Ana uvijek nas neko cudno gleda, bile mi trudne ili ne 😉
Nego cure vidite sta sam nasla.ali mi je skupooo 4komada 290kn 🤔
Iako preslatkoo je
Prednost - bila sam prosli tjedan u
lidlu i guram kolica sa 2-3 proizvoda i idem s lijeve strane polako i gledam di je manji red, kad odjednom neka baba s desna se brze bolje zaletila sa punim kolicima pred mene, tj ja sam se jedva izmakla jer bi se inace zaletjela u mene....tolko o tome 😣
Evo ja imam prvu trudnicku zelju, cvarci i svatovski kolaci....a ovdje nema ni jednog 😞😞
url=https://lilypie.com]
Iako preslatkoo je
Meni su malo zastrasujuci 😂
Ethereal ima te zivotinjice, njihove su mi slatke. Prodaju se po komadu al se ne sjecam cijene
Iako preslatkoo je
Meni su malo zastrasujuci 😂
Ethereal ima te zivotinjice, njihove su mi slatke. Prodaju se po komadu al se ne sjecam cijene
Bas cu pogledat kod njih 😊
Kiki, mi uvijek putujemo preko crnog jajeta Mada slijedeće godine ćemo otići ili kod frendova ili kod njegovoj strica
Znaju imati svakako jako dobre ponude
Violeta, super za komplimente! Meni jedino bude smiješno kad se netko VIDNO udeblja i netko mu laže
Rađe iskreno kaži... Tako su meni moji roditelji... Rekli su da sam na početku trudnoće baš krenula dobivati svugdje i odjednom kao da sam smršavila i samo trbuh od mene, ali mislim da je to bilo u razdoblju pira, pa nije ni čudo... Puno sam papala
Slatke su mi te stvarčice za krevet, ali nekako previše skupo... Bit će toga na što će se trebati trošiti, ali svakako prati akcije... Možda naiđeš na nešto povoljno
Ana, briga te za druge! Kao što je i Violeta rekla, ljudi će uvijek komentirati
Dena, to me podsjetilo na to kad je frendica čekala u red sa velikim trbuhom i isto tako su se gurali preko reda jer su trebali na marendu. E sada, nikad ne znaš... Ja kad sam radila u call centar sam imala 2 pauze po 15 min i Plodine su mi bile blizu, ali teta blajagnica je već znala tko smo - što smo, pa bi nas puštala preko reda... Pogotovo jer bi mi išle na brzu kasu gdje su ljudi sa punim kosarama čekali u red, a mi radi 2 stvari smo mogle pop*** pauzu...
Mi nismo išli na more danas... Zaspali smo nakon ručka E to se zove ODMARANJE
Muž je bio nekih sat vremena s psom vani, a ja sam i dalje ljenčarila
I uopće me nije sram... Onda me uhvatila želja za sladoledom i to sam od jučer htjela jesti KING OD KOKOSA, ali nisam imala volje u trgovinu sa ovom opakom vrućinom... Tako da sam pojela malo Nutelle HAHAHAH
Muž je napravio frape od banane i sada smo se i toga najeli... Čekamo da ova vručina splasne da se idemo prošetati i na piće s kukom...
Dena, što se tvoje želje tiče - ajmeeee, nešto najgore je ako ne možeš doći do toga Mada sam se ja trudila suzdržati, ali ako je ta želja trajala više od 2 dana onda bih otišla kupiti što me tražilo.
A najgore je - što više si braniš to više ćeš htjeti
Curke evo i mene...danas skitali po Jakusevcu jer bi si kupili veci auto pa cisto da vidimo kakvih ima, onda smo bili u city centru pa sam kupila sandale za 95 kn i torbu za 59 u MASS-u, i na kraju jos i suncane naocale prvi put u zivotu postene od bonova kaj sam dobila od klinaca u skoli za oprostajku😊
Onda smo navratili do Ikee po dekice za vrtnu garnituru i jastucice pa do moje mame na posao na kavu kraj jezera, a svo to vrijeme kikaci su bili kod svekija. Uzivancija i punjenje baterija za muza i mene😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Da se javim malo...dan mi prolazi u odmaranju i bas se lijepo privikavam na sporiji ritam. 🤗
Citam iskustva s poroda i neshvatljivi su mi komentari od pojedinih zena, a u vezi prisutstva muza na porodu, npr: 'mm je bio samnom i beskrajno sam mu zahvalna', 'mm me hrabrio (ili nesto brljblj) i rekao da bi OPET ponovio'
Nisam citirala, nadam se da kuzite sto zelim reci?
ZASTO se neke zene zahvaljuju muskima jer su dosli na porod SVOJE drage, to mi ne ide u glavu ni pod razno...ono hvala sto si jadan morao vidjet kak se mucim (dok si me drzao za ruku i mislio 'joj joj nije njima lako)
Mislim da bi svaki partner trebao biti na porodu, uz svoju zenu i svoju bebu koju cekaju, to je najmanje sto moze napravit
Sortiraj odgovore
Najstariji