Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Srpanj 2017. 13:00

Kiki, što se odlaska na more tiče, jesi probala gledati preko crnog jajeta? 

luce <3
    30. Srpanj 2017. 13:27

Uh Treca sreca bas zeznuto, pored svega jos te i ta vena zeza 

Nina2512
    30. Srpanj 2017. 15:23

Trudnice koje ste na moru i koje se kupate,jel vas ljudi cudno gledaju?pa ne znam sto je to,ja ponosno pokazujem svoj trbuh i kupam se normalno ko i prije trudnoce,ali tak me gledaju ko da sam pala s marsa,i to ugl stare babe..i to oni ubijajuci pogledi..sad bi ja izgleda trebala biti samo doma zatvorena jer imam trbuh i trudna sam..svasta..inace na plazi sam do 11h i kasnije od 18h,znaci nisam na najjacem suncu..joj poludim od toga

violeta1
    30. Srpanj 2017. 15:36

Sretna i meni se to dogodilo u lidlu, ja stojim u redu na blagajni imala 4 stvari,  a zena iza mene imala pecivo i jogurt pa kao jel moze ona prije mene na pauzi je, aj pustila sam ju, meni se nije zurilo, a i valda je na pauzi kao sto kaze. Jedino u policiji ima natpis prednost imaju trudnice i invalidi i ja dosla po osobnu i ladno obidem cijeli red i stanem iza covjeka koji je za salterom, ljudi su me tako mrko gledali ali nitko nije nista komentirao 😂
    Svakako cemo sve stavit na papir i razmislit, nasla sam ja jos jednu kucu koja je bas po mom ukusu i novo gradnja ali je punooo skuplja, tako da cemo vidjeti. Ovak ak bi gradili svoju, iskreno ne bih zurila, najbitnije papiri i temelje da stavimo i onda kako imamo para polako kupujemo, jer ne usudim se dizat kredit bas na 30 god. 

violeta1
    30. Srpanj 2017. 15:37

Ja sam bila na Sokackoj alki i prokuhala sam, muz tamo svira pa sam isla s prijateljicama. Dosla doma i zalegla...milina u ladovini.

barbs
    30. Srpanj 2017. 15:45

Ana, ne gledaju me cudno, ali i da gledaju - briga me  Ja ponosno hodam trudna po plazi, ali vecinom gdje ima puno ljudi nisam jedina trudnica...  Meni je eto, vise grozno kad vidim da se netko seta bez gornjeg djela gdje su djeca... Ne znam, ali to je stvar izbora, naravno... A meni svi govore: Kupaj se koliko god i mozes! Uzivaj i bit ce ti lakse... Naravno, treba izbjegavati krcate plaze radi bakterija..
    Violeta, svakako sve treba staviti na papir i doooobrooo razmisliti.. Neka si ti isla na alku, sada odmaranjeeee 
    Toplo je za poludjeti i jos me muz pita da sta non stop pusem!! A ne moooguuuu... Vruce mi je za poludjetiiii

Kiki156
    30. Srpanj 2017. 15:50

Barbs nisam, ali dobra ideja! 😃 Gledam booking uglavnom, ali nista jos ne mozemo dok nas ne pregleda u pon. 

• sretna
    30. Srpanj 2017. 16:08

Mene ne gedaju cudno, cak su super dobri prema meni ovi nasi susjedi i svi mi govore da mi super stoji trudnoca 😄
    Ne znam zasto bi itko trebao trudnicu cudno gledat..

violeta1
    30. Srpanj 2017. 16:46

Dobila sam danas pohvalu od kolegice s kojom sam radila a nismo se vidjele par mjeseci da sam ostala ista i bas mi godi trudnoca 😊 Uglavnom svi imaju pozitivne komentare na moj izgled i kile hehe 😊😊 Samo me muzevi sviraci kad god me vide kazu uuu sta si ti pojela 🤣🤣 Oni se ne mogu meni nacudit hehe...a dali su mi i nadimak Bucka 😂😂

Nina2512
    30. Srpanj 2017. 16:54

Neznam,danas mi je jedna starija zena rekla da nek se ne brinem za ove sto cudno gledaju tak da ocito je i ona primjetila..al briga me..bitno da bebica i ja uzivamo😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.