su bili... Nitko više. MILINA 
    Treca sreca, jao, kad si mislim kroz što si prošla i kad znaš kroz što prolazi Senoritakova.... Užas... Ali drago mi je što ste obje i što je Senoritakova i dalje 2u1... Inače, super je za uči jer priroda je učinila stepenice od stijena  A i muž je bio ispod mene, pa bi mi pomagao  
    Ali super je tamo! Nikoga nema čak i poslije podne... Ima ljudi, ali ne sada da se moraš gurati s drugima... MILINA 
    Samo me moj zgubljeni muž jučer isparanozirao i rekao: a možda si se otvorila!  Koji lik! 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:44

Edit: * drago mi je što ste obje izdržale 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:48

Buba mara, Dena1009 i Aleksandra su također na pregledu.  Danas... Nisam sigurna ako su ujutro, popodne, navečer.
    Čekamo vijesti 
    Nisam stavila popis... Kad se one jave s novim informacijama i novim datumima, hoću. 
    Sutra nitko nema, a u četvrtak smo na redu MomOf2017 i ja. 
    Nemam od nekih nove termine pregleda.
    Treca sreca, za tebe znam da nekoliko dana prije pregleda dogovoriš termin.
    Rasporedi mi nedostaju od ovih mamica:
    Ineska-

Dorja-
    Mamuka-
    Hope-
    Marijana-
    Maca-
    Galu-
    IvanaIvica-
    Violeta-
    Mrvica-

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:49

Natasha, ako se ne varam, ti sutra imaš pregled, a ne 7.8.? Ili ostaje i pregled 7.8.? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI