Barbs, wooooooow koji divan prizor! 😛
Cure koje idete na pregled, sretno 😘😘
Senoritakova taaako mi je drago! Najbolje te kuzim mislim od svih ovdje radi iste situacije u prvoj T i znam koliko je to psihicki tesko. Samo nastavi u istom ritmu i dogurat cete vi jos koji tj da se bebica "ugoji" a najbitnije se dosad razvilo. Sretno i dalje!
Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?

žena-majka-carica:)
Barbs pogled je ludilo! Mene samo brine sta mi pari zafrkano uc...bar u ovom stanju sad ovak trutava kak jesam.

Malena nam je jutros na pregledu (cekamo report! ) i tko josh?

Inače smo se ovdje kupali i prošle godine, kad barkom ne bi išli. Navodno da za vikend idemo s kumom i curom njegovom na otok... U nadi da se neće pogoršati vrijeme Ovdje smo oko 8 ujutro bili i samo neki ilegalni šatoraši su bili... Nitko više. MILINA
Treca sreca, jao, kad si mislim kroz što si prošla i kad znaš kroz što prolazi Senoritakova.... Užas... Ali drago mi je što ste obje i što je Senoritakova i dalje 2u1... Inače, super je za uči jer priroda je učinila stepenice od stijena A i muž je bio ispod mene, pa bi mi pomagao
Ali super je tamo! Nikoga nema čak i poslije podne... Ima ljudi, ali ne sada da se moraš gurati s drugima... MILINA
Samo me moj zgubljeni muž jučer isparanozirao i rekao: a možda si se otvorila! Koji lik!

Buba mara, Dena1009 i Aleksandra su također na pregledu. Danas... Nisam sigurna ako su ujutro, popodne, navečer.
Čekamo vijesti
Nisam stavila popis... Kad se one jave s novim informacijama i novim datumima, hoću.
Sutra nitko nema, a u četvrtak smo na redu MomOf2017 i ja.
Nemam od nekih nove termine pregleda.
Treca sreca, za tebe znam da nekoliko dana prije pregleda dogovoriš termin.
Rasporedi mi nedostaju od ovih mamica:
Ineska-
Dorja-
Mamuka-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Violeta-
Mrvica-

Natasha, ako se ne varam, ti sutra imaš pregled, a ne 7.8.? Ili ostaje i pregled 7.8.?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji