KleaIva, drago mi je što ste iskoristili dan za sebe mužić i ti... Ajmeeee, baš lijep poklon od dječice iz škole. Ti si učiteljica, profesorica? Fino si/ste se nakupovali!
Yel, ima nas svakakvih Npr da se moga muža pita, on ne bi ni došao jer ga je strah... Jer kao mene nije...
Onda čuješ neke koje kažu: ako želi doći, super - ako ne, ne treba... MOOOOLIM?!
Ja se na takve komentare počnem smijati jer kažem: ja svoga muža nisam pitala HOĆEŠ-NEĆEŠ doći?! Ja sam mu rekla: TI IDEŠ! AMEN! TOČKA!
Još kad znam kako grozne znaju biti babice i/ili doktori koji te porađaju?! Aaaajmeeee... Neeee, hvala, ima da bude sa mnom!
Ej cure evo i mene malo..
Muz otisao odradit veceru u restoran i na cugu poslije sa frendom a ja starce poslala u grad, neknodu malo prosetat 😂😂😂
Sad sam sama pred tv-om i mir i tisina je.. predoooobroooo!!! 😂 mojih 5 min!! 😍
Sad cu ici psa prosetat, otusirat se i nazad na kauc.
A sutra ujutro cu isto zdimit iz kuce jer moram po doznake i na posao i sve to okolo podjelit i naci cu se sa frendicom na kavi. Jedva cekam!
I da.. dobro bi mi dosla ona dva brata iz serije lovci na nekretnine. Stvarno decki cuda rade. ( sam treba imat paraaa)
Sto se tice muza na porodu.. ja sam kao barbs.. joces neces-moras!!! 😂😂😂( iako je moj dosta gadljiv al odmah se slozio samnom da ce obavezno ici ).
Al da kojim slucajem on ne moze, zvala bi neku frendicu ili sestru..u biti blisku osobu jer mislim realno gledajuci oni ti tamo ne mogu nista pomoci i da je to sve manje vise na psihickoj bazi.. samo da je netko kraj nas i da nismo sami..
Jedna cura mi je pricala da je bila sama i da joj je spremacica dosla i dan danas joj je zahvalna.. rekla je samo nek stoji kraj nje.. ne mora nista.. samo da nije sama...
Sto se tice muza na porodu uvijek sam rekla ici ce, pa kad sam vidjela kako moj reagira, rekla sam da ne mora, koliko zena je islo i ide sama i ja cu preziviti. Ali naravno da zelim da je uz mene ali eto sta cu 😏 Drago mi je sto s vama idu muzevi, divno je to.
Danas sam srela susjedu iz rodnog sela a oni su u Svicarskoj. Prvo je rodila prirodno napatila se kaze i da je bilo grozno a drugo je trazila carski i bila je prezadovoljna. Kaze da su svi se cudili zasto zeli carski.
Onda sam srela jednu poznanicu u 30tt i kaze ide roditi u sl.brod, ne uzeli u osijek, jer se s prvim tamo jako napatila. A ja planiram u Osijek, a svi za tamo govore sve najgore 🤔
Moj je prvo reka da ce ic sa mnom na porod, a onda su kod nas bile 2 prijateljice kojr su rodile i kad su to cule skocile na njega ma nemoj ic, to je vako nako i on se onda poplasio i sad ne znam na cemu smo... Al rekla je moja sestra da ako on nece da ce ona...
Da vas pitam, jel imate vi dlaka na stomaku? Ja imam i uzasno me nerviraju!!
Danas sam srela susjedu iz rodnog sela a oni su u Svicarskoj. Prvo je rodila prirodno napatila se kaze i da je bilo grozno a drugo je trazila carski i bila je prezadovoljna. Kaze da su svi se cudili zasto zeli carski.
Onda sam srela jednu poznanicu u 30tt i kaze ide roditi u sl.brod, ne uzeli u osijek, jer se s prvim tamo jako napatila. A ja planiram u Osijek, a svi za tamo govore sve najgore 🤔
Rodila sam u 4.mjesecu u Osijeku i ne mogu nista lose reci. Lezala sam na 1.katu tjedan dana- sestre fenomenalne, ljubazne, dobre, drage, sve perfektno. U radaonu je isao muž samnom, pa ne znam kakvi bi bili da sam bila sama, ali čula sam da su puno bolji kad je netko s tobom. Isto imam samo rijeci hvale, ekipa za 10! Prirodan porod, puno su mi pomogle, dogovorili smo se da cu opet u njihovu smjenu. 3.kat- hmm, od 1-5 dala bi im 3 😂 Nekako svatko svoju politiku vodi, ima jako dobrih, a ima i groznih. Jednu sestru smo nazvali policajac. Ta je u ovoj drugoj kategoriji. 😂 Uglavnom, meni je Osijek ostao u jako dobrom sjećanju i opet ću tamo 😊
Rodila sam u 4.mjesecu u Osijeku i ne mogu nista lose reci. Lezala sam na 1.katu tjedan dana- sestre fenomenalne, ljubazne, dobre, drage, sve perfektno. U radaonu je isao muž samnom, pa ne znam kakvi bi bili da sam bila sama, ali čula sam da su puno bolji kad je netko s tobom. Isto imam samo rijeci hvale, ekipa za 10! Prirodan porod, puno su mi pomogle, dogovorili smo se da cu opet u njihovu smjenu. 3.kat- hmm, od 1-5 dala bi im 3 😂 Nekako svatko svoju politiku vodi, ima jako dobrih, a ima i groznih. Jednu sestru smo nazvali policajac. Ta je u ovoj drugoj kategoriji. 😂 Uglavnom, meni je Osijek ostao u jako dobrom sjećanju i opet ću tamo 😊
Lijepo je cuti ovo 😊 Toliko sam cula negativnih prica da je ovo stvarno divno za cuti 😉
Moj je prvo reka da ce ic sa mnom na porod, a onda su kod nas bile 2 prijateljice kojr su rodile i kad su to cule skocile na njega ma nemoj ic, to je vako nako i on se onda poplasio i sad ne znam na cemu smo… Al rekla je moja sestra da ako on nece da ce ona…
Da vas pitam, jel imate vi dlaka na stomaku? Ja imam i uzasno me nerviraju!!
Nazalost imam 😐 i mene zivciraju... nije bas da se jako vide i da su guste ali ih imam 😐
Dlake nemam...ni na stomaku....ni na jeziku
Kleaiva super, blago vam se. Koje ste pikirali? Mi se stiskamo u peugwot308ici...super je to auto za samca ili max dvoje djece bez kolica, bicikli, ili ikakve prtljage. Ali cim krenemo na viksu par dana zatrpamo se do krova ko cigani da nit ne vidimo nazad.
a kad dodje beba/as/kolica to ce tek bit patnja..
Sanjam o nekom makar karavanu, npr opel astra...ili ford galaxy....ili citroen berlingo....bas bi nam bio taman! Ahh...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji