Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    30. Srpanj 2017. 22:24

treca_sreca

Zamaraju se samo oni koji svojim vlastitim zivotom nisu dovoljno zaokupirani/ispunjenu.
    Oni koji su zadovoljni, zive svoj zivot i *ebe ih se kako drugi zive i sta rade (dok to nesto eventualno loshe utjece na njjih)
    Ja spadam u ovu drugu skupinu, bogu hvala..

Totalno si u pravu... Potpisujem sve... 
    Mene toliko nerviraju dlake da sam ih u 2 puta skinula secernom pastom, mislim nije da mi je predlakavo al me nervira

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 23:03

Dlake na trbuhu su mi tanke i posvijetle od sunca tako da s tim nemam brige. Al zato sam po rukama i donjem dijelu leda ko majmun pa se moram sva depilirati😂😂😂 na nogama su mi se skroz stanjile i posvijetlile od stalnog depiliranja voskom i epilatorom...a ostalo diram samo po ljeti pa onda nije dobar ucinak na rukama😂 A jos i taj trbuh bolje da ne diram😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    30. Srpanj 2017. 23:21

Mi sutra idemo na Pag na jedan dan da malo promijenimo okolinu 😊

• Dena1009
    31. Srpanj 2017. 00:52

Dlake - imam na trbuhu al se inace ne vide jako, dok sad u trudnoci su bas ojacale, dok na nogama bas suprotno, inace su tamne i guste, a sad ko da su oslabile i ne rastu tako brzo.

Jednokratne gacice - spomimjalo se da ih je dobro uzeti za poslje poroda, jel ste to mislile na one sta upijaju (inko gace) ili na one mrezaste?? Ja sam jucer kupila inko, pa sad nisam sigurna, a ne bih se htjela bas obrukat 😅

url=https://lilypie.com]

• sretna
    31. Srpanj 2017. 04:34

Dena1009

Dlake- imam na trbuhu al se inace ne vide jako, dok sad u trudnoci su bas ojacale, dok na nogama bas suprotno, inace su tamne i guste, a sad ko da su oslabile i ne rastu tako brzo.

Jednokratne gacice -spomimjalo se da ih je dobro uzeti za poslje poroda, jel ste to mislile na one sta upijaju (inko gace) ili na one mrezaste?? Ja sam jucer kupila inko, pa sad nisam sigurna, a ne bih se htjela bas obrukat 😅

Na mrezaste gacice 😊

31. Srpanj 2017. 07:27

Jutro drage, opet ustajanje u 7 ko da me nesto zove...
    Imam malo dlaka na trbuhu, skidam voskom.

Kleaiva, gledate scenica? Mi super zadovoljni s njim, kupili ga u 5.mj ove godine, megane scenic i nakon clia mi je space shutle. Odlucili se upravo zbog tog sto je veci auto i povisen, divota, i manje me strah od sudara (u 4.mj me pobro jedan karavan, ja sam bila u cliu, dobro da je rezervna guma bila ispod gepeka jer bi zdrobilo auto do vozaca, od covijeka koji me lupio, prednji dio je zgnjecen do sajbe, uzas)
    Uglavnom, mi smo kupili polovni, isli u Kutinu i stvarno jeftino prosli! Diesel 1,9 motor.
    Ako cete traziti polovni, gledajte i na 'indexu' oglase, na njuskalu je sve slabija ponuda! 
    👍🏻

31. Srpanj 2017. 07:29

Clia sam platila prije dvije godine 2 soma eura, a ovog 2700??

31. Srpanj 2017. 07:30

Razlika nebo i zemlja za tu razliku

31. Srpanj 2017. 07:35

Treca sreca, istina, zamaraju se ovi sta nemaju svog posla nego guraju njusku di ne treba! 
    Kad sam bila u vezi bila su pitanja 'kad ce svadba', pa se ozenite onda 'kad ce beba', a mi nismo htjeli, boze mi oprosti sjecam se da sam znala pop... i reci 'nece se primit', pa ak ih vec zanima nek im bude neugodno od odgovora

• Natasha555
    31. Srpanj 2017. 07:39

Dlake- inače depiliram noge i prepone, nema ih puno. Po trbuhu sam primijetila neke sitne u trudnoći sad.
    Inače, trebala bi i šisanje obaviti sad u 8 mjesecu taman do zime da izdrzim  kad budem neku rutinu uhvatila s bebom.
    Auto-Nama u zimi Šta o neki polovnih koji smo imali pa smo sad odlučili noviji, kupili golfa 6 isto karavana da sve fino stane 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.