Sretna ovo za cekanje u redu...dobro joj je rekao muz!
Boze kako obraza imaju..
Kupanje u trudnoci - nisam primjetila da itko cudno gleda...al svi gledaju i pocmu cesto pricat sa mnom (uvik nesto pozitivno i dobronamjerno, evo jutros me isto neka starija zena "bravo kako ste pametna trudnica pa lipo plivate, lakse cete se porodit" a ja se mislim e zeno moja u mene i bez plivanja bude to express...ali ne da mi se ulazit u rasprave pa se samo nasmijesim...nije nista lose ni ruzno htjela zena rec...a sta ona zna)
žena-majka-carica:)
Barbs uciteljica sam razredne bila do sada...ovu jesen nakon 8 godina se vracam na informatiku jer je to ugovor za stalno😊 I bas se veselim vecim klincima i vecim izazovima😊
Treca sreca…mi imamo puntica zasad i on ve mi trebati za posao...sad nam treba i drugi auto zbog muzevog posla pa trazimo neki veci da onda bar imamo mjesta😂😂😂 gledali smo renault scenic, citroen xsara il kak se vec pise😂 Ili megane karavan...onako nesto do max 25 000 kn da si mjesecno na 2 god otplacujemo kao prisilnu stednju😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Muz na porodu...za mene luda tema. Prvi porod nije isao...napatila se ja i bolje bi bilo da je bio samnom, drugi porod isto nije bio i nije mi falio sve dok nisam rodila u 3 i 15 u noci a on je zaspao kod frenda par km dalje a dogovorili smo se da ce doci cim rodim pa sam bila ljuta i razocarana al to tek nakon par mjeseci kad sam se skulirala i shvatila da sam bila sama samcata usred noci i mogla crknut a da nitko ni ne zna osim sveki koja je u polusnu cekala.😰 Sad sam rekla da ide pa makar padao u nesvjest ili cekao pred vratima radone😂😂😂😂
E da...kupanje u trudnoci...nitko me nije cudno gledao vec su me svi ispitivali da kak smo se odlucili na trece i slicno sto mi ide pomalo vec i na zivce😂😂😂
Mene samo jedna susjeda starija tak eksplicitno bas pitala: "aaaa vidim da si trudna - jeste planirali ili slucajno?"...i bas nekim glupavim tonom je to rekla....a kcer joj je rastavljena ( i ima sina iz tog braka koji je vrsnjak s mojim najstarijim) pa je mozda malo isfrustrirana na te teme brakova djece i sl.
Svakako lijepo sam joj odgovorila da s ovoliko godina valjda znamo kako se rade djeca...pa nek si misli
violeta1, zato sam se i ubacila. 😉 I ja sam se naslušala svega, ali u tih tjedan dana sto sam ležala i docekala puuno bebica, nisam čula lose iskustvo. Jedino ovi gore, ali nisu ni oni strašni koliko sam si ih ja u glavi takvim napravila. 😂😂 Samo hrabro 😊
Kleaiva ljudi su stvarno cudna biljka, mi 5 godina smo u braku i eto sad cemo dobit prvo djete. Na pocetku nismo htjeli, pa su svasta govorili o nama. Zatim nam je trebalo godini dana da uspijemo i u tih godinu pa cak i od bliskih ljudi svasta sam se naslusala.
Ljudi se uvijek zamaraju tudim zivotom nazalost.
Zamaraju se samo oni koji svojim vlastitim zivotom nisu dovoljno zaokupirani/ispunjenu.
Oni koji su zadovoljni, zive svoj zivot i *ebe ih se kako drugi zive i sta rade (dok to nesto eventualno loshe utjece na njjih)
Ja spadam u ovu drugu skupinu, bogu hvala..
Mene nisu cudno gledali, bilo je još trudnica na plaži. Jedino ono popodne na Zrcu
I ja danas odomarala, napravila ručak i pomogla mužu skuhati paradajz za škrinju i prošetali kad je zahladilo. Sad luftam kuću i pred tv
Zamaraju se samo oni koji svojim vlastitim zivotom nisu dovoljno zaokupirani/ispunjenu.
Oni koji su zadovoljni, zive svoj zivot i *ebe ih se kako drugi zive i sta rade (dok to nesto eventualno loshe utjece na njjih)
Ja spadam u ovu drugu skupinu, bogu hvala..
Također!
Najgori su oni sa previše slobodnog vremena pa smišljaju svakakve gadosti
Sortiraj odgovore
Najstariji