Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 21:34

Sretna ovo za cekanje u redu...dobro joj je rekao muz!
    Boze kako obraza imaju..
    Kupanje u trudnoci - nisam primjetila da itko cudno gleda...al svi gledaju i pocmu cesto pricat sa mnom (uvik nesto pozitivno i dobronamjerno, evo jutros me isto neka starija zena "bravo kako ste pametna trudnica pa lipo plivate, lakse cete se porodit" a ja se mislim e zeno moja u mene i bez plivanja bude to express...ali ne da mi se ulazit u rasprave pa se samo nasmijesim...nije nista lose ni ruzno htjela zena rec...a sta ona zna)

žena-majka-carica:)

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:40

Barbs uciteljica sam razredne bila do sada...ovu jesen nakon 8 godina se vracam na informatiku jer je to ugovor za stalno😊 I bas se veselim vecim klincima i vecim izazovima😊
    Treca sreca…mi imamo puntica zasad i on ve mi trebati za posao...sad nam treba i drugi auto zbog muzevog posla pa trazimo neki veci da onda bar imamo mjesta😂😂😂 gledali smo renault scenic, citroen xsara il kak se vec pise😂 Ili megane karavan...onako nesto do max 25 000 kn da si mjesecno na 2 god otplacujemo kao prisilnu stednju😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:44

Muz na porodu...za mene luda tema. Prvi porod nije isao...napatila se ja i bolje bi bilo da je bio samnom, drugi porod isto nije bio i nije mi falio sve dok nisam rodila u 3 i 15 u noci a on je zaspao kod frenda par km dalje a dogovorili smo se da ce doci cim rodim pa sam bila ljuta i razocarana al to tek nakon par mjeseci kad sam se skulirala i shvatila da sam bila sama samcata usred noci i mogla crknut a da nitko ni ne zna osim sveki koja je u polusnu cekala.😰 Sad sam rekla da ide pa makar padao u nesvjest ili cekao pred vratima radone😂😂😂😂

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:46

E da...kupanje u trudnoci...nitko me nije cudno gledao vec su me svi ispitivali da kak smo se odlucili na trece i slicno sto mi ide pomalo vec i na zivce😂😂😂

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 21:59

Mene samo jedna susjeda starija tak eksplicitno bas pitala: "aaaa vidim da si trudna - jeste planirali ili slucajno?"...i bas nekim glupavim tonom je to rekla....a kcer joj je rastavljena ( i ima sina iz tog braka koji je vrsnjak s mojim najstarijim) pa je mozda malo isfrustrirana na te teme brakova djece i sl.
    Svakako lijepo sam joj odgovorila da s ovoliko godina valjda znamo kako se rade djeca...pa nek si misli 

Frau
    30. Srpanj 2017. 21:59

violeta1, zato sam se i ubacila. 😉 I ja sam se naslušala svega, ali u tih tjedan dana sto sam ležala i docekala puuno bebica, nisam čula lose iskustvo. Jedino ovi gore, ali nisu ni oni strašni koliko sam si ih ja u glavi takvim napravila. 😂😂 Samo hrabro 😊 

violeta1
    30. Srpanj 2017. 22:03

Kleaiva ljudi su stvarno cudna biljka, mi 5 godina smo u braku i eto sad cemo dobit prvo djete. Na pocetku nismo htjeli, pa su svasta govorili o nama. Zatim nam je trebalo godini dana da uspijemo i u tih godinu pa cak i od bliskih ljudi svasta sam se naslusala. 
    Ljudi se uvijek zamaraju tudim zivotom nazalost. 

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 22:09

violeta1

Zamaraju se samo oni koji svojim vlastitim zivotom nisu dovoljno zaokupirani/ispunjenu.
    Oni koji su zadovoljni, zive svoj zivot i *ebe ih se kako drugi zive i sta rade (dok to nesto eventualno loshe utjece na njjih)
    Ja spadam u ovu drugu skupinu, bogu hvala..

• Natasha555
    30. Srpanj 2017. 22:10

Mene nisu cudno gledali, bilo je još trudnica na plaži.  Jedino ono popodne na Zrcu 
     I ja danas odomarala, napravila ručak i pomogla mužu skuhati paradajz za škrinju i prošetali kad je zahladilo. Sad luftam kuću i pred tv

• Natasha555
    30. Srpanj 2017. 22:12

treca_sreca

violeta1

Zamaraju se samo oni koji svojim vlastitim zivotom nisu dovoljno zaokupirani/ispunjenu.
    Oni koji su zadovoljni, zive svoj zivot i *ebe ih se kako drugi zive i sta rade (dok to nesto eventualno loshe utjece na njjih)
    Ja spadam u ovu drugu skupinu, bogu hvala..

Također! 
    Najgori su oni sa previše slobodnog vremena pa smišljaju svakakve gadosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.